Aşk ve Ceza Atv

ya acaba o adliyede savcının odasına giren adam yakalanması gereken adamın adamımı yoksa gerçekten anlattığı gibimi.
ayyy şu çiçeğe bak hele sen kesecen o dilini :94:
ay çocuklarıda ne tatlı bişe oldu yaa saçlarıda uzamış sette büyüdü çocuk :48:
ah yasmin ah ne çekilesi çilen varmış gıı :82:

ya acaba o adliyede savcının odasına giren adam yakalanması gereken adamın adamımı yoksa gerçekten anlattığı gibimi.
ayyy şu çiçeğe bak hele sen kesecen o dilini :94:
ay çocuklarıda ne tatlı bişe oldu yaa saçlarıda uzamış sette büyüdü çocuk :48:
ah yasmin ah ne çekilesi çilen varmış gıı :82:

Uğur Yüceli diyorsan o gizli görevle çalışan bir savcıymış, bir haber sitesinde okumuştum.

şu yavuzun da ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa bana anlatsın ne gereksizce ortalarda dolaşıyor.. çiçekte bi taktı boşanmayacam diye kesin savaşın arkadaşı ile aralarında bişey olacak bana öyle geliyor

ben son 2 bölümü izlemedim
netten izlicem artık
öyle yorum yaparım
izlediğim kadarıyla da çiçeğe sinir oluyorum zaten
boşanmıycamda mıy mıy mıy:63::63:
sana değer veren insana bu yapılmaz bence
kendi ailesindençok değer verdi savaş ona okulunu bitirtti çalışmasına izin verdi
daha ne istiyorsun
itici geliyo artık hareketleri

Son düzenleme:
Yavuz yapacağını yaptı kızlar, Mustafa ya babasını öldürttü, hem babasından kurtuldu, hem savaşı daha çok çıkmaza soktu. Çiçek gene aynı çiçek ben senin karınım falan. sanki savaş ona ne zaman karım dediyse.

Hadi Be Ahmet Moran Öldü mü şimdi :52:
ya ben bırakmak zorunda kaldım bu diziyi üzülüyorum şimdi.
Gelişmeleri burdan takip ediyorum bi özetleyiverin arkadaşlar ya

Son düzenleme:
Sadece Yavuz Moran'a değil Savaş'a da ateş açtılar bence Beşir Ağa yaptırıyor iki aşireti biribirine düşürmek için. Çiçeğe de uyuz oluyorum merhametten mara doğar hesabı Savaş ona nasıl davrandı o neler yapıyor. Sanki onu öldürmek isteyen babası değildi. şimdi babası kıymetli oldu.

Son düzenleme:
aynen canım sana katılıyorum babası şimdimi kıymetli oldu şu yavuzunda pılanları bir ortaya çıksa, yasemin ne zaman söyler acaba hamile olduğunu, aşıreti birbirine düşüren yavuz bu işlerin böyle olacağını biliyodu bilerek yaptırmıştır, babasından kurtulmak için savaşıda kendilerine karşı mahçup düşürmek içindir ne sinsi planları vardır onunda kim bilir

yavuzu iilk geldiğinde tamam dedim bu anlaşmayı barışı sağlayacak ama
oda babası kılıklı çıktıı
çiçek herzamanki çiçek zaten babası şimdi aklına geldi
merhametten maraz doğuyor gerçekten:68:

Back
X