• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aska hala ınananlar gelın da

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
etkilendigim bir ask flimi (evim sensin) izlemeyenler izlesin aglamak garanti :14:[ [video=youtube;3K4u0XhCNds]http://www.youtube.com/watch?v=3K4u0XhCNds[/video]

Son düzenleme:
sunumun için tşk.ama birazcık bakmıştım ve sinir bozucuydu orjinalini izle bence özcan deniz alıntı yapmış üstelik diziyide bozmuş gerçeği hatırlanacak bi anı onu uzun zaman önce izlemiştim kore filmi ve çok güzel artı onlar daha bi güzel yapmış ve daha güzel oyuncular oynamış keşke özcan denizin kendi seneryosu olsaydı amaaa malesefki başkasından hırsızlık bu izinsz yapmış sanırım davada açılmış kesin yönetmen seneryoyu sırf bozduğu için sinirlenmiş

kız birde gerçeğini izle ilk biraz amaan diyebilirsin bak bakalım nasılmış üstelik sadakat sevgi tutku var insan sevdiğine dahadaa bi değer veriyor

kız birde gerçeğini izle ilk biraz amaan diyebilirsin bak bakalım nasılmış üstelik sadakat sevgi tutku var insan sevdiğine dahadaa bi değer veriyor

evet esimle izlerken bu flimi ya dedi ben bu flimi hatirliyorum ya dedim nerden ben izlemedimki bunu dedim yok öyle degil dedi yabanci flim dedi ama hatirlatamadi bana (Kore dediniz tam olarak flimin ismi neydi Dizimi )!! ayrica yerli flim olarAK güzeldi hosdu duygulandim etkilendim fahriye evcanin flimdeki o güzel cocuksu:emir_bebek: harektleri sesi sakalari cok masum cok tatliydi ve fahriye evcan rolünü cok iy oynamis gercekten yasayarak his ederek rolünün hakini vermis ve bence fahriye evcan en iyi kadin oyncu ödülüne yürür alir diye düsünüyorum:10:

Son düzenleme:
filmin ismi HATIRLANACAK BİR ANI eveet canım eşin doğru hatrlamış izlemişki zihninde kalmış belki 9 yıllık bi film ama izle başroldeki adama nasıl oturmuş karakter özcan deniz taşıyamamış hakkını vermemiş bence tam izlemedim ara ara geçtim neler aynı diye neyse izle bu filmi bana hak verirsin ilk başlar sıkıcı gelebilir ama tam puan almış bi film aşk filimlerini izlemem aama bunu geçen ay bile yine izledimmm

filmin ismi HATIRLANACAK BİR ANI eveet canım eşin doğru hatrlamış izlemişki zihninde kalmış belki 9 yıllık bi film ama izle başroldeki adama nasıl oturmuş karakter özcan deniz taşıyamamış hakkını vermemiş bence tam izlemedim ara ara geçtim neler aynı diye neyse izle bu filmi bana hak verirsin ilk başlar sıkıcı gelebilir ama tam puan almış bi film aşk filimlerini izlemem aama bunu geçen ay bile yine izledimmm

Buldum indiriyorum yorumlari okudum erkekler yazmis !erkek olmama ragmen agladim ya laa YAZMISLAR :9:yapimi2004 acaba izledimde unutumu flimi arsivim var bir cok flimide sabit disk doldugu icin silmek durumda kalmistim !kafamdaki bu soru isareti gidecek en azindan esim hatirlatamamisti bana,, tesekkür ederim...

FLIM indi ama türkce degil alt yazi sen türkce düblajinimi izledin cünkü okadar arama moturundan aramama ragmen türkce düblaj yazmasina ragmen alt yazi cikiyor bunun türkce düblajini cekmemislermi canim yaa!!!

Buldum indiriyorum yorumlari okudum erkekler yazmis !erkek olmama ragmen agladim ya laa YAZMISLAR :9:yapimi2004 acaba izledimde unutumu flimi arsivim var bir cok flimide sabit disk doldugu icin silmek durumda kalmistim !kafamdaki bu soru isareti gidecek en azindan esim hatirlatamamisti bana,, tesekkür ederim...

FLIM indi ama türkce degil alt yazi sen türkce düblajinimi izledin cünkü okadar arama moturundan aramama ragmen türkce düblaj yazmasina ragmen alt yazi cikiyor bunun türkce düblajini cekmemislermi canim yaa!!!
eveeet canım taş kalpli erkekler bile ağlamış izlerken kız kocanla izle bari daha şefkat dolu oluyolar
bende alt yazılı izlemiştim canım türkçe dublajı yok yaaa yazılıyo türkçe dublaj ama hep alt yazılı...bu arada belki izlememişsin yoksa kalırdı
bari sana bi film ismi daha vereyim onu izle dü izledim hint filmi ama bildiğin gibi değil güzel yani kaan amir 3 aptal filmi ve taare zameen par ikisini de izle bende bunu 3 ay önce izlemiştim değişik yani ağlatmasada

