- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
oooooooooo bbek oldu adını emine koydular beldauyla mustafa cinsel olarak hala kavuşamadılar belda tecavüzemi uğramış ne orasını izleyemedim nazlı tam hapisten çıkarken kapıda mustafayla savcı karşıladılar öyle bitti illaki mustafanın yanına gitmez savcıyla gidecek bence bakalım daha neler olacakKızlar meltem cumbul hapisten çıktı mı uzun zamandır izleyemedim.Özcan Deniz hamile olduğunu öğrenebildi mi
oooooooooo bbek oldu adını emine koydular beldauyla mustafa cinsel olarak hala kavuşamadılar belda tecavüzemi uğramış ne orasını izleyemedim nazlı tam hapisten çıkarken kapıda mustafayla savcı karşıladılar öyle bitti illaki mustafanın yanına gitmez savcıyla gidecek bence bakalım daha neler olacak
kizlar ben birseyi sacma buldum dünkü bölümde
nazli ile mustafa 15 sene hayatlarini paylastilar...
ama nazli mustafanin yazdigi o up uzun mektubu okurken yazisini tanimadi bile....
insan 15 sene hayatini bir anlamda birlikte gecirdigi kisinin yazisini tanimaz mi???
yabanci saniyor olabilir, ama insanin icine hic degilse bir süphe düser, acaba? diye sorar kendine ama nazlida tik yoktu dün
bende mektubu okurken tanıdı tanıyacak dedim ama malum senaristler yazıyo oyuncular oynuyorlar birde nazlı gibi uyanık bir kız şıp diye tanıması lazımdı ne bileyim şaşırtıcı yada biz çok dikkatli izliyoruz beklentilerimiz senaristlerin yazdıklarından farklı:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
bay şeyler oluyomuş babasıda nerden bulmuş kolyeyi hemen beldaya bişey olacakmı acaba ama kaza yapınca bişey olmaz ona mustafada beldaya döner vicdan azabından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?