Asker Eğlencesi hakkında

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Kızlar öncelikle yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum .

Benim sevgilim ağustosta askere gidicek ve güzel bir asker eğlencesi olsun istiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim. 7 yıllık bir ilişkimiz var o askere gidince çok zorlanıcam , gitmeden çok güzel bir eğlencesi olsun tüm yakınları orda bulunsun istiyorum. O sadece benimle vedalaşıp gitmek istiyo ama ben öyle olmasını istemedim oda beni kırmadı kabul etti. Sizce nasıl bir organizasyon yapabiliriz?

Çok gereksiz bulurum asker eğlencelerini açıkçası. Bizim burda davullu zurnalı falan yapıyorlar da değişiği nasıl olur bilemedim. Bir kafe ya da bar kapatabilirsiniz mesela. Ya da bir otelin kral dairesi, arkadaşlar yeme, içme müzik falan. Başka bişey gelmedi aklıma.

Çok gereksiz bulurum asker eğlencelerini açıkçası. Bizim burda davullu zurnalı falan yapıyorlar da değişiği nasıl olur bilemedim. Bir kafe ya da bar kapatabilirsiniz mesela. Ya da bir otelin kral dairesi, arkadaşlar yeme, içme müzik falan. Başka bişey gelmedi aklıma.

Benim için farklı bir anlamı var o günün normalde bende saçma bulurum ama tanıdığı yakını herkes orda olsun istiyorum davul zurnalı falan değil de daha canlı müzik tarzı düşünüyoruz kafe ya da otel olmaz çevresi geniştir biraz min.150 kişi oda en azı yani :)

Ben uzun süre sevdiklerimden ayrı kalacak olsam, yakın olduğum olmadığım tüm tanıdıklarımla birlikte yorucu bir gece geçirmektense gerçekten sevdiğim insanlarla ufak bir kutlama yapmak, herkesle uzun uzun muhabbet edebileceğim bir ortamda biraraya gelmek isterdim. Belki sevgiliniz de öyle istiyor olabilir. O yüzden illa yapmakta kararlıysanız askere gitmeden bir iki hafta önce yapın. Parti planlamasından sonra rahat rahat geçireceğiniz zaman kalsın.Bir de bana çok abartılı geldi 150 kişilik bir kutlama düzenlemek. Ne kadarlık bütçe ayırdınız bu iş için?

Ben uzun süre sevdiklerimden ayrı kalacak olsam, yakın olduğum olmadığım tüm tanıdıklarımla birlikte yorucu bir gece geçirmektense gerçekten sevdiğim insanlarla ufak bir kutlama yapmak, herkesle uzun uzun muhabbet edebileceğim bir ortamda biraraya gelmek isterdim. Belki sevgiliniz de öyle istiyor olabilir. O yüzden illa yapmakta kararlıysanız askere gitmeden bir iki hafta önce yapın. Parti planlamasından sonra rahat rahat geçireceğiniz zaman kalsın.Bir de bana çok abartılı geldi 150 kişilik bir kutlama düzenlemek. Ne kadarlık bütçe ayırdınız bu iş için?

Zaten 1 2 hafta önce yapmayı düşünüyoruz . Onuun istememesinin nedeni benim istemiyceğimi düşünmesiydi :) biliyodum zaten onu şimdi oda yapalım bişeyler demeye başladı henüz bi bütçe planlaması yapmadık evlerinin bahçesi evlerinin önü falan müsait orda yapmayı düşündük zaten böyle durumlarda çok gelir akrabaları evleri tıklım tıklım olur hazır yaz bahçede falan bişeyler yapalım dedik en azından gençler eve tıkılıp kalmasın

Back
X