Aşk Yakar - Kanal D

dizi çok izleniyor diye düşünüyorum,yayından kalkmaz bence.
hani nazlı hem mustafayı hem kendini vurdu ya izleyici merak etsin diye böyle yapmışlardır.

oooooooo yayınlanmamış düb gece bende izleyemedim diye bir topiğe göz atayım demiştim......yayından kaldırılmış olabilri mi ki??

bu dizi kalkar arkadaşlar özcan denizin diger dizileri gibi tutmadı..
ben izledim sevdim hemde gerçekten çok sevdim nazlının aşkı içinde oldugu durumu gel gitlerii..
ama izleyen çok değilll ..
oyüzden zaten özcan deniz 13 bölümlük anlaşmış ve parasını peşin almız 700bin ytl..
yani 13 den sonrası eger çok sevilirse dizi yayınlanacaktı...
o da meçhul bakalım bekliycezz
inşallah kalkmaz amaa

Kızlar bence bu dizi kalkmaz.Tuttuğunu düşünüyorum içiniz rahat olsun :jeyyar:
Dün verdi fragman gibi yarım yamalak birşey.Orda dedi AŞK YAKAR yeni bölümleri ile Ocaktan itibaren sizlerle diye..:lepi:

;Arkadaslar bn ıkı hafta yayınlamıcagını bılıyorudum zaten İKİ HAFTA YOK
bir arkadas aramısta dızının yapım sırketını onlar ıkı hafta yok demişş dogrudur heralde..

bu diziyi 1 kez izledim ve hiç beüenmedim ben.
çok saçma özcan deniz karizmayı çizmiş bu dizisinde
çok komik hareketleri var.yani kendini çok komik yapıyor.
geçen tv de ocak ayından itibaren yayına gireceği söylendi

Uyduruktan teyyare bir dizi kanımca. Hiç izlemedim gerçi sadece fragmanlarından edindiğim izlenim

izledigim en güzel dizilerden biri ben byılıyorum izlemeden yorum yapanlarada kızıyorum acıkcası
biz seviyoıruz hıh :smiley-cool:naniknanik

dizi zaten yanlış hatrlamıyorsam 13 bölümlük arkadaşlar çekimlerden kaynaklanan gecikmeler sebebiyle 2 haftalık ara verildi diziye.ocak ayında yeni bölümleri devam edecek.

yahu diziler hiç bu kadar etkilenmemişti krizden... bayadır çıkmadı bu dizide.. özcan vurulmuştu muallakta kaldımirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…