Aşk ve Ceza Atv

ya cok zayif buldum bu dizinin yapini..

heycanla izleyemedik esimle...

belkide ezel gibi kaliteli dizilere alistigim icinaklinialirimsmile

Ikinci bölüm umarim daha iyi olur..

valla ben cok beğendim... uzun zamandır basını hiç sıkılmadan izlediğim tek diziydi...nurgül yaşlanmış cidden.

konusu güzelmiş yeni okudum seyretmeye çalışacağım ama bu dizi canım ailemin saatine getirildiği için çok kızgınım ya...

bende çok az izleyebildim begendim biras ama kızlar s,ze biş sorcam..
şu hani nurgülün sevgilisii rolündeki eski şevket varya onu bi kadınla yatakta basıo..
o kadın kim y daha önce hangi dizde oynadı..
dün akşamda beri çıkaramıorum bilen varmı...

bende çok az izleyebildim begendim biras ama kızlar s,ze biş sorcam..
şu hani nurgülün sevgilisii rolündeki eski şevket varya onu bi kadınla yatakta basıo..
o kadın kim y daha önce hangi dizde oynadı..
dün akşamda beri çıkaramıorum bilen varmı...

Zeynep beserler galiba canim..

ihlamurlar altinda oynuyordu

yatakdaki kadın zeynep beşerler değildi.

o ikinci bölümde girecek.dizide herşey çok hızlı gelişti.

ilk bölüme göre.......

beğendim diziyi yalnız çok hızlı gelişti ya daha ne olduğunu anlamaya çalışırken babası ve kardeşi öldü kız nişanlısından ayrıldı öteki çocuktan hamile kaldı 2. bölüme bişey kalmadı heralde akannehir

ayy kızlar diziden o kadar etkilenmişimki rüyamda aşıret ten biriyle evleniyodum hay allahım:kedi: ben diziyi gerçekten çok beğendim birkaç bölüm sonra dahada oturacaktır konusu

nurgul yası agır kalmıs.baska bır secım daha ıyı olurdu.yıne herzamankı gıbı tore ve hayır dıyememe karsı koyamama konuları bakalım tutacakmı?

bence muray yıldırımı samanyoluna özcanı bu diziye vermelilerdi tam tersi yapmışlar özcan deniz ağa rolüne çok yakışıyor ayrıca nurgüllede. murat yıldırım hafif kalmış tam vildana göre oda dizide hafif kalanlardan...

Son düzenleme:
İlk bölümü beğendim fakat Nurgül Yeşilçay Murat Yıldırım'ın ablası gibi duruyor alsanaalsanasmile

İlk bölümü beğendim fakat Nurgül Yeşilçay Murat Yıldırım'ın ablası gibi duruyor alsanaalsanasmile

e ablası zaten.bayanssulusmile

Kanımca 3-4 yaş büyük. İzlemedim diziyi, izlemiycem, geniş ailemle çakışıyorkaydirigubbakcemile

Dün akşam izledim ama bir bölümünü.
Güzel bir diziye benziyor ama ben iyice karıştırdım. Kim kimdi, ne oldu, neden oldu, çiçek ölen amcanın eşimiydi yoksa ablanın kocasının katillerinin kızı mı? kafam karıştı bilmiyorumkismile

güzel dizi ama..nurgül yeşilçayı hiç olmamış..genç o kadar oyuncu varken yaşlı kalmış...

Back
X