• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk..

5 yıl değil 5 aylık gibi bir ilişki..

5 yıllık ilişki bu kadar bilinmeyen denklemler içermez..
5 seneyi anlatmadım ki:) ben 5 senenin sonrasında ki süreden söz ettim. ama beraberken çok fedakarlıklar yapılan ama bitişinde değersizce biten bir ilişki oldu. yine de insan onca zamanı paylaştıktan sonra görünce bi tuhaf oluyor işte ister istemez

bu kadar zaman harcanır mı ya? büyüdükçe insan anlıyor. bana şimdi iki aylık mutsuzluk bile fazla geliyor.
beş senenizi çalmış hayatınızdan.
öyle söz ettiği gibi seven, unutamayan insan vurur elini masaya teklifini yapar.
bence yol çizin kendinize, bu adamla karşılaşmayacağınız bi yol.
başkasıyla mutlu olun, kıymet bilen biriyle:)
çok haklısınız. güzel geçen 5 yılımız oldu aslında. ama geçen 2 sene içinde aralarda karşıma çıkması benim dengemi bozmadı değil. haklısınız. çaldı bir anlatsam burda ferman olur yaşananlar

Görüsmesi kes Bence. Ya tam gelsin, yada hic.
Böyle devam edersen seni oylamaya devam edicek.

Görüsmesi kes Bence. Ya tam gelsin, yada hic.
Böyle devam edersen seni oylamaya devam edicek.
görüşmemiz yok aslında. 2 ayda bir mesaj yazar. bu son yazdığına cvp vermedim sonra benim bulunduğum şehirde olunca yazdım işte. yazmasaydım görüşmezdik de. tabi ki birşey yok görüşmemizin altında. ama ben artık anlayamıyorum neden görmek istiyor geldiğinde beni diye. onun için yazayım dedim. teşekkürler cvp için

Derdi karnim doysun ama pastam da dursun. Bir insan cok iyi cok sahane bir insan buldugunda onu birakmaz. Madem seni cok iyi buluyor neden baskalariyla bir iliski arayisina giriyor? Birak su adami ezdirme kendini.
bencil adam. bende anlamış değilim. biri çıksa karşıma da yeniden aşık olsam keşke

neden görüşüyorsun hala onunla.
oh ne güzel canı istediğinde arıyor görüşüyor istemediğinde araması gereken bir sen yok hayatında. bu kadar her istediğini yapmasına müsade edersen ayrılır tabi. seni kaybettiğini bile hissetmemiş ki.
:) sevgi bunlara bakmaz ki. işte girdi bir kere kanımıza hayat şartları getirileri götürüleri beni çok yumuşa
5 yıllık bir ilişki, nedensiz ayrılık.. onun canı isteyince görüşmeler, sen kimseye benzemiyorsun..! çok kilit bir cümle..
Okuyunca yine bir ELDE VAR 1 hikayesi.. Ya açıklayacak nedenlerini, yada tamamen çıkacak hayatınızdan.. Aksi takdirde öteki kadın olma ihtimali, yada onu beklerken geçen zaman kaybı..
beklemiyorum onu en çoktan kabullendim gittiğini. seven insan gitmez. seven isteyen insan sahipler. bunu çocuğa sorsak bilir, ona göre arkadaşca görüyor beni. bir beklentisi yok. kelimecikler beni karıştırıyor. istese zaten böyle olmaz. da açıklama da yapmıyor. en çok da buna sinir oluyorum

:) sevgi bunlara bakmaz ki. işte girdi bir kere kanımıza hayat şartları getirileri götürüleri beni çok yumuşa

beklemiyorum onu en çoktan kabullendim gittiğini. seven insan gitmez. seven isteyen insan sahipler. bunu çocuğa sorsak bilir, ona göre arkadaşca görüyor beni. bir beklentisi yok. kelimecikler beni karıştırıyor. istese zaten böyle olmaz. da açıklama da yapmıyor. en çok da buna sinir oluyorum
Sizin durumunuzdaki düşündüren ve üzücü taraf, dostluk arkadaşlık adı altında sizin kafanızın karıştırılması.. Bitmiş ilişkide tek tarafın bile duygusu bitmemişse, görüşmenin manası yoktur. Sizinki alışkanlık gibi geliyor bana.. Kendinizi özgür bırakın, bağınızı kesin.. Aksi takdirde yıpranırsınız..

neden görüşüyorsun hala onunla.
oh ne güzel canı istediğinde arıyor görüşüyor istemediğinde araması gereken bir sen yok hayatında. bu kadar her istediğini yapmasına müsade edersen ayrılır tabi. seni kaybettiğini bile hissetmemiş ki.
siz de haklısınız.. acizliğim galiba.

Bu adamın sizi bu kadar yıpratmasına izin vermeniz normal mi sizce? Çok karmaşık ve de her karmaşık ilişki gibi yıpratıcı ve yorucu.

Mazoşist değilseniz tüm ilişkinizi kesin.

Buna aliskanlik deniyor ask degil. Cok net mesajlari vermis; sende aidiyet hissediyorum yemeklerin guzel uyumlusun iyi vakit geciriyorum vs. Yani sende alistigim seyleri ozluyorum diyor. Sana asik olsaydi seni arzulardi. Ikisi arasinda net bi ayrim var. Birileriyle gorusuyo belli bos kalinca seninle de gorusuyo iste.

Back
X