Aşk ve Ceza Atv

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Her zaman çok konuşulan ve konuşulduğu ölçüde de başarılı olan yapımlara imza atan iki isim yine bir arada. TMC ve Kudret Sabancı yeni bir dizi için kolları sıvadı. Dizinin kesin adı belli olmasa da şimdilik ''Bodrum-İstanbul'' olarak geçiyor.
Dizinin ismi Aşk ve Ceza olacak.

Dizinin castı henüz açıklanmadı ama Asi dizisinin başarılı oyuncusu ''Murat Yıldırım'' belli olan tek isim. Geçen sezonun Demir'i yeni sezonda Savaş olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin konusu:

Dizi Van-Bodrum-İstanbul üçgeni içinde geçiyor. Yasemin adlı genç bir reklamcı, ablasının yıllar önce evlilik dışı bir ilişki yaşamış, hamile kalmış ve ardından kürtaj sırasında ölmüş olmasından dolayı evlilik öncesi ilişkiye girmeyeceği konusunda babasına söz vermiştir ve nişanlıdır. Fakat daha sonra Nişanlısı ve en yakın arkadaşını yatakta yakalar. Kendisini barlara ve ilk gördüğü erkek olan Savaş (Bence isim çok iyi gitmiş)'ın kollarına atar. O gece birlikte olurlar. Sabah Yasemin ortadan kaybolmuştur.

Savaş ise Van kökenli fakat geleneklerle derdi olan Boğaziçi İşletme mezunu kariyer sahibi bir erkektir. Ailesinden olabildiğince uzak durmaya çalışmıştır. Babasının esrarengiz vefatının ardından ise hem kendisine kalan şirketin yine babasından kalan pis işlerini ortadan kaldırarak modern bir hale dönüşmesini sağlamaya çalışırken bir yandan da ölen amcasının dul kalan eşi Çiçek ile berdel Evliliği yapması gerekmektedir. Ve bir gün Yasemin ile Savaş'ın yolları, ertesi gün pişmanlık içinde kalan ve tüm hayatını kariyerine adamaya karar veren Yasemin'in şirketinde kesişir. Ancak aralarında zaten bir bağ vardır. Kendi küçük fakat büyük bir bağ; Yasemin o geceden hamiledir.

Basrol Oyuncular:

Murat Yıldırım'
Nurgül Yesilcay

Diger: Feride Çetin, Tomris Inceer, Zeynep Beşerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asi benim icin bir efsaneydi, unutulmaz dizilerim arasinda en basta geliyor,
Murat'in bu dizisini kesin izlerim, aynen Tubam'in yeni dizisi gibi.
Gönül isterdi ki ikisini yine bir arada görelim opuyorumnanaktan

Bayan oyuncu henüz belli degil, Asli Tandogan TMC'nin bir dizisinde oynayacagim diye bir demec vermis, o olabilir. Tabiki bu bir varsayim, henüz Murat'in partneri kim olacak bilinmiyor.

Bayan oyuncu kim olacak hala belirsiz. :umursamaz:

Kanal belli olmus, Kanal D'de yayınlanacak dizi :lepi:
Diger oyuncular hakkında henüz haberler yok.

Son gelen bilgiler:

Kasımda baslayabilirmis yetismezse Ocakta baslayacakmıs,
Binbir Gece'den oyuncularda varmıs dizide,
Zeynep Beserler dizideki karakterlerden birini canlandaracak ama basrol degil.

Yeni bi haber daha var,
Varmısın Yokmusun'da ki Nursel'de eklenmis kadroya. akannehir

Murat Yıldırım ne kadar cok sevsemde simdiye kadar tatmin olmadım kadrodan, bakalım zaman ne gösterecek.

Evet basrol bayan oyuncumuzda Nurgül Yesilcay a.s

muratın tüm dizilerini severek izledim bi başlasın bakalım bu nasıl bişey olacak

kadrosu güzelmiş ayrıca çok doğru bi kanal.ben kanal d de dizi izlemeye bayılıyorum kaydirigubbakcemile2

Muratla Nurgül iyi ikili olabilirler, kanal secimide dogru, diger oyuncularıda ögrenebilseydik keske zemuszemus

Yeni haberler var,

Kanal ATV olmus akannehir akannehir

Ve belli olan oyuncular:

Murat yıldırım
Nurgül Yeşilçay
Feride Çetin.
Tomris inceer
Zeynep beşerler.

Baslıgı degistirmek icin moderatörlere ihtiyacımız var ama site bozuk oldugundan haber veremiyorum kimseye :a015:

Yeni haberler var tanıtım veya fragmanla ilgili:

Üstü açık siyah spor bir araba, direksiyonda Murat Yıldırım, yanında Binbirgece'de Onur'un hizmetçisini oynayan hanım varmış. Çekimler yapılmış. Atv ve TMC logosunu görmüşler. Tabi dizinin adı da DÜĞÜN'müş. (ALINTI)

Dügün olacakmıs dizinin adı, hemen degistirtiyorum modlara zemuszemus

Ayrıca Ezel izleyicileri iyi bilir, Kıbrıstaki o otelin önündede cekimler oluyormus delikafadulden

Eeee tammam da dizi ne zaman basliyormus hadi ama bekliyoruz, söyle su takima hizli cevirsinler:)))))

Aralılgın ikinci haftasında baslıcakmıs duyumlar o yönde kaydirigubbakcemile2

Bu arada Dügün ismide daha tam kesin degilmis, Bodrum Istanbul'da olabilir baska bi isimde olabilirmis :hulya:

Murat Yıldırım'ı ekranlarda izlemeyi özledim, Asi'den sonra bir tek esinin oynadıgı dizide (Ey ask nerdesin) ufak bi rol aldı sonra iyice kayboldu. :umursamaz:

Baslasın artık bu dizide keyiflenelim söyle bol bol zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…