AŞK

AŞK istiyorumm :)

Aşk beklentisinde olunca yanlış kararlar alınabiliyor, size yakınlık gösterenlere şans vermek istiyorsunuz ki bu genelde sizi mutlu etmiyor, herkesi aday olarak değerlendiriyorsunuz bu seferde size farklı niyetlerle yaklaşmak isteyenler bu zaafınızı fark edip fırsattan istifade sizden faydalanmaya kalkıyorlar, kısacası bir kadının en zayıf halidir aşk isterkenki hali...

Her şey bir yana isteyince olmuyor bu, bir yerde sizi mutlu edecek biri var bekleseniz de zamanından önce gelmiyor... Etrafımdaki örneklerden de bunu duydum burada da genelde bunu okudum... Hiç beklenmedik anda filizlenen aşklar hem daha kıymetli oluyor hem daha sağlam ilerliyor... Siz bu konuyu naif bir dileğinizi paylaşmak için açmışsınız ve muhakkak bu gerçeklerin de farkındasınızdır öyleyse bizden de olumlu enerji almak istiyorsunuz... O halde siz başta olmak üzere mantığının kalbine eşlik edeceği bir aşk dileyelim herkese...

Aşk...

Henüz istemeyeni görmedim. :)

Aşk için isteyip istememek önemli değil o gelir bulur zaten seni yani beklenti içinde olmamak gerek yoksa işler sarpa sarabiliyor. :s

Aşkın çeşitleri ve mertebeleri var. Sokakta aşkımm aşkımm diye diline aşkı sakız gibi yapıştıranların gibi bir aşk mı istiyorsunuz yoksa insanı başka boyuta taşıyan bir aşk mı?
Şöyle bir şey var ki bir insan gerçekte bir kere belki çok nadir olarak iki kere aşık olur.
Ve gerçek aşkı bulan insan sayısı ne yazık ki azdır.
:)
Dervişin fikri neyse zikri de odur, umarım aşık olursunuz. Gerçi acı çekeceksiniz ama sonunda insanlık mertebesinde, eski siz olmadığınızı bir üst düzeye terfi ettiğinizi anlayacaksınız.
Bu da az şey değil.

çok güzel açıklamıssın tebrikler

Aşk tan nefret ediyorum benim hayatımı zindana çeviren odur başka da bir şey değil! Ve ben başkasının yaşadığı gibi bir şey bile yaşamadım ama bu kadarı bile beni mutsuzluğun dibine sürüklemeye yetti.Nefret ediyorum bu duyguyu hiç yaşamamayı çok ama çok isterdim..

Aşk hiç mutluluk getirmedi bana mutsuz olduğum için sevemedim aşkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…