Aşk ve Ceza Atv

Cehenneme git Ayn, gözüm görmesin seni, alsanaalsanasmile

Aşiret alırmış. Len çocuğunun babası, elbet görecek, alacak sevecek, hayret bişi yaaa:umursamaz:

.süprizzzzz

beni kıskandığın kadar şu boğazını tutsaydın
6 yılda benden daha fitt olurdunn
puhahhahahahahaha
kızımmm diziye laf atıyon bakıyom
borayı da herkesi de tanıyon
ne izliyon o zaman
ayrıca nurgül hala süper hatun
hiç de yaşlı değil savaşın yanında
bence yakışıyorlar

ayrıcana beni de yasemine benzetirler, zuhahahahahaha

beni kıskandığın kadar şu boğazını tutsaydın
6 yılda benden daha fitt olurdunn
puhahhahahahahaha
kızımmm diziye laf atıyon bakıyom
borayı da herkesi de tanıyon
ne izliyon o zaman
ayrıca nurgül hala süper hatun
hiç de yaşlı değil savaşın yanında
bence yakışıyorlar

ayrıcana beni de yasemine benzetirler, zuhahahahahaha

Kızııım yarım saat izlemem yetti de arttı bile, senin gibi gelgit akıllı olmadığımdan çok şükür aklımda kalıyor isimler.lülülülülülü

Senle Yasemin he, görmesek neyse, peeeeh:delphin:

Kızııım yarım saat izlemem yetti de arttı bile, senin gibi gelgit akıllı olmadığımdan çok şükür aklımda kalıyor isimler.lülülülülülü

Senle Yasemin he, görmesek neyse, peeeeh:delphin:

şöyle yani,senle banu alkan benle yasemin:)))

Yeni sezonda Yasemin ve Savaş'ın birbirlerinden gizledikleri sırlarının açığa çıkıp çıkmayacağı en büyük merak konusu. Yeni sezonun ilk bölümünde Savaş, Yasemin'den aldığı cevap üzerine ona hiçbir şey söylemeden yola çıkacak. Savaş'ın bu cevap karşısında tepkisi ne olacak? Kendini ve oğlunu korumak için Bodrum'a giden Yasemin, Leyla'nın evinde nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Tüm bu sorular ilk bölümde oldukça uzun bir gecede yaşanan olaylarla aydınlanacak.

Baldarlar'ın sorunları da aynı gecede ardı ardına ortaya çıkacak. Şahnur'un emriyle herkesten gizli yola çıkan Baldarlar'ın kamyonu beklenmedik bir kaza geçirecek. Şahnur, kalp ameliyatı geçiren Pala'nın endişesi ve Ahmet Moran'ın teslimat tehditleri arasında ne gibi kararlar almak zorunda kalacak? Çiçek, uzun zamandır görmediği bir erkekten sürpriz bir mektup alacak.

Yasemin, Savaş'la olan problemleri çözmeye çalışırken işini tamamen aksatacak. Yeni ajansları kurulurken Yasemin'in ortadan kaybolması Sevgi'yi öfkelendirecek. Bora bir tarafatan
Sevgi, diğer taraftan Nazan'ın hayatında kalıcı olmak için elinden geleni yapacak. Sevgi, Yasemin'in çocuğu için kavgasında kimin yanında yer alacak? Moranlar ve Baldarlar'ın hayatına bir mektupla dönen kim?

yasemin attı üzerinden sıkkıntıyı ve kolaylıkla haklı olarak savaş hiç bişey diyemedi her ne kadar kırılsada, asıl zor olan şimdi savaşınki bakalım haftayada o çözülecek sanırım ortalık biraz karışıcağa benziyo..

dizinin günü ama pek kimse izlemiyo galiba yorumlar gelmemiş..

hemen bir yorum yapıyorum canım.çiçek herzaman ki gibi yine teyzem gibi giyinmiş geziyordu etrafta.savaş herzamnki gibi çok şeker.nurgül yeşilçay da zayıflamış sanırım saçlarıda azcık uzayınca geçen sezondan daha hoş göründü gözüme.bu arada baldarların ofisede bayıldım.savaşın odası toplamda bizim ev kadarkaydirigubbakcemile3

Ben bundan sonra salıları kanal d deyim.

İkisini kıyaslayamıyorum bile. Çünkü " öyle bir geçer zaman ki " mükemmel bir dizi olmuş..

Aşk ve cezayı solladı bile bana göre

Öyle bir geçer zaman ki ye kurban gitti bu dizi izleyemedim ama aklım da kalmadı değil. Salı akşamları maalesef izleyemem artık.. ohaoldumsmile

Back
X