- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
aşk yakar yaralar gerçektende doğru bu bölümü çok güzeldi mustafaya iyice gıcık kaptım meltem cumbul çok güzel benzetti hapishanedeki kızı verda mıdır nedir vajinusmus kalır inşallah bir arbaya satın aldı mustafayı kızlara boşuna tavsiye etmiyorum kimseye güvenmeyin diye ahanda size bir örnek nazlı kız herşeyi göze aldı aşk ı için ama aşk ı naptı bir arabaya sattı kızı bunların hepsi yaşanmış örnekler nazlıda intikam alacak bence sonra babasıyla falan verdamıdır nedir haydar dümen bile kurtaramasın seniiiiiii
aşk yakar yaralar gerçektende doğru bu bölümü çok güzeldi mustafaya iyice gıcık kaptım meltem cumbul çok güzel benzetti hapishanedeki kızı verda mıdır nedir vajinusmus kalır inşallah bir arbaya satın aldı mustafayı kızlara boşuna tavsiye etmiyorum kimseye güvenmeyin diye ahanda size bir örnek nazlı kız herşeyi göze aldı aşk ı için ama aşk ı naptı bir arabaya sattı kızı bunların hepsi yaşanmış örnekler nazlıda intikam alacak bence sonra babasıyla falan verdamıdır nedir haydar dümen bile kurtaramasın seniiiiiii
Ya kızlar ben şarkısını çok beğendim. Kim söylüyor...
kaydirigubbakcemile3 cok güldüm bu sözünüze :dance:
ece sükan rölünü güzel yapamamis, cok yapmacik geldi bana
"olmuyoooor" filan derken..... (vajinismus olayinda)
ahanda karı vaginismus cıktı nan...:1shok:
kaydirigubbakcemile3 cok güldüm bu sözünüze :dance:
ece sükan rölünü güzel yapamamis, cok yapmacik geldi bana
"olmuyoooor" filan derken..... (vajinismus olayinda)[/QUOTE banada yapmacık geldi mustafa gibi birinin karşısında yapamıyorum falan napsın oda inanamadı yapamadığına doğrusu nazlıyı bir kerede hamile bırakan vajinusmus olayını aşar bence haydar dümeni bende espri olsun diye yazdım bir nebzede olsa gülelim dimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçekten meltem cumbul çok güzel oynuyor..
bu arada mustafaya ohhh iyi oldu.müdürlük beklerken işci oldu.beldadan da aldı vajinusmusu.naniknanik..oh canıma deysin:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?