Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha izlemedim.Dizi cıvıttı bu bölüm.Halbuki ilk bölüm ne kadar güzeldi.Salak komedi dizilerine döndürdüler.
evet hoş da değilSalak gerizekalı sözlerini her replikte kullanmasalar daha güzel olabilir aslında.
O kısmı sıkıyor hakikaten, ergence...evet hoş da değil
Ayfer karakterindeki hatun olacak o kadar'ın son versiyonunda da vardı ama yıldızı burada parladı.bende seviyorum bu diziyi son dönemde gülebildiğim tek dizi bu
özellikle Ayfer karakteri süper atarlanması filan son bölümde saçını yaptırmıştı süperdi
evet başka yerlerde gördüm ama burdaki karakter tam ona göre olmuş hakkınıda veriyorAyfer karakterindeki hatun olacak o kadar'ın son versiyonunda da vardı ama yıldızı burada parladı.
rolunu çok da güzel yapıyor
Hangileri mesela?bazı sahneler cok saçma olsa da, acayip eğleniyorum seyrederken..
duymadık ne yarışması?Bugünki yarışmayıı duydunuzmu bosh düzenliyormuş? Bence herkes şansını denemeli.
o bebek ikiz eşi, tek yumurta ikizi var.ben bu diziyi takip edmiyorum ama biraz izlemiştim. o bebek çok tatlııııı. yerimseniben.
canım bir şey soracağım. o bebeklerin dizideki ismi ne?o bebek ikiz eşi, tek yumurta ikizi var.
dönüşümlü olarak oynatıyorlarmış : ))
SELİMcanım bir şey soracağım. o bebeklerin dizideki ismi ne?