Canim flim evet alinti flimi izlemedigime emin oldum haklisin!!! evet gene akdi gözlerimden yas :14: ama yerli versiyonuda cok güzel olmus sarkida cok süper yaaa, fahriye evcanin sesi sugibi arsivide sakliycagim bir flim,esim zaten duygusal ben aglasam oda aglar ha flimi izledi tekrar o bana bakti ben ona kim önce agliycak diye acik arayla ben :9:bu arada dedigin flimlere bakiyorum...indirmeye calisacagim inderemesem netten izliycem ama muhakkak izliycem tesekkür ederim..

sen gülüm idun
sevduğum idun
söz vermuştuk ölümüne
sen benum idun.

alnımıza yazıldı yar
bu kara yazi
söz vermiştuk tutamaduk
biz sözümüzü.

bedduam olsun beni hiç unutmayasun
ölene kadar sevduğum yarsız kalasun
unutamam artık seni hep seveyrum
senun içun yar öleyrum.

sen yarim idun:5:
sevdalim idun
ölesiye sevdum seni
her şeyum idun.

kader böyle ayırdı bak yollarımızı
ne yapalum kuramaduk yar yuvamuzı
görüyorum bu aşk beni senide yakar
ayrı düştük seninle yar sonsuza kadar:5:

o güzel gözlerine doyamayorum
artık yeter senin içun ağlamayarum
o güzel gözlerine doyamayorum
her şey bittu senin içun ağlamayarum.:14:

eveeet canım taş kalpli erkekler bile ağlamış izlerken kız kocanla izle bari daha şefkat dolu oluyolar
bende alt yazılı izlemiştim canım türkçe dublajı yok yaaa yazılıyo türkçe dublaj ama hep alt yazılı...bu arada belki izlememişsin yoksa kalırdı
bari sana bi film ismi daha vereyim onu izle dü izledim hint filmi ama bildiğin gibi değil güzel yani kaan amir 3 aptal filmi ve taare zameen par ikisini de izle bende bunu 3 ay önce izlemiştim değişik yani ağlatmasada

Bende sana flim öneriyim insallah izlememisindir seytani gördüm izle izlemediysen tabiki ! hamileysen izleme cünkü gerilim flimi!!! cok cok izledigim flimler var yerli yapimdan umut flimi vardi duygusal bak o sahnede de agladim, korku gerilim, komedi, macera, fantastik,animasyon, öneri ISTERSEN hangi katagori den istersen bula bilirim arsivimden..:3:

Son düzenleme:
Bende sana flim öneriyim insallah izlememisindir seytani gördüm izle izlemediysen tabiki ! hamileysen izleme cünkü gerilim flimi!!! cok cok izledigim flimler var korku gerilim komedi macera fantastik öneri ISTERSEN hangi katagori den istersen bula bilirim arsivimden..:3:

canımmmm ya korku filmimi dedin:53::53::53:ayyy inamıyorum bende atak başlıyo titreme falan eşimle kaç kez izledik belki düzelirim diye yok gecelri korkudan bağırarak uyanıyırum bu seferde rüyamda başrolde ben oynurmmm amaaannn allahım evde duramam iki gün şöyle yapalım beğendiğin tam puan vereceğin bi film söyle korku filmi hariçççç ben izlerim sen bana öner
benim sana önerdiğim iki filimde sadece beğendim ama yorumları oku seversen izle çoook güzel beğenmiştim yani baya bi oldu izle birbirimze film tavsiye ederz artık:53:

kızzzz anzerbalı filmde fahriye altına afedersin işedimi birden tam izlemedim herşey aynı olunca

özcan denizin filminemi kore filminemi

ikisinede agladik, ama hangisi agir basti dersen evim sensin niye diyecek olursan ben korenin flimini izlememistim eyer ilk onu izlemis olsaydim evim sensinden etkilenmiye bilirdim ama esimde senin önerdigin flimi izlemis olmasina ragmen! evim sensini cok beyndi , keske sardirmadan izleseydin bide yerlisine tam baksaydin evet allinti ama dedigim gibi türk versiyonuda güzel olmus mesela kore yapimi olan flimde sürkleyci sahneler yok ama özcan denizin flimi sürkleyci geldi bana flim arsivimi taramaya basladim senin icin flimleri arastiriyorum... Biseyi anlamadim sen seytani gördümü izledinmi izlemedinmi korku degil gerilim kaan sahneleri var! kiz ben korku flimlerini cerez niyetine yiyorum o derece yani hahaytttt:1:

