Aşk Yakar - Kanal D

Teomanın ahı tutucak kızlar Nazlı'ya..dizinin gidişat ınu gösteriyo..dediya..inşallah bigün sende bana yaptığının aynısını yaşarsın diye..

bence kanal d kaldırmaz kanal d dizilerii ve seyredenleri yarıyolda bırakmayan bi kanal

bencede teo ya yazık artık ablası bile nazlıya tavır yaptı haklıydı bence ne ya çocuk oyuncağı sanki mustafa nazlıyı kandırdıysa o da teo yu ümitlendirdi kandırdı aynı şey

klava:Bu Mustafa karakteri tam bir dengesizlik örneği
Ne istediğini bilmeyen,ayran gönüllü bir kişilikÇok üzgünüm çoook ama Nazlıya çok üzüldüm yaaasenağlama
Hele o gelinliği ile silahı eline alıp sokakta yürümesi çok etkileyiciydi..
Bakalım bundan sonra neler olucak?Merakla bekliyorum

bu dizi bende çok severek izliyorum ama cuma günüyken daha iyidi
şimdi geç saate yayınlanıyor şimdi evdeyim izliyorum ama işe gittiğim zamanlar zor oluyor ya 12,30 doğru bitiyor bende o saate kadar oturamiyorum tabii tekrarınıda genelde kaçırıyorum
keşke başka bir gün daha erken saate olsa yine

ya nazlıda hemen yelkenleri suya indirdi.hiç yüz vermeseydi keşke.başınada bunlar gelmicekti.bide kendine bakım yapıp o yüzünü yaşlı gösteren kalın kaşlarını alıp daha yakışıklı birisiyle takılsaydı,daha çok kıymete binerdi.kaydirigubbakcemile2 .teomanla evlenme triplerine girmeseydi ya,bide aldı tabancayı eline düştü yollara deli deli.kendininki canda teomanınki patlıcan mı kaydirigubbakcemile2
alt tarafı ne için evlenmek istediği belli yani :1closedeyes:
teomana yazık ya ben ona üzüldüm.mirmirmirmir

diziyi fazla takip etmiyorum ama bu son bolumu daha da dogrusu son kismi cok etkileyiciydi..ama o sarki neydi yaa tek kelimeyle harikaydi,uzun zamandir bir sarkidan bu kadar etkilenmemistim..kim soyluyor bilen var mi arkadaslar?:uhm:

bu dizi beni oldurcek herkes cok kotu bir dizi diyordu ama bakıyorum artık herrkes bnm gıbı tıryaki olmuş :)

Nazlıya yaplırımı bu ya Mustafa ....Seni hep sevdim hep sevcgm ölene kdr.....cok güzel oynadı yıne Meltem Cumbul bravoooo

diziyi fazla takip etmiyorum ama bu son bolumu daha da dogrusu son kismi cok etkileyiciydi..ama o sarki neydi yaa tek kelimeyle harikaydi,uzun zamandir bir sarkidan bu kadar etkilenmemistim..kim soyluyor bilen var mi arkadaslar?:uhm:

yusuf taşkın - ağla sevdam

agır roman film müzikleri olarakta bulabilirsin netten.

..
..

yusuf taşkın özcan denizin kuzeni diye biliyorum ben ama aralarında bi sorun vardı diye de bliyorum acep yönetmen bilerek mi koymuş özcanın filminde bu şarkıyı :jeyyar:
etkileyiciydi gerçekten

goz var nizam var kizlar sizcede nazli cok kart dsurmuyor mu tamam mustafada citir degilde bu diziye meltem cok kart kacmis ayrica teomana yazik degil mi teomaninda yaptigi hareketlere gore nazliyi vurmasi gerekirdi bende teomana uzulenlerdenim nazli olacaklari birazda hak etti adam guven vermiyordu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…