- Emoji Skoru
- 27.925
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi geceotobusu
-
Bunu baştan söyleseydin ya biz ne bilelim lezbiyen olduğunu. Erkek arkadaştan bahsediyorsun sandıkArkadaşlar ben lezbiyenim ve karşımda ki de bir kadın ve aynı gruptayız yani konuştuğu kişide aynı grupta uzak mesafe ilişkisi söz konusu ortada abartılacak nir ciddiyet yok
Boşu boşuna hayatınızı erteliyorsunuz ya çok üzülüyorumArkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Kiza iftirada atabilir, o da bi secenek, o potansiyeli bende gördüm.Bence ayırmak için entrikalara başvurabilirsin. Sonra elde etmek için taktik yaparsın.
Aldatınca da ki aldatır, erkeğimin elinin kiri der diğer kadını yolarsın. Potansiyelin yüksek, bence başaracaksın.
Yaşın kaç ?Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Adam açıkca başkası var demiş yani neyi bekleyeceksin ki ? Ciddi ciddi ayrılırlar diye sevgilisi olan birini beklemek gururunuzu incitmeyecek mi leş bekleyen karga gibiArkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Lezbiyen olunca noluyo? Gurur mantık falan geçersiz mi kalıyor?Arkadaşlar ben lezbiyenim ve karşımda ki de bir kadın ve aynı gruptayız yani konuştuğu kişide aynı grupta uzak mesafe ilişkisi söz konusu ortada abartılacak nir ciddiyet yok
Bugün senle yarın başkasıyla....Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Adamin bilmem kaçıncı sıradaki olmak istiyorsan bekle tabi hatta elinde çiçek üstünde gelinlikle bekle......Az gurur kızım az gurur adam tek ayak üstünde kaç kızla çıkıyor kendine saygın olsun ......Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.