Aşk ve Ceza Atv

yok savaştan.....

benim bir arkadaşım bebğin o adamdan olduğunu söyledi.
hani yasemin bir gün çok içmiştide peline kalmaya gitmiştiya , o adamıda o akşam o yatakta görmüş arkadaşşş hatta sabah uyanınca yasemin çıplak gibiydi yatkta.. ben o bölümü tam izlememiştim ama bilmiyorum o yüzden.
hatta şimdi ilik lazım olacak ya ilk çocuğu, ikinci geliyor diye sevinecekler heralde. ama sonra anlaşılacak bebğin o adamdan olduğu..
daha yaseminde bilmiyormuş durumu .. çünkü çok sarhoştu hatırlamıyor o geceyi ve uyanınca o adamda yoktu yanında ya

bence savas ölmedi öldü süsü veriliyor:37:

benim bir arkadaşım bebğin o adamdan olduğunu söyledi.
hani yasemin bir gün çok içmiştide peline kalmaya gitmiştiya , o adamıda o akşam o yatakta görmüş arkadaşşş hatta sabah uyanınca yasemin çıplak gibiydi yatkta.. ben o bölümü tam izlememiştim ama bilmiyorum o yüzden.
hatta şimdi ilik lazım olacak ya ilk çocuğu, ikinci geliyor diye sevinecekler heralde. ama sonra anlaşılacak bebğin o adamdan olduğu..
daha yaseminde bilmiyormuş durumu .. çünkü çok sarhoştu hatırlamıyor o geceyi ve uyanınca o adamda yoktu yanında ya

yok canım fragmanda öyle gösterdi o gün yasemin şu barcı kızın evinde uyandı

Benmi abarttım bilmiyorum ama bugün yaseminle birlikte bende ağladım oysa savaşın ölmediğini tahmin ederek. Şimdide Şahnur gene Şahnurluğunu yapacak Ömeri almak isteyecek. Diziye heyecan geldi ama Savaşı Hiçkimse niye bırakmadı anlayamadım.

ben de ağladım ..çok etkileyiciydi bence hele o savasın odasında uyanınca calan sarkı neydi öyle ...:58::58:

Savaş , Beşire bıçak dayadığında ben kalıp oynamaya başladım , annem kahramanım die bağırdı , anneannem alkış yapmaya başladı , babamda bunlar deli sanırım diye bize bakıyodu :1::1::1::1::1: oyyy sevindim ölmediğine , ama hiçkimse neden salmadı onları napcak acaba , Savaş çıkar gelir 3 gün sonra ama alamaz bebeği Şahnur falan ...

millet öyle düşünsün diye yaptılar sarhoşken o kız alıp götürdü evine ha evet pis herif sinir oluyom

hımm umarım senin dediğin gibidir. düşünsene bebeğin çiçeğin abisinden olduğunu , heleki şu lösemi döneminde :18::18::18:
yasemin savaşı tamamen kaybederrr :50:

savaşı bi süre daha ortaya çıkarmayacaklar bence,şahnurda ömeri almak isteyecek tabi bu aradada çiçeğin abisi devreye girecek ve yaseminle evlenmek isteyecek tabi yaseminde ömeri vermemek için formaliteden evlenecek o adamla tabi sonrasındada savaş çıkacak ortaya benim senaryom bu yoksa dizi başka nasıl uzar

dün çok ağladım pala dayı zaten o kadar soğuk kanlıydıki savaş ölmediğine inanıyordum ama cenaze evi o kadar gerçekti yine gözyaşlarım durmadı eşim bağırıyordu bir yandan çevir kanalı etkileniyorsun diye:44::44::44: zor bela bitirdim bölümü

Back
X