sen cok basindasinBen daha 4. bölümdeyim yeni başladım. Bayağı sevdim diziyi umarım bitirmezler bunu da :)
sen cok basindasin
izledkce gülmekten karnina agrilar girecek
bikac bölüm daha izle lazlikla fazla ilgisi kalmicak ama fena gülcenKomik sahne pek olmadı şimdiye kadar. Laz tayfası sıkıyor beni o sahneleri atlıyorum :)
Mukaddes de çok sinirlerimi bozuyor gülmeye fırsat olmadı daha
o değil de Fatih taş
hahah tamammbikac bölüm daha izle lazlikla fazla ilgisi kalmicak ama fena gülcen
Fatih cok cok tatlida olacakbaska tüyo yok
son dört bölümü izlemedim. öncesini izledim.diziyi yakından takip eden yok mudur? :)
Beğenmediğin için mi izlemedin? Kötüye sarmamıştır umarım ben daha başlardayım..son dört bölümü izlemedim. öncesini izledim.
yok, vakit bulamadığım için izleyemedim. bir ara netten izleyeceğim inşallah.Beğenmediğin için mi izlemedin? Kötüye sarmamıştır umarım ben daha başlardayım..
Gezelim gorelime bagladilar bu sezon :-/Dizinin son bölümleri kötü..
aynen yok rizeymiş sivasmış şehir tanıtımı yaptılar..Gezelim gorelime bagladilar bu sezon :-/
kacinci bölümdesin ?Dizinin son bölümleri kötü..
26da bıraktım izlemeyikacinci bölümdesin ?
ben seviyorum bu diziyi birakamiyorum26da bıraktım izlemeyi
fatih gene izletmeye izletiyo da cok vaktim yok şu aralar.. bitirmeye calıscam diziyi yine:)ben seviyorum bu diziyi birakamiyorum
samizentde renk katti diziye
izle devam bencefatih gene izletmeye izletiyo da cok vaktim yok şu aralar.. bitirmeye calıscam diziyi yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?