- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Bana bahsetmiyor hiç o konudan ama yaralı olduğunu biliyorum.Bi kere söyledi yani.Ne kadar zaman aldı size aşık olması ?Benim 2 sevgilim de böyleydi.
İlkiyle eski aşkının yıkıntılarını anlatırken bana aşık oldu.
İkincisiyle evlendim
Aksine beni sevdiğini bana çok değer verdiğini söylüyor.Aska inancini olmayan adam yoktur seni sevmiyordur. BAhaneler vardir. O bahanelerin altinda ezilmezsin insallah.
Aşka inandirmak icinizdeki duygularin samimiyeti.. karsinizdaki adamin duvarlarini asmasi ile aslinda..
Aksine beni sevdiğini bana çok değer verdiğini söylüyor.
İşte bunu nasıl başaracağım merak konusu
Aşağı yukarı 3-4 ay.Bana bahsetmiyor hiç o konudan ama yaralı olduğunu biliyorum.Bi kere söyledi yani.Ne kadar zaman aldı size aşık olması ?
Terk edeceği sevgili değilim.Olmak istiyorumSen ugras egosunu tatmin et diye sana gaz veriyor , ugrastiginla terk edilmszsin umarim
Ben çok insan tanıdım ve en değeni o.Gercektrn değer mi bu adam onu bi düşün.
Eger tama diyorsan samimi duygularinla hareket et.. aşkını yasa ve görsün bu kadar..
Evet hissediyorum.Özellikle yanındayken çok hissediyorum.mesajla araya soğukluk giriyor ama Yanyana sanki sevgilim gibiNe dediği değil sana ne hissettirdiği önemli. Sen sevildiğini hissediyor musun?
Umarım aynı noktaya gelebilirim.Daha 1 ay oldu bizim.Yeni yani epeyAşağı yukarı 3-4 ay.
İlk zamanlar çok bahsetti ikisi de ama o zamanlar ilişkimiz yoktu. Arkadaşça konuşuyorduk sonradan itiraflar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?