- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
hayır canm böyle birşeyi nasıl bahsedebilirim ki
Yani ne biliyim pat diye söylesen tuhaf kaçar tabi,ama alttan alttan söylesen.Ne biliyim daha heyecan verici şeyler yapalım,sürekli aynı şeyler falan desen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canm böyle birşeyi nasıl bahsedebilirim ki
anladım tatlım ama ne biliyim ben onu anladıkca keşfettikce bir şey ler oldu sanırım ya bunun verdiği bir rahatlama veya başka birşey bilemiyorum gercekten . önceden yüreğim bir mesajına bile hop oturup hop kalkardı ama tabi zamanla değişiyor bunlar su an ilişkimiz durağan bir moda girmiş gibi sanki veya ben öyle düşünüyorum ..
merhaba kızlar morelim çok bozuk . soruyu aslında biraz da uzun süreli ilişkisi olan sevgililere ve nişanlılara sormak istiyorum.
Hepimizin bildiği birşey var ki aşkın yerini sevgi alıyor. zamanla o ilk heycanlar kalmıyor vs.
Ama zamanla bazende bunlar alışkanlığa dönüşüyor veya o büyük aşk tutkulu aşk sevgi zamana yeniliyor bu durumu yaşayan varmı.
Nasıl üstesinden geldiniz illa ayrılmak mı oldu . Benm ilişkimde de bu aralar öyle bir şeyler var sanırım NE bliyim hep aynı konular konuşmalar. önceden mesajda bile öpsün diye kıvranırdım ama şimdi onlar yok . neden ki.. insan işte böyle bilmiyor sevdiklerini kıymeyini :çok üzgünüm :
Önceden konuşmak için can atardım şimdi o his yok bende bu geçici bir şey lerde olabilir mi. önceden ondan başka kimseyi düşünmezdim. çok baglıydım
Mükemmel bir insan dır kendisi herkez sahte o gercekti benim için ama ben artık kaybetmekten o kadar da korkmuyorum çünkü gitmeyeceğini biliyorum belkide bu yüzden mi bu rahatlığım
Anlıyamıyorum kısacası ben ilişkimizin bunlara yenilmesini istemiyorum 1 bucuk yıl oldu . napılmalı 20 yaşındayım ben büyüklerim olarak sizlerden fikir almak istiyorum.
tatlım sorun bende kaynaklı ya ben sanırım biraz hayattan sıkıldım inşalah düzelir bu durum cevabın için teşekkür eederim :)
arkadaşım noldu da 1buçuk yılda oldu bitti gittide aşk yerini sevgiye bıraktı..hani klişe bi laf varya ilişkilerde inişler çıkışlar filan sendekide ööle bişi heralde aksiyon arıyon seninki biraz naz yapsın bence sana sonra aşkının kaldığı yerden nasıl devam ettiğini görürsünbenim 4sene oldu bizde arada moral bozukluğu da yaşadık aşkın en hasını da yaşadık battık da çıktık da beraber ama aşk aşk işte bide o adamla büyümekte sanırım maharet bence yolun başındasın herşeyin zevkini çıkarmaya bak aşkınızın bitmesine çok erken daha..daha paylaşılacak çok güzel şeyler var birlikte büyüyüp gelişeceksiniz hayatı iyce çözüp birbirinize daha sıkı kenetleneceksiniz zannetmiyorumki 1buçuk yılda herşeyi tüketmiş olun..
şu sıralar hepimizde durum aynı havalardanmı oluyo neşaka maka sen hayattan ne kadar bıksanda yanında olan o sevdiğini gör hisset onda ara bütün güzelliği huzuru arada kendi kendine heycanlar yarat onu görmeye çabala mesela bi anda onun yanında bul kendini beynimize arada bööle küçük oyunlar yapmalıyız bence..
bende anlayamıyorum tatlım ya bende. eski duygularım hislerim yok sanki o heycan dolu duygular deli dolu duygular yok sanki bende. bilmiyorum belkide ben öyle zannediyorum anlayamıyorumm bunu eskiden nasıl öyle hissetiğime şaşırıyorum zaman zaman . o olmasa ne yaparım diyorum cevabı yok hislerimi bende anlayamıyorum artık napsam acaba ..
böyle düşünmen çok doğal canım sonuçta artık belli bir süreçten geçiyorsun herşeyini bliiyorsun nerdeyse oda aynı şekilde ama bu durum sana ilişkinin heyecanı tadı kalmadı gibi hissettirmesin özellikle uzun süreli ilişkilerde bu monotonluk kaçınılmaz oluyor malesef önemli olan sevgi ve saygını yitirmemek o insana karşı işte o zaman tadı kalmaz çirkinleşir birde bu açıdan bakmanı tavsiye ederim sana![]()
canım askerliğine daha var su anda okumuyor kendi işni KURMAYA çlaışıyor zaten haftada 1 görüşürüz arada özlem var canım sorun bunlarda değil artık konuşmalar bile sıradan biliyormusun aynı yani. önceden mesaj atsın diye neler yapardım 1 mesajına dünyaları verirdim nasıl sevinirdim şimdi mesaj atıyor hiç yani. o hisler yok bende eski heycanlığım dolu doluluğum yok . onun bana tutumu güzel gayet ilgili sevecen yolunda herşey bilmiyorum belkide bana rahat battı canım belki biraz kendini çekse nasıl tutuşuyorum ne kadar nankörüm öyle değil mi.sevgilinin askerlik okul vs durumu nedir senin özleme ihtiyacın var bence ama öncesinde güzel zamanlar geçirmelisiniz gezin eğlenin değişik şeyler yapın..onun sana tutumu nasıl
canım askerliğine daha var su anda okumuyor kendi işni KURMAYA çlaışıyor zaten haftada 1 görüşürüz arada özlem var canım sorun bunlarda değil artık konuşmalar bile sıradan biliyormusun aynı yani. önceden mesaj atsın diye neler yapardım 1 mesajına dünyaları verirdim nasıl sevinirdim şimdi mesaj atıyor hiç yani. o hisler yok bende eski heycanlığım dolu doluluğum yok . onun bana tutumu güzel gayet ilgili sevecen yolunda herşey bilmiyorum belkide bana rahat battı canım belki biraz kendini çekse nasıl tutuşuyorum ne kadar nankörüm öyle değil mi.![]()
sevgiliyle (eş,koca,sevgili...ne derseniz) yıllar geçse bile aynı aşkı yaşamak her zaman yaşamak kendini kandırmaktır bana göre..
her iki tarafta zaman zaman ilişkiye heyecan katacak davranışlarda bulunabilir.aşkın alevini yükseltmektir bu bir nevi..
hatta ünlü bir psikolog bunu " benmari usulüne" benzetmişti katıldığım bir gösterisinde.yani sürekli sıcak tutmak..uzun süreli ilişkilerin
en kötü algılanış biçimidir." sevgilim bana heyecanlı gelmiyor." denir..peki ya karşı tarafın algılayışı değişmiş olabilir mi?
ömür boyu aşkın yaşanabilirliliğine inanan biriyim, ömrün yettiği ölçüde göreceğim bunu..![]()
benim durumum çok farklı aslında .. yaşadığımız şehir dolayısı ile yapılacak hiç bir şey yok inanırmısınz oturup bir çay içebileceğin bir yer bile yok doğru düzgün boş boş dolanmaktan başka birde bu aralar ben herşeyden sıkıldım bunaldım beklide bu yüzdendir bilmiyorum .. ama bu düşünceler le yaşamakta gercekten çok kötü