Aşk ve Ceza Atv

dizide inanılmaz zamanlama hataları varsempatiksalakcinni çiçek nurgül yeşilçay hamileyken okulunun bitmesine 1 yıl olduğunu söylüyodu keza savaşta öyle diyordu ee nurgül doğum yaptı aradan 1 seneden fazla zaman geçti ama bizim çiçek hala mezun olamadı gerçekten şaşırtıcı nasıl gözden kaçırıyolar anlamıyorum birde savaşın ablası sanırım adama aşık oldu değişimide gerçekten yakışmış.birde o hizmetçiye acayip uyuz oldum nasıl davrandı öyle çiçeğe sanki çiçekte onun gibi ama ablası iyi payladı onu bu hafta beğendim güzeldi

çiçeğe dizide üzülüyordum.küçük kaynının bile saygısı yoktu kıza:jeyyar:
ama bu bölümde savaş özür diletti yaa yengesinden çok sevindim valla
nazanlada arası düzeliyo gibi sankiCADIARZU
genel olarak bu diziyi çok beğeniyorum.şimdilik güzel gidiyo umarım ilerde cıvıtmazlar

Elara saol cnm izledim şimdi bitti .. vayy be ne bölümmüş zavallı savaşım köşeye sıkıştırdılar yaa .. yaseminlede arası bozulur şimdi pff ...

bazı yerleri banada sacma geliyor ya
tel diye bişi var niye arayıp işinin cıktıgını sölemediki yasemine

WOOOOWWW nasilda bitti ama!!!! Ay kalbim hala güm güm atiyor. Cilegi sevmedigi halde nasilda babasina karsi kafa tutuyor KARIM O BENIM KARIM diye : D Ayyyy

ayy evet yaa çiceği nasıl korudu sahiplendi öyle erkek ya kaydirigubbakcemile3

ama yasemini aramamakla yanlış yaptı kız zaten güven sorunu yaşıo hele bide evli oldugunu duysa kesip atar savaş efendiyi ..

diziyi nasıl uzatıcakalrki başka şimdi birkaç bölüm küslükle geçer esas ben yaseminin savaşın berdel usulü evli olduğunu duyunca ne yapacağını merak ediyorum ayy yaseminin o cehennem evde yaşadığını düşünüemiyorum

Şu Bora denen salakla gıcık kıvırcık kızın çevirdiği dolaplara bak ama savaşa sökmedi tabii herkesi kendi gibi aptalmı zannediyolar araştırmadan kestirip atacakmıydı sanki okadar peşinden koştu uğraştı...
Bu arada ablasıda insafa geldi çiçekle barıştılar, en bombası Savaş bebeği gördü bakalım yasemin bebekle ilgili ne yalan uyduracak...

WOOOOWWW nasilda bitti ama!!!! Ay kalbim hala güm güm atiyor. Cilegi sevmedigi halde nasilda babasina karsi kafa tutuyor KARIM O BENIM KARIM diye : D Ayyyy

çilegi kim sevmez dimi ama kaydirigubbakcemile3

yine super bir bolumdu..opuyorumnanaktan

çok güzeldi bakalım yasemin bebek için ne uydurcak merakla bekliom :jeyyar:

"kimee şerefsiz diyorsun sen karımm o benimmm karımmmmm.!!!!".......Savaş'ın devleştiği andı o an işte.. de sormazlar mı adama nasıl yani karın???.. Savaş sonunda gaza gelecek yatacak Çiçek'le ve bittiği an o an olacak galiba..

Savaşın annesi bebeği öğrenirse yaseminin elinden almaya çalışır..:hulya:

kesınlıkle nurgül yeşilçayın..
hakkını vermek lazım 3 bölum önce bodrum setınde ıskelede yururken taktığı gözlüğüde bittiğimi itiraf etmeliyim..
nadya savaşa hasta belli değil mi...
azra denyosu numaradan hastalandı oda cuk oturdu...
sevgıde bı hinlik sezıyorum...
yazık çiçeğe savaşa aşık...
nazan çiçeğe acıdı barıstı aman dızıkolık olduk beee

Back
X