• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bana mı düşer?

Kızlar merhaba,

3 yıllık bir ilişkimiz var, evlilik teklifi edildi ancak bazı şeyler rayına oturmadığı için söz-isteme-nişan vs henüz konuşulmuyor, benim ailem biraz soğuk bakıyor bu ilişkiye ve kendilerine göre haklı nedenleri var.

Onun ailesi de üsteleyip duruyormuş ne zaman olacak seni geçiştirip oyalıyor vs. aklına girip sürekli moralini bozuyor sevgilimin, aslında alakası yok ben sadece ailemi ikna etmeye çalışıyorum, ailem onun ailesini sevmiyor ki düşününce hak veriyorum onun ailesi ciddi anlamda evlat ayrımı yapan bir aile.

Sevgilim geçen gün ailesine bu ilerlemeyişle ilgili benim gelip açıklama yapmam gerektiğini istemesem de buna “mecbur” olduğumu söyledi, yoksa sürekli üstüne geliyorlarmış, böyle bir şey bana mı düşer kızlar Allah aşkına? ben hep geçiştiriyorum bunu dedikçe, ama bir gün patlak verecek yani.
Baştan bu kadar aileler işin içine girdiyse zaten evlenseniz de yürümez. Yol yakınken ayrılın.

Back