Aşk Tesadüfleri Sever

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.945
1.123
61
Konya
Vizyon :04 Şubat 2011 Cuma
Yönetmen :Ömer Faruk Sorak
Senaryo : Nuran Evren Şit Erdik
Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu
Oyuncular :Mehmet Günsur (Özgür)
Belçim Bilgin Erdoğan (Deniz)
Altan Erkekli
Yiğit Özşener
Ayda Aksel
Şebnem Sönmez
Hüseyin Avni Danyal
Yılmaz Gruda
Cezmi Baskın
Cansel Elçin
Berna Konur
Ümit Bülent Dinçer
Zafer Demircan
Hakan Çimenser
Batuhan Karacakaya
Pınar Çağlayan
Berkant Kensin
Reyhan Asena Keskinci
Ayse Arman
Arif Keskiner
Caner Karamukluoğlu
Tür :Romantik
Yapım :2010

$1.webp
Aşk Tesadüfleri Sever, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor

guzele benziyo merak ettigim bi film
izleyen var mi gerci daha yeni girdi vizyona ama olsun:1:

dün izledim.
muhteşem bir filmdiii...
bayıldım ve çok ağladımm..

'Aşk Tesadüfleri Sever'e bugün gittim. açıkcası bu kadar beyeneceğimi tahmin etmiyordum. Çok çok güzeldi. Tavsiye ediyorum.. Az mı ağladım ya:2:

yarın gidicem kısmetse
o zaman yanıma mendil almayı unutmayım :43:

şimdi filmden geliyorum:43:
kızlaaar cok hoş bi film bence izlemeye kesinlikle değer,
ufak ufak ama çok şeye değinilmiş, tek kelime ile özetleyecek olursam, etkileyici:43::97:

hafta sonu bende gıdıyım yorumlar cok guzel.zaten bu ara hormonlarım tavan yaptı aglamaktan gozum burnumdan cıkar artık :26:

şimdi geldim filmden :25:
hala etkisindeyim
uzun bi süre de etkisinden çıkmayacağım kesin :43:

Çok güzel değil. Güzel bile değil. Hiç etkilemedi beni. :19:

Ama Mehmet Günsürr çok yakışıklı. :69::69:

harika bir film;yorulmadan,anlamaya calismadan filmin icinde buluyorsunuz kendinizi.siddetle tavsiye ederim.

Çok güzel değil. Güzel bile değil. Hiç etkilemedi beni. :19:

Ama Mehmet Günsürr çok yakışıklı. :69::69:

katılıyorum sana..bence tesadüfler fazla abartılmış bukadar olmaz dedirtiyor..çocukluktan gelen duygular bikaç gunde depreşiyor feci bir aşk yaşanıyor..bence saçma ama tabiki herkesin bakış açısı farklıdır.izlemek isteyenlere iyi seyirlerr

bncede cok güzelldi.. tesadüfler fazlaydı ama zaten konusuda bu... cok ince ayrıntılar düşünülmş ve türk snemasından beklenmeyecek kdr başarılıydı ..enazndn bnm için :1:

Merak ediyorum en kısa zamanda gitcem
hepsini geçtim Mehmet Günsur için gitmek gerek diye düşünyorum:27:
üzerine bir de beni ağlatırsa film daha ne olsun :97:

bu filme sırf ankarayı anlattığı demeyelimd ebenimd eçocukluğumun geçtiği yerde başlandığı için çekimleine o yüzden gitmek istiyorum ama tereddütlerim var ıssız adam içind eharika muhteşem diyorlardı ama ben beğenmedim melis birkanı sevmediğimden oyunculuğunu çok yapmacaık bulduğumdan mı sanat filmi gibi sessizliğin fazla olmasından mı bilmiyorum ama beğenmedim ıssız adamı bu da ona dönerse iyice nefret edicem romantik filmlerden birde filmleri o kadar övüyorlarki oyuncuları olsun seyirciler olsun film bizi uçurcak diye giriyoruz salona koltuğa kuruluyoruz sonra poff oluyo bu kadar çok övmeyin kardeşim yaa hele eyvah eyvah 2den sonra bi daha türk sinemasına para vermeyi istemyiorum bu aşk tesadüfleri severden sonra gitmicem sanırım,o kadar mı övülür ve o kada rmı dandik olur bir film ya espriler ilkokul 5düzeyindeydi 'edremit gece hayatını sevmez' 'balıkesir sever belki'hahahaa!!!

Hiç beğenmedim desem yeridir.Arkadaşım hüngür hüngür ağladı.Bana da duygusuz insan dedi :60: Ya film o kadar klişelerle dolu ki gülmeden edemiyor insan.Tüm bu klişelere rağmen sevebilirdim de ama Belçim Bilgin'in oyunculuğunu beğenmedim.Üstelik o tatlı kız çocuğu büyüyünce böyle nemrut bişey mi olmuş yani.Hem sevimli hem güzel bir oyuncu bulsalardı keşke.

Hiç beğenmedim desem yeridir.Arkadaşım hüngür hüngür ağladı.Bana da duygusuz insan dedi :60: Ya film o kadar klişelerle dolu ki gülmeden edemiyor insan.Tüm bu klişelere rağmen sevebilirdim de ama Belçim Bilgin'in oyunculuğunu beğenmedim.Üstelik o tatlı kız çocuğu büyüyünce böyle nemrut bişey mi olmuş yani.Hem sevimli hem güzel bir oyuncu bulsalardı keşke.

:129::129::129::129::129::129:

Ben dün gittim,beğendim güzeldi.Klasik aşk filmiydi işte ama Mehmet günsur çok tatlıydı :69:
Finalide şaşırttı ama bence izlenebilir bi film :34: Duygulandığım yerleride oldu :31:

mehmet günsürü çok severim başarılı bir oyuncudur çokta yakışıklı...
ama sırf belçim yüzünden izlemeyeceğim onu oyuncu olarak bile görmüyorum yerine çok daha
iyi seçimler olabilirdi :19:

Back
X