Aşk ve Ceza Atv

bende izleyemedim dün misafirden ama cidden bu dizide pek bi sıkıcı hale dönüştü yaseminin artık bekarsın dediğini bende duydum ama nasıl bitti bilemiyorum sahi nasıl bitti bilen varmı??

Yasemin içlerinde ki haini yakalattı..Savaş içerden çıktı..hapisteki küçük kardeş 10 yıl ceza yedi..Pala dayı karısını aldatıyor..Yavuz sinirden küplere bindi casus yakalanınca..bu arada abla kocasını Avada bastı başka kadınla..buydu özeti :)

Yasemin içlerinde ki haini yakalattı..Savaş içerden çıktı..hapisteki küçük kardeş 10 yıl ceza yedi..Pala dayı karısını aldatıyor..Yavuz sinirden küplere bindi casus yakalanınca..bu arada abla kocasını Avada bastı başka kadınla..buydu özeti :)

çok teşekkürler canım:71:

Kızlar ya bugünde yarım izledim ama haftaya Savaşla Yasemin evleniyor. Bu sezon bitiyor galiba.

hanımlar diziyi düzenli izleyemiyorum da birşeyi merak ettim
yasemin 2. bebeğine hamileydi doğum yaptı mı:44:

bencede bitiyor hem konu kalmadı artık hemde reytingler düştü,bu dizideki bakışma sahneleri hep favorim olacak özelliklede savaşın:97:

hangi bölüm bilmiyorum ama bi bölümünde savaşn annesi imam nikahı kıyalım dedi.yaseminle annesi nasıl çıldırdı.imam nikahı kıydırırsa kumalığı tescillenecekmiş.adamla yat kalk iki çocuk yap metresliğin tescillensin üzülme kumalığım tescillenecek diye delir.çok saçma.
ben iki nikahın da olması gerektiği kanaatindeyim.madem belediye nikahını yapamıyosun diğerini yap.gerçi bunların ilişkisinin neresinden tutarsan elinde kalıyo ya neyse.pek izlemediğim bi dizi ara sıra denk gelip izliyorum.ama izlememek en doğrusu bi tane adam gibi doğru mesaj verdiği yok.zaten şu atv nin bi bu dizisine bi de unutulmazına kıl oluyorum...

Tam herşey yolunda giderken Yavuz gene hortladı. İki aşiret bir Yavuz'un hakkından gelemedi.

58. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş, Eşref'in ölümü ile yıkılmıştır. Yasemin ve kendisinin olduğu kadar
gelecekte çocuklarının da huzur içinde yaşayabilmesi için, Yavuz meselesinin
artık bir an önce hallolması gerekmektedir. Yasemin ise korku ve endişe
içindedir. Savaş, Yavuz'un saklandığı evin kapısına dayanır…

Haldun okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştur. Pala ve adamları
Haldun'u aramadıkları yer bırakmamış ancak ondan bir ize rastlayamamışlardır.
Oğlunun başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişelenen Fidan haftalardır
biriktirdiği öfkesini kontrol edemez ve herkesin içinde Ceyda olayını Pala'nın
yüzüne vurur. Tüm aile şoktadır. Tabii iş ortağının bu kadar ileri gidebildiğine
inanamayan Yasemin de…

Öte yandan Yasemin ile duygusal bir konuşma yapan ve ondan kendisine "anne"
demesini isteyen Şahnur, hastalığının ilerlemesi ile geçmişine dönük vicdan
muhasebesi yapmaya başlar. Neredeyse 40 yıldır sakladığı ve kendisine bile
unutturmaya çalıştığı bir gerçek, bu son zamanlarında onun yakasındadır şimdi.
Bu büyük sır ile ne yapacağını düşünen Şahnur birden fenalaşır.

58.Bölüm Resimleri

77274773.jpg

61912709.jpg

84977079.jpg

94458714.jpg

avc5810.jpg

avc583.jpg

çok heyecanlı gidiyor son günlerde
inşallah tadında bırakırlarrr
savaş yavuz için elini kana bulamazz

çok uzun zaman oldu bu diziyi bırakalı savaş nurgül yeşilçayla beraber oynamaktan o da yaşlanmış onun gibi. bi ara çok sıkıcıydı o zaman bıraktım sonra ben de film koptu zaten :37:

Hasip Ağanın oğlu ortaya çıktı bakalım neler olacak. Çok severek izlediğim bir dizi. Bence Yasemin ve Savaş için izlemeye değer.

Back
X