Son düzenleme:
ikisinede agladik, ama hangisi agir basti dersen evim sensin niye diyecek olursan ben korenin flimini izlememistim eyer ilk onu izlemis olsaydim evim sensinden etkilenmiye bilirdim ama esimde senin önerdigin flimi izlemis olmasina ragmen! evim sensini cok beyndi , keske sardirmadan izleseydin bide yerlisine tam baksaydin evet allinti ama dedigim gibi türk versiyonuda güzel olmus mesela kore yapimi olan flimde sürkleyci sahneler yok ama özcan denizin flimi sürkleyci geldi bana flim arsivimi taramaya basladim senin icin flimleri arastiriyorum... Biseyi anlamadim sen seytani gördümü izledinmi izlemedinmi korku degil gerilim kaan sahneleri var kiz ben korku flimlerini cerez niyetine yiyorum o derece yani hahaytttt:1:

bence ne kadar güzel olursa olsun bi başarının gölgesinde olan bi çalışma yakışmıyo fahriye iyi yapmış ama canım bu br hırsızlık bence bi başkasının emeğini böyle kendisi yazmış gibi yapıpta sonra itiraf etmesi etkilendim yaptım dye biz niye dışardakileri örnek alalımki türk milletti zaten başarılı oda bence kenidine özgü bi film yapabilirdi seneryosu ona ait olsun bari şarkı sözü yazsaydı sanırım şarkıda başkasının
sen ilk onu izledin diye etkiisindesin ben partları geçerken gülüyodum valla beni çok etkileyen bi filmin aynısı biraz değişiği artık etkileyemezdi
ammaaaan kız ciddimisin ben hayatta izleyemiyorum bakmadım tek başımayım korkarımmmm eşim gelsin izleriz izlemişte olabilirim isimler aklımda kalmıyo pek açınca hatırlıyorummmm

iNATCI seni!! izle evim sensini yaa söylemiycem merak et:1:

inattan değil ya koreli oyuncuyu çok beğenmiştim asabi yakışıklı sevdiğene sen,i seviyorum demeyen biri rol tam üstüne oturmuştu özcan denize yakışmadığı içinnn geçtim adamın beline taktığı çanta bile yakışırken özcan denize yakışmamış film tuttumu bari sinemalarda
hayatta izlemem canım isterse hatırlanacak bir anıyı izlerim organikkk gdo ya gerek yokkkk:4::4::4::4:

bence ne kadar güzel olursa olsun bi başarının gölgesinde olan bi çalışma yakışmıyo fahriye iyi yapmış ama canım bu br hırsızlık bence bi başkasının emeğini böyle kendisi yazmış gibi yapıpta sonra itiraf etmesi etkilendim yaptım dye biz niye dışardakileri örnek alalımki türk milletti zaten başarılı oda bence kenidine özgü bi film yapabilirdi seneryosu ona ait olsun bari şarkı sözü yazsaydı sanırım şarkıda başkasının
sen ilk onu izledin diye etkiisindesin ben partları geçerken gülüyodum valla beni çok etkileyen bi filmin aynısı biraz değişiği artık etkileyemezdi
ammaaaan kız ciddimisin ben hayatta izleyemiyorum bakmadım tek başımayım korkarımmmm eşim gelsin izleriz izlemişte olabilirim isimler aklımda kalmıyo pek açınca hatırlıyorummmm

Cidiyim yaa korku flimleri heralde izlemedigim kalmadi artik asmali kesmeliler bana cizgi flimgibi geliyor hahaytt böyle esarengiz sürükleyci gerilim korku flimleri seviyorum seytan carpmasi vardi izledinmi bilmiyorum onu bide gece 03 de izledim allah süperdi, kara büyü yabanci flim oda güzeldi ,türk korkudan birtek musallat 1 güzeldi diyerleri sacma geldi ,gerilim gri kurt oda, güzeldi ,
gerilimler.. seytan carpmasi,kara büyü,gri kurt,seytani gördüm,deney,ben efsaneyim acik ara bu flim will si.. oynuyosonra 28 haftA Sonra,28 gün sonra var diye devam ediyor
dram ve güzel olanlardan milyoner hint flimi,300 spartali güzeldi hata bunun komik versyiyonu cekildi ,aclik oyunlari fantastik sürükleyci kiz nasil flimlerden hoslaniyorsun dede yazayim komedi duygusal ,:42::52:

Cidiyim yaa korku flimleri heralde izlemedigim kalmadi artik asmali kesmeliler bana cizgi flimgibi geliyor hahaytt böyle esarengiz sürükleyci gerilim korku flimleri seviyorum seytan carpmasi vardi izledinmi bilmiyorum onu bide gece 03 de izledim allah süperdi, kara büyü yabanci flim oda güzeldi ,türk korkudan birtek musallat 1 güzeldi diyerleri sacma geldi ,gerilim gri kurt oda, güzeldi ,
gerilimler.. seytan carpmasi,kara büyü,gri kurt,seytani gördüm,deney,ben efsaneyim acik ara bu flim will si.. oynuyosonra 28 haftA Sonra,28 gün sonra var diye devam ediyor
dram ve güzel olanlardan milyoner hint flimi,300 spartali güzeldi hata bunun komik versyiyonu cekildi ,aclik oyunlari fantastik sürükleyci kiz nasil flimlerden hoslaniyorsun dede yazayim komedi duygusal ,:42::52:

canımmmmm korku filmi izlemem ben en fazla 7yaş üstü olanları izlerim etkisinde kelıyrum bennnnn kızz galiba bu korku filimlerini izleye izleye senn:3::3::3::3::3:
bana korku filminden hariç film tavsiye et ben çooook film izlemişim genelde dövüş filmlerini çok seviyorummmmm dramda olabilir farketmiyo yetrkiiii vahşi filmler olmasınnnnn

Back
X