• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inancı olmayan birini seviyorum :(

Onun için yarabandısın şu an.
İlgin hoşuna gidiyor elinin altında ol diye sana değer verdiğini söylüyor falan filan.
Bant olayım diyorsan sen bilirsin.

Yanındayken görüyorum ama bana verdiği değeri,sevgisini.Çok mutlu benimle beraberken.Ayrılmak istemiyor hatta yanımdan ama kararsız,dengesiz bir kişiliği var

aldatılan erkekler beni kokutuyor açıkcası . sanki geçmişin öcünü başkasından alıyor gibime geliyor . yani bana böyle oldu . ne kadar mutlu etmeye çalışsanda elinden geleni yapsan da o yinede gidiyor malum alışmış boynuza ...
neyse umrarım seninki öle olmaz ..
Aldatılmamış.Yürümemiş ilişkileri ama kız ayrılmak istemiş.

Aklin varsa kac. Bu isin sonunda uzulme ihtimalin yuzde bir milyon.

Seninle aşka inanmaya başlamış bence ve tabularını da yıkıcak, biraz sabremelisin

Benim hayata dair her ne varsa, hiçbirine tahammülüm ve inancım yoktu. ama şu an hayata tutundum diyebilirim. çünkü aşık oldum.

Yani koyverip gitmemek lazım. biribirden oluveriyor her şey zaten.

Bence karşılıksız bile olsa aşk güzel şey. daha doğrusu, 'hissetmek.'

magdem hic bir sekilde ilerleme yok askta o halde normal arkadas olarak kalin sizdeki de ne sabir boyle ben olsam sıkılırdım bu durumdan valla onume bakardim artik yani durumu soyleyin siz ona bu boyle gitmez onumuze bakalim felan filan diye citlatin belki bir nebze doner silkenir hic olmazsa yoksa yol verirsin. ya merro ya da herro diyebilmek gibi.:KK53:

Seninle aşka inanmaya başlamış bence ve tabularını da yıkıcak, biraz sabremelisin

Bilmiyorum :( inşallah öyledir.Hala umutsuz vaka olarak görüyor bizi.Bir yolunu bulup benimle ilgili düşüncelerini kendi kendine çözmesini sağlamam lazım.Onun da ancak beni kaybedeceğini anlamasıyla mümkün olacağını düşünüyorum.O konuşmadıkça konuşmama kararı aldım bugün ama bakalım

Bilmiyorum :KK43: inşallah öyledir.Hala umutsuz vaka olarak görüyor bizi.Bir yolunu bulup benimle ilgili düşüncelerini kendi kendine çözmesini sağlamam lazım.Onun da ancak beni kaybedeceğini anlamasıyla mümkün olacağını düşünüyorum.O konuşmadıkça konuşmama kararı aldım bugün ama bakalım
Aynen canım kendini çek biraz o da kendini kalbini beynini bi dinlesin tartsın. Ama korkma sonuçta hayırlı değilse olmasın daha iyi

Benim hayata dair her ne varsa, hiçbirine tahammülüm ve inancım yoktu. ama şu an hayata tutundum diyebilirim. çünkü aşık oldum.

Yani koyverip gitmemek lazım. biribirden oluveriyor her şey zaten.

Bence karşılıksız bile olsa aşk güzel şey. daha doğrusu, 'hissetmek.'

Aynı şeyi bende yaşadığım için pes etmiyorum hemen.Bi sevgilim aldattıktan sonra hayata küsmüştüm ve uzun süre kimseyi alamamıştım hayatıma.Sonra her şey değişti.Aynı süreci şu an o yaşıyor ve ben sabretmek istiyorum nedense.Yanında olmak için,onu 5 dk görebilmek için bile gün,saat,dakika saymak Harika bir duygu ama karşılıklı olmasını istiyor gönül İşte :(

Ben aynisini yasadim gordum canim. Ayni senin sandigin gibi beni seviyor deger veriyor sandim. Hatta emindim bile. Ama sonu husran. Benden soylemesi. Tabi sen o kuyuya dusmeden anlamayacaksin beni.

Farklı bir son beklemem saçma yani :(

Aynen canım kendini çek biraz o da kendini kalbini beynini bi dinlesin tartsın. Ama korkma sonuçta hayırlı değilse olmasın daha iyi

Hayırsızsa da hayırlıya çevirir inşallah Allah diyorum doğrusu.Çünkü çok düzgün birisi.Tam iyi bir eş,iyi bir baba olacak birisi.Onunla olsun isterim doğrusu :(

Aska inancini olmayan adam yoktur seni sevmiyordur. BAhaneler vardir. O bahanelerin altinda ezilmezsin insallah.

+1
Issız adam , romantik isyankar, yaralı adam kadınlara çekici geliyor ama bir b.k değiller bence. Ne adam gibi ilişkiye yanaşırlar ne bir yol olurlar. Ben adı konulmamış şeyleri yorucu buluyorum , net açık olmayan tipler bana hiç çekici gelmiyor artık. Gençken ben de beğenirdim böyle tipleri ama şimdi hiç enerjim yok :)

Konu sahibesi umarım istediğin gibi olur, yıprandığınla kalmazsın.

magdem hic bir sekilde ilerleme yok askta o halde normal arkadas olarak kalin sizdeki de ne sabir boyle ben olsam sıkılırdım bu durumdan valla onume bakardim artik yani durumu soyleyin siz ona bu boyle gitmez onumuze bakalim felan filan diye citlatin belki bir nebze doner silkenir hic olmazsa yoksa yol verirsin. ya merro ya da herro diyebilmek gibi.:KK53:
1 ay oluyo daha ama.Yeni yani

Back
X