Aşk unutulur mu

Öyle de bı unutuluyor ki. Aşk dediğiniz şey saman Alevi gibi görmeye görmeye unutuyorsunuz. Yoğun yaşarsınız ama çabuk biter en fazla bı sene sürer. Asıl unutulmayan sevgidir

unutmuyorsun alışıyorsun. hissettiklerini unutabilir misin ? kabulleniyorsun. unutmaya çalışmak bile hatırlamaktır. belki bir gün hepsi geçer ama izi mutlaka kalır.

Ilk aşkınsa tabiki unutamazsın ama her zaman aklında da olmaz ilk zamanlar çok acıtır kendinden geçersin
Sonra sonra hafifler
Unutamasan da
Hafifler
Ve yeni biri çıkar
Karşına
Ondaki gibi olmasın istersin
Sende iz bırakmıştır
Karşındakinin alakası yoktur belki
Ama o senin aska bakisini sekillendirmistir
O kapıyı ilk aralayan olmuştur
Ilkin mi bilmiyorum ama yazdım gitti

Nasıl da güzel ifade etmişsiniz herşeyi.. Farklı yollardan geçip, bambaşka hikayeler yaşamış olsakta mutlu sonla bitmeyen aşklar hep benzer şeyler hissettiriyo demek ki geride kalana.. Benim de duvarımda bir çerçeve asılı şuan.. Sizin de söylediğiniz gibi, bugünkü beni ben yapan herşey o çerçeve; o yüzden çıkarıp atmaya hiç niyetim yok. Ama gözümüde alamıyorum üstünden. Başka yöne baktığımı sanarken bile aklım hep orda.. Umarım bir gün o duvara ona bakmayı hatırlamayacak kadar güzellikte hikayelerle dolu çerçeveler eklerim, ekleriz..

Siz yazalı neredeyse 1 yıl geçmiş üzerinden, umarım şuan iyisinizdir. Siz bunları yazdığınız zamanlarda benim içimde kelebekler uçuşuyodu mutluluktan, şuan sizle aynı şeyleri hissediyorum. Hayat ne garip.. Kim bilir kaç kadın daha burda yaşadıklarına bir anlam bulmaya, bir yol gösteren bulmaya çalıştı.. Sonra aylar belkide yıllar sonra dönüp burda yazdıklarına baktılar ve bir zamanlar kendilerini boş yere ne kadar çok üzdüklerini gördüler.. Umarım ben ve benim gibi kalbi kırılan ne kadar kadın varsa, hepimiz bir gün şu yazdıklarımızı belki sadece buruk bir tebessümle hatırlarız.. Umarım bir gün gerçekten mutlu olmayı becerebiliriz..

Teşekkür ederim. Siz de zamanın üstesinden gelmiş görünüyorsunuz. Dilerim herşey gönlünüzce olur.. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…