- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
bence bebek olsun...
nazli bebegini kaybederse bir aci daha yasiyacak....
hem bebegin ask yasamakla ne alakasi varki...
bebegi olan biri ask yasiyamaz mi????
Bebek olmasın derken bebegı senın anladıgın gıbı ask yasayamamakla ılıskılendırmemıstım ...
Ben sadece kısısel gorusum olarak bebek olmasın dedim
Ayrıca nazlı ve savcı ask yasasın dedım
Bebek olmasını istememe sebebim ise Mustafadan olmasıydı . Umarım anlasılmıstır.yerimseniben
böyle düşünen ben değilmişim demekdelikafaduldendelikafaduldenevet asıl hikaye şimdi başlıyor nazlı bence beldanın babasıyla evlenecek intikam almak için sonra yine dayanamayacaklar mustafayla beraber olacaklar babasıyla belda öğrenecek sonra en sonunda ikisinide öldürecekler bir şekilde eski türk filmlerinde böyle oluyoduda senarist miyim neyim :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet asıl hikaye şimdi başlıyor nazlı bence beldanın babasıyla evlenecek intikam almak için sonra yine dayanamayacaklar mustafayla beraber olacaklar babasıyla belda öğrenecek sonra en sonunda ikisinide öldürecekler bir şekilde eski türk filmlerinde böyle oluyoduda senarist miyim neyim :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman daha gençti yaşlanıyo artıkşakkıdıOzcan Deniz 'de cok zayifladi bee : (
Asmali konak zamaninda ne hostu :asigim:
o zaman daha gençti yaşlanıyo artıkşakkıdı
mustafa çok çabuk pişman olduu ..nazlının yanına konuşmaya gittiğinde nasıl gözleri doldu agladı hatta..nazlıyada aferin valla hiç istifini bozmadı helal olsun sonunda git burdan mustafa dedi..hakketi mustafa daha çok pişman olacak koca kafalı....
evet bebiş doğdu...
nazlıyla savcı kesin aşk yaşayacaklar...
en son doğumdan sonra odaya gelende kesin savcı...
Ozcan Deniz 'de cok zayifladi bee : (
Asmali konak zamaninda ne hostu :asigim:
evet bebiş doğdu...
nazlıyla savcı kesin aşk yaşayacaklar...
en son doğumdan sonra odaya gelende kesin savcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?