Așka inananlar bir bakın ne olur

İkimizde 34 yasindayiz belki de evli diyorum artik hersey cok sorusuzken gitmesine anlam veremiyorum

İkimizde 34 yasindayiz belki de evli diyorum artik hersey cok sorusuzken gitmesine anlam veremiyorum

Yani sana söylemedigi birseyler var belli ki canım.. yoksa seni neden hayatında istemesin ki ? işte orda patlıyor herşey akışına bırak.. aklına gelmemsi için her aktiviteyi yap :) çalışıyorsan yogunlaştır işini, spora git vs. inan zamanla az çok her sey rayına oturmaya baslayacak :))

Sacmalama yaa daha karsina kim cikar kim bilir.. bobrek kalp demissin.. Allah kimseyi sagligiyla sinamasin.. bi organin olmasa o zmn anlarsin degerini.. seviyormussun birde aliskanlik var birde.. uc yilin birikimi var hemen bitmez icinde..

Zmn ver kendine bi bakmissin unutmussun gitmis. Istenmemek kotu bi duygu..

Ya baska birini buldu, ya skldi iliskinizden ya da dedigin gibi evli..

Aşka çok inanıyorum, herkesi dize getirir evelallah da adam size kendi hayatını kur demiş, bence sözüne riayet edin ve öyle yapın. Biz kadınlar hep söylediklerinin altında başka senaryolar yazıyoruz, o zAman da patlıyoruz :(

Ya bide neden hep kadinlar terk ediliyo? Nasil bu kdr duygusuz olabilio bu erkek milleti? Hayret ediorum.. kalp degil taş mubarek

kisa sure once bi ameliyat gecirdim allaha sukur iyiyim tabi ki allah hastalikla hic kimseyi sinamasin saniyorum yanlis izah etmisim demek istedigim surekli benimle gibi uzuvlarimdan biri gibi tesekkur ederim ayrica cevabiniz icin

Bide 30 yasinda sevip asik olunca uzerine terkedilince bi yikim oldu bende bide oyle bisey ki beni sevdigini cok hissediyodum hissettiriyodu kafamda sorularla birakip gitti beni erkekler sevsede kadinlar gibi degil duygularina yenilmiyolar

Bide 30 yasinda sevip asik olunca uzerine terkedilince bi yikim oldu bende bide oyle bisey ki beni sevdigini cok hissediyodum hissettiriyodu kafamda sorularla birakip gitti beni erkekler sevsede kadinlar gibi degil duygularina yenilmiyolar
Aslinda kotu gibi gozuken iyi bir ozellik degil mi. Ayrica bu devirde kimin duygularinin gercek oldugunu anlamak zor.

Önce bir nefes alın, dinlenin, biraz zaman tanıyın kendinize. "Aaa 2 gün oldu hiç aklıma gelmedi" dediğiniz bir andan sonra yeni bir ilişkiye hazırsınız demektir.

Aşka inanıyorum ama beni isteneyen bir adam için de hayatı kendime zehir edemem. Takıntı yapmışsın adamı. En iyi en mükemmel o değil. Öyle olsa bile seni üzdükten sonra en mükemmel olsa ne olur.

unutmayı soğumayı beceremiyorum beni üzüp gittiği halde belkide takıntı dediğiniz gibi

Back
X