Aşk ve Ceza Atv

ilk bölümünde güzele benziyo dedim izlemeye devam ettim ama çiçeğe kıl oluyorum habire ağlıyo en sevmediğim tip yaprakdökümü sedef bir bu iki zorla evlendiydin nie aşık değil die ağlıyosun
nurgül yeşilçay iyi bi oyuncu ama savaşa yakışmamış zaten sinir oluyorum buluştuklarında kapıyorum hemen psikolojimi bozuyo kocam açsana diyo banane psikolojimi bozuyo diyorum gülüyo hee tmm ozaman diyo bakbak ikiside birbirine yalan sölüyo maksat dizi uzasın seviyosan adam gibi söle da töreler gereği böle oldu diye

akannehir dizi dallasa dönmeye basladı ha gayret senaristler sıkın dişinizi olacak sempatiksalakcinni

çiçeğin kötü giyinişine çok sinir oluyom tabi o kılıkla sawaş bakmaz sanaalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

İlk izlediğimde anlamıştım zaten ne kadar yapay bi dizi olduğunu,

Bir kere aşkları çok yapmacık duruyo,

Ezel deki oyunculuk nerde burdakilerin oyunculuğu nerdeeee...

Senaristlere de bravo U dönüşüyle Nadya yı Savaşa aşık ettiler,

Hani bunlar okuldan beri kankaydı,bir anda bir bölüm sonra nasıl aşık oldu,

Çok yapmacık yaa...

Çok sıkıyolar,ortada aşk falan yok,aşık olan böyle yapmacık davranmaz...

nadya savaşı seviyor,şok oldum yaa:bbo:

ee o başından beri belliydi zaten....
ama cem'e yazık oldu... o sahneleri izlerken nadyaya bol bol saydırdım... zaten evlenmesin cemle o... cem gibi birini haketmiyo nadya...
yanlızzz bu ahmet moran da her taşın altından çıkıyo,chucky hilmi'yi geçti yaaadelikafadulden

Başka hangi kadın sevgilisi varken Savaşım diyip dururdu ki.. o kadar ortada idi ki aşkı.. ne adam ama bir sürü kadın ona aşık :)))))

off bu dizide bayatladı artık :umursamaz: nurgül her bölümde dahada yaşlanıyorkaydirigubbakcemile3

Back
X