Aşka inancı olmayan birini seviyorum :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Eski sevgilisinin yaptıklarından dolayı aşka inancı kalmamış birini seviyorum.Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama henüz bir yol kat etmiş değiliz.O da bana çok değer verdiğini vs söylüyor,davranışlarıyla da bunu Hatta çok daha fazlası olduğunu gösteriyor ama bir adım öteye gidebilmiş değiliz.Her türlü mücadeleye varım,Bunun için ne gerekirse yaparım da ama yapabileceğim bir şey var mı onu bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım.Fikir verir misiniz

Benim 2 sevgilim de böyleydi.
İlkiyle eski aşkının yıkıntılarını anlatırken bana aşık oldu.
İkincisiyle evlendim
Bana bahsetmiyor hiç o konudan ama yaralı olduğunu biliyorum.Bi kere söyledi yani.Ne kadar zaman aldı size aşık olması ?

aldatılan erkekler beni kokutuyor açıkcası . sanki geçmişin öcünü başkasından alıyor gibime geliyor . yani bana böyle oldu . ne kadar mutlu etmeye çalışsanda elinden geleni yapsan da o yinede gidiyor malum alışmış boynuza ...
neyse umrarım seninki öle olmaz ..

Onun için yarabandısın şu an.
İlgin hoşuna gidiyor elinin altında ol diye sana değer verdiğini söylüyor falan filan.
Bant olayım diyorsan sen bilirsin.

Herkesin yaraları var ama hayat devam ediyor o seni gerçekten sevseydi ya da aşık olsaydı bu triplere girmezdi. Sanırım seni gerçekten yara bandı olarak kullanıyor.

Ne dediği değil sana ne hissettirdiği önemli. Sen sevildiğini hissediyor musun?

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…