Bilmemek derken . Sevip sevmediğini bilmiyor musun ?Aşk guzel şey ama karsilikli olursa.
Yoksa oteki turlu avidan baska bisry olmuyor.
Insan sevince onu gorunce kalbi cirpiyor resmen ya.
Sevinçden ucuyorum ben mesela..
Ama aklimda acabalatla yasamak beni yoruyor iste.
Beni uzuyor beklmek cok zor.
Bilmemek
Niye sinirlendin??Vay anasınıAşk bir nevi bok yeme işi
kusura bakmayın sinirden gülüyorum..
Evet canim bilmiyorumBilmemek derken . Sevip sevmediğini bilmiyor musun ?
Peki suan arkadaş falan misiniz ?Evet canim bilmiyorum
Ustelik sorsmiyorumda afedersiniz mal gibi bekliyoz iste sonunu bilmeden oylece
Ya benim iş yerinden.orda çalismiyor bazen geliyor bugun geldi mesela normal konularda iş konularinda bir iki dakka konustuk .ama ben gozlerimi ondan alamadim gibi birsey.Peki suan arkadaş falan misiniz ?
Ya benim iş yerinden.orda çalismiyor bazen geliyor bugun geldi mesela normal konularda iş konularinda bir iki dakka konustuk .ama ben gozlerimi ondan alamadim gibi birsey.
Yanimizda benim arkadas vardi bu yuzden ben rahat degildim oda rahat degildir.
Biz muhafazar kesimiz ben gidipte ona askimi ilan edemem oda soylemez .
Ben bayagi belli ettim yani ona ilgimi.
Anlamistir buyuk ihtimal onu sevdigimi.
Watsabdan profiline bakarken aradim bir defa .[/QUOTEyanlislikla aradim.
Yanlişlikla aradim..Ya benim iş yerinden.orda çalismiyor bazen geliyor bugun geldi mesela normal konularda iş konularinda bir iki dakka konustuk .ama ben gozlerimi ondan alamadim gibi birsey.
Yanimizda benim arkadas vardi bu yuzden ben rahat degildim oda rahat degildir.
Biz muhafazar kesimiz ben gidipte ona askimi ilan edemem oda soylemez .
Ben bayagi belli ettim yani ona ilgimi.
Anlamistir buyuk ihtimal onu sevdigimi.
Watsabdan profiline bakarken aradim bir defa .
Geri dönüp aradimi seni . Sen ilgini belli ettiysen oda anladiysa eğer sana karşı bos değilse merak etme açılır sanaYanlişlikla aradim..
Sen hiç aşık olmadin anlaşılanYalan dostum aşk diye birşey yokkk, aşk dediğin 3 günlük eğlence, bilemedin 5 gün sürsün, kapılıpta sürünen çooook
inanmıyorum aşka, hele ki bu zamanda aşkı bulursan ne mutlu sanaSen hiç aşık olmadin anlaşılan
Aynen . Aşkı tatmak her kula nasip olur inşallahinanmıyorum aşka, hele ki bu zamanda aşkı bulursan ne mutlu sana
Geri dondu aradi .mesaj atmis kimsiniz diye .Geri dönüp aradimi seni . Sen ilgini belli ettiysen oda anladiysa eğer sana karşı bos değilse merak etme açılır sana
Vay anasınıAşk bir nevi bok yeme işi
kusura bakmayın sinirden gülüyorum..
Geri dondu aradi .mesaj atmis kimsiniz diye .
Ben telf açmadim sadece mesaj yazdim kusura bakmayin yanlidlikla aranmiş ××××dedim.anladi galiba benim oldugumu daha bisey yazmadi.
Cunku benim ona hitap sekli herkezden farkli belkide benden baska ona kimse oyle hitap etmiyordur.
Neyse iste eskiden benim numaram vardi onda sonra sildi mi bilmiyorum ..
Yani zamanla unutulur ins.Eğer üzerin de durmuyosa bence unut gitsin. Senden hoşlanan insan pesini bırakmaz ve konuşmak için elinden gelen herseyi yapar .
Cok rezil birsey. Insanın halden hale sokuyor. Hastalık gibi.. Duygularımı aldırmak isterdim.. Asik olmak istemiyorum..Hissizlik ne güzel şeydir..
Yani zamanla unutulur ins.
Ya aramizda bazi nedenlee var belki oda dogru zamqni bekliyordur ya da konustugu biri vardir her ihtimale acigim ben .
Suan tek yaptigim onu sevmek akişina biraktim herseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?