Allah hayırlısını versin olur neden olmasınBenimde sevgilim olur mu hic olmadi da. Bir duygu hissetmeyeli cok oldu.
Hoş geldin raınyy. Bir arkadaş var sema222 ikinizin düğünü olursa beni çağırın 100er tl takacağım sizeBenimde sevgilim olur mu hic olmadi da. Bir duygu hissetmeyeli cok oldu.
Beni pek begenmiyorlar sanirim oyle teklif almadim. bende dis gorunuse onem veriyorumÇok mu ince eleyip sık dokuyan bir insansınız? Belki çok kriteriniz vardır ondan dolayı olmuyordur.
Beni pek begenmiyorlar sanirim oyle teklif almadim. bende dis gorunuse onem veriyorumÇok mu ince eleyip sık dokuyan bir insansınız? Belki çok kriteriniz vardır ondan dolayı olmuyordur.
Beni beğenmiyorlar diye düşünmeyin lütfen. Herkes kendine göre birilerini bulabilir ama siz ultra yakışıklı falan arıyorsanız bilemem. Gerçi sizin fotoğrafınızı görmediğim için işin o kısmını da bilemem yineBeni pek begenmiyorlar sanirim oyle teklif almadim. bende dis gorunuse onem veriyorum
Cimrilik etme beHoş geldin raınyy. Bir arkadaş var sema222 ikinizin düğünü olursa beni çağırın 100er tl takacağım size
Elimde degil canimRainycim olur elbette ama bu kaygın yüzünden hep everene yanlış enerjiler yolluyorsun.
Gideri olsun yeterBeni beğenmiyorlar diye düşünmeyin lütfen. Herkes kendine göre birilerini bulabilir ama siz ultra yakışıklı falan arıyorsanız bilemem. Gerçi sizin fotoğrafınızı görmediğim için işin o kısmını da bilemem yineBelki çok güzelsinizdir.
Ama bunu aşmak zorundasın. Olumlamalar filan var şimdi onları öğrensene.Elimde degil canim
Faydasi olur muAma bunu aşmak zorundasın. Olumlamalar filan var şimdi onları öğrensene.
Tabi ki olur hem bu ara çok popüler milyon tane video var youtubeda.Faydasi olur mu
Neden hayatımda bir erkek olmalı?Elimde degil canim
Hormonlar? Ar yu seks?Neden hayatımda bir erkek olmalı?
Tamam canim bakarim. Sagol :)Tabi ki olur hem bu ara çok popüler milyon tane video var youtubeda.
Yok ya bu başka bir şey. Sevme sevilme ihtiyacı gibi. Şehvet değil yaniHormonlar? Ar yu seks?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?