Aşk ve Ceza Atv

bu diziyi çok seviyorum bir okadar da sıkılıyorum izlerken
aynı şeyleri izlemekten heralde...
çiçeğin ağlamasından gına geldi artık .neyseki netten izlediğimden sardırıyorum
çok mıy mıy
yasemine de yazık bi buluşmaya da gel be savaşş öfff yani
bi daha buluşma olursa gene aynı olur savaş gelemez:63:
peline de bayılıyorum çok sevecen bi kız hakanla da çok yakıştırıyorum ikisini
ama onlarında arasına lara girer gibi...

sonunda yavuzun yedi haltları yavaş yavaş yakalayacak savaş yaseminle iş yaptığınıda öğreniyor sanırım.. heycanlıbir bölüme benziyor bu bölüm

Evet nihayet Savaş Yavuz'u öğrendi ama Mustafa'yı da öldürtecek o geri zekalı Yavuz.

OYYYY ANAM NE HEYECANLI BİR BÖLÜMDÜ ÖYLE

yasemin ve çiçeğin konuşması çok iyi oldu hem çiçek,hem yasemin biracıkda olsa rahatladılar..

şahnur ana torununu öperken sarılırken içim gitti ağladım

helal olsun yasemine kadın onca şey söylemesine rağmen annen ne zaman isterse görebilir dedi medeni insan işte:46:

heleki savaşın yavuz diye bağırması içim gitti..

ceydada pala dayıyı yoldan çıkarıcak gibime geliyorr:44:

yahu şu yaseminle savaş ne kadar çok bakışıyor, ben yeni evliykende yada nişanlıykende bukadar bakışmadık yaa, bu nasıl aşkmış yaa varmı bu kadar bakışan eşiyle :27:

yahu şu yaseminle savaş ne kadar çok bakışıyor, ben yeni evliykende yada nişanlıykende bukadar bakışmadık yaa, bu nasıl aşkmış yaa varmı bu kadar bakışan eşiyle :27:

:))) dizi bakışmalarla başlıyor bakışmalarla devam ediyor öyle bir geçer zamankiyi izlerken reklam arasında açıyordum müzik eşliğindeki bakışmalar yüzünden başka kanallara zaplamaya başladım.Gerçi fondaki müzikler güzel.

Son düzenleme:
:))) dizi bakışmalarla başlıyor bakışmalarla devam ediyor öyle bir geçer zamankiyi izlerken reklam arasında açıyordum müzik eşliğindeki bakışmalar yüzünden başka kanallara zaplamaya başladım.Gerçi fondaki müzikler güzel.

:1:
aslında dediğiniz gibi müzikler güzel karakterlerde sağlam ama çok bakışıyorlar bişey konuşmadan okadar nasıl bakar insan ya :44:

vala bana bakışmaları bile süper geiyor ya aşkla bakıyolarya bitiyorum orda,savaşın öğrendiğinede çok sevindim nasıl öyle yavuz diye bağırdı içim gitti haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. ceydaya da sinir oldum ağzının payını verdi yasemin sonunda palayıda baştan çıkarmasa bari...

Henuz bisi yapmadi kacircak heralde, onumuzdeki haftanin fragmaninda da bisi gostermediler..

yavuz eve nasıl girdiki kapıda adam dolu birde yavuz bütün bunları yasemine olan aşkından yapıyor savaş iyice düşman oldu

yok canım boğmaz o kadar yürek yoktur onda kaçıracaktır yasemin savaşa kalacak diye çıldırıyor sapık

bence yavuz pisliği o poşuyu sadece göz korkutması amacıyla bıraktı oraya hani kapıda o kadar adam olsa bile ben rahatça yanına sokulabilirim gibisinden çocuğuda kaçıracağını sanmıyorum yasemin sabah uyanıpta poşuyu orda görünce şok geçirecek,yani kapıda onca adam var hepside nöbette değillerde uyumaya gelmişler sanki saçmalık işte böylemi korunurmuş

bence yavuz pisliği o poşuyu sadece göz korkutması amacıyla bıraktı oraya hani kapıda o kadar adam olsa bile ben rahatça yanına sokulabilirim gibisinden çocuğuda kaçıracağını sanmıyorum yasemin sabah uyanıpta poşuyu orda görünce şok geçirecek,yani kapıda onca adam var hepside nöbette değillerde uyumaya gelmişler sanki saçmalık işte böylemi korunurmuş

Yani değil mi insan hiç değilse nöbetleşe bekler. ben özetinde Yaseminle Savaşı korkunç bir sürpriz beklemektedir diye okumuştumda ondan böyle facia senaryosu aklıma geldi.

nurgül yesilçay çok güzel bi kadın ya saçı makyajı ve kıyafetleri hepsi çok güzel bayılıyorum çok şık giyiniyo dizide....

nurgül yesilçay çok güzel bi kadın ya saçı makyajı ve kıyafetleri hepsi çok güzel bayılıyorum çok şık giyiniyo dizide....

kesinlikle çok çok güzel.. makyajsız çok yıpranmış ama göz altları mor cildi kötü, yaşlandı cildi ama hala taş gbi:27:

Back
X