Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 seneyi anlatmadım ki:) ben 5 senenin sonrasında ki süreden söz ettim. ama beraberken çok fedakarlıklar yapılan ama bitişinde değersizce biten bir ilişki oldu. yine de insan onca zamanı paylaştıktan sonra görünce bi tuhaf oluyor işte ister istemez5 yıl değil 5 aylık gibi bir ilişki..
5 yıllık ilişki bu kadar bilinmeyen denklemler içermez..
çok haklısınız. güzel geçen 5 yılımız oldu aslında. ama geçen 2 sene içinde aralarda karşıma çıkması benim dengemi bozmadı değil. haklısınız. çaldı bir anlatsam burda ferman olur yaşananlarbu kadar zaman harcanır mı ya? büyüdükçe insan anlıyor. bana şimdi iki aylık mutsuzluk bile fazla geliyor.
beş senenizi çalmış hayatınızdan.
öyle söz ettiği gibi seven, unutamayan insan vurur elini masaya teklifini yapar.
bence yol çizin kendinize, bu adamla karşılaşmayacağınız bi yol.
başkasıyla mutlu olun, kıymet bilen biriyle:)
evli değilEvli olabilirmi acaba
en mantıklı cevap bana bu geldi. ama artık neden diye de düşünmüyorum. düşündükçe beynim kaldırmıyor zaten artık. onun için hayatıma da birisini sokamıyorum tekrardanKafasini karistiran baska birisi daha olabilir
görüşmemiz yok aslında. 2 ayda bir mesaj yazar. bu son yazdığına cvp vermedim sonra benim bulunduğum şehirde olunca yazdım işte. yazmasaydım görüşmezdik de. tabi ki birşey yok görüşmemizin altında. ama ben artık anlayamıyorum neden görmek istiyor geldiğinde beni diye. onun için yazayım dedim. teşekkürler cvp içinGörüsmesi kes Bence. Ya tam gelsin, yada hic.
Böyle devam edersen seni oylamaya devam edicek.
çok doğru dediniz üzerine diyecek sözüm yokDerdi ne bilmiyorum da sizi bu kadar yormaya hakkı yok, onu biliyorum.
Ben olsam, bir yerden sonra bana ulaşmasına izin vermezdim.
bencil adam. bende anlamış değilim. biri çıksa karşıma da yeniden aşık olsam keşkeDerdi karnim doysun ama pastam da dursun. Bir insan cok iyi cok sahane bir insan buldugunda onu birakmaz. Madem seni cok iyi buluyor neden baskalariyla bir iliski arayisina giriyor? Birak su adami ezdirme kendini.
:) sevgi bunlara bakmaz ki. işte girdi bir kere kanımıza hayat şartları getirileri götürüleri beni çok yumuşaneden görüşüyorsun hala onunla.
oh ne güzel canı istediğinde arıyor görüşüyor istemediğinde araması gereken bir sen yok hayatında. bu kadar her istediğini yapmasına müsade edersen ayrılır tabi. seni kaybettiğini bile hissetmemiş ki.
beklemiyorum onu en çoktan kabullendim gittiğini. seven insan gitmez. seven isteyen insan sahipler. bunu çocuğa sorsak bilir, ona göre arkadaşca görüyor beni. bir beklentisi yok. kelimecikler beni karıştırıyor. istese zaten böyle olmaz. da açıklama da yapmıyor. en çok da buna sinir oluyorum5 yıllık bir ilişki, nedensiz ayrılık.. onun canı isteyince görüşmeler, sen kimseye benzemiyorsun..! çok kilit bir cümle..
Okuyunca yine bir ELDE VAR 1 hikayesi.. Ya açıklayacak nedenlerini, yada tamamen çıkacak hayatınızdan.. Aksi takdirde öteki kadın olma ihtimali, yada onu beklerken geçen zaman kaybı..
aynen olsaydı zaten yanımda olurduArtık sizi kullanmasına izin vermeyin ve kendisine yol verin
Yoksa sizi daha çok ağlatır
O adamdan bi cacık olmaz.
Sizin durumunuzdaki düşündüren ve üzücü taraf, dostluk arkadaşlık adı altında sizin kafanızın karıştırılması.. Bitmiş ilişkide tek tarafın bile duygusu bitmemişse, görüşmenin manası yoktur. Sizinki alışkanlık gibi geliyor bana.. Kendinizi özgür bırakın, bağınızı kesin.. Aksi takdirde yıpranırsınız..:) sevgi bunlara bakmaz ki. işte girdi bir kere kanımıza hayat şartları getirileri götürüleri beni çok yumuşa
beklemiyorum onu en çoktan kabullendim gittiğini. seven insan gitmez. seven isteyen insan sahipler. bunu çocuğa sorsak bilir, ona göre arkadaşca görüyor beni. bir beklentisi yok. kelimecikler beni karıştırıyor. istese zaten böyle olmaz. da açıklama da yapmıyor. en çok da buna sinir oluyorum
bencil adam. bende anlamış değilim. biri çıksa karşıma da yeniden aşık olsam keşke
siz de haklısınız.. acizliğim galiba.neden görüşüyorsun hala onunla.
oh ne güzel canı istediğinde arıyor görüşüyor istemediğinde araması gereken bir sen yok hayatında. bu kadar her istediğini yapmasına müsade edersen ayrılır tabi. seni kaybettiğini bile hissetmemiş ki.
hayır :)Bu bahsettiğiniz arkadaş ikizler burcu mu ? Merak ettim![]()