• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

Ağla ağla bi hal oldum çok klasik sahneler ama çok duygulandım..(şarkı da cok acıklı)
Beni vurma bile diyemedi hakettiğini biliyo... off offf
Arkadasım da izledi ortak dizimiz normal erkek arkadasım o bile ağlamış :(
Çok merak ediyorum neler olucak

Ya bu dizi hafiften sacmaladi bence :mymeka:
Ne yanardöner bu Mustafa denen adi herif..
Kim yanindaysa ona ümit veriyor..
Bi gün önceden Nazli´ya deli gibi asik,ama ertesi gün sanki Nazli hic yok hayatinda..Düsünmeden digeriyle evleniyo..
Bence cok sacma.. :kahve:

limoni,ewet saçma ama bunu yapan çok insan tanıdım inan bana.bazı insanlar hayattan ne istediğini bilmiyor işte....

limoni,ewet saçma ama bunu yapan çok insan tanıdım inan bana.bazı insanlar hayattan ne istediğini bilmiyor işte....

Gercek hayatta böyle insanlar varsa yazik günah valla...
Dünya menfaat dünyasi olmus :delphin:

Ama bu durumda kiz da ayri bi saf.. Böyle bi adama nasil bidaha güvenipte yola cikilir hic anlamam.. Insanin kör olmasi lazim..
Neyse iyi oldu cekip vurdugu, haketti o Mustafa geri zekalisi :mymeka:

Zaten kör..O yüzden güveniyor.Aşk gözünü kör etmiş.15 yıldır başka adam tanımamış.Çok sinirlendim Mustafa'ya izlerken.Ama Nazlı elinde silah, üstünde gelinlikle giderken çalan şarkı çok dokundu bana ya senağlama Saçma değil benim görüşüme göre.Bir gün önce "seni bırakmıcam" deyip,benle beraber olup,kızlığımı ele geçirip sonra da ertesi gün başkasıyla evlenen adamı ben de vururum :mymeka:

mustafayla nazlı teknede birliktemi oldu yani öpüşmenin arkasından eğer öyleyse ne olsa elde ettim daha iyi hayat içinde berille evlenim dedi heralde ama bu seferde başrol oyuncuyu kötülemiş oluyor senaryo.

Evet teknede birlikte oldular.Hatta Nazlı Mustafa'yı vurmak için Safiye Sultan'a çağırdığında,ağaca dokunup "biliyorum beni cezalandırıyorsun Safiye Sultan, dün bunu yapmamalıydım" dedi.Zaten en çok bunun için vurdu.

eğer gerçekten dediğniiz gib insanlar varsa Allah hiçbirimizi karşılaştırmasın inşallah......Ayrıca Nazlı ile Mustafa nın öpüşme dışında birşey yaaşdığını bilmiyordum sayenizde anladım " beni cezalandırıyorsun" sözünü .teşekkürler herkese...

ne harika bi dizi ya. ekranları kaplayan birbirinin tekrarı konulardan çok farklı bir kurgu yakalamışlar.
özcan deniz ve meltem cumbulun oyunculukları hakikaten harikaydı son sahnede.
merakla bekliyorum

Back
X