Asker eşi olan var mı acep??

Sorun evlenme yaşı değil, (ki çok erken evliliğe de karşıyım) sorun ayaklara yere sağlam basmadan evlenip bir de çocuk yapma cesaretinde bulunmak. Hele ki oturmamış yalnız olduğunuz bir evlilikte.
Ülkemizde öyle bitirince atanmak kolay olmuyor üç senedir deniyorum ben. Neyse ya sen kimsin de sana oturup laf anlatacağım.

Evet hayatı dolu dolu yaşadım şükür . Ama onunda bir dezavantajı var o hayatı bilince bu çok zor geliyor.
Yapmayın anam çocuk falan hxbdhd
Evet onu diyorum işte
Bende çok dolu dolu yaşadım hem bekarlığımı hem evliliğin ilk yıllarını
O yüzden çocuklu hayata alışmak beni biraz zorladı
Şun bir aydınlanma yaşiyorum. Ben fikrimi değiştirdim galiba 🤪, konu sahibi sen hemen yap birtana. Rahatlığa alışmadan doğur, mantıklı gerçekten. Korku morkuda kalmaz hem.

Son düzenleme:
Size tavsiyem uğraşacak birşeyler bulun. Ne seviyorsanız bu o olsun.
Geceleri bir program yada dizi belirleyin kendinize. Onun karşısında bu ilgi duyduğunuz şeyle ilgilenin. Sonra uykunuz gelince uzanın ama Tv kapatacağım yatağa gideceğim diye düşünmeyin.
Farkli yemekler deneyin. Bence insanların arasında olmak her zaman şahane değil. Eğer olduğunuz ortamda ki insanlar iyi değilse yalnızlık daha tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Belli bir spor belirleyip düzenli yapabilirsiniz.
Kitap okuyun.
Ya çok teşekkür ederim zaten öyle yapıyorum sadece öyle sıkkınlıkla yazdim konu olarak ders çalışıyorum felan vakit geçiriyorum bir şekilde ay resmen linçe uğradım. Sanki iş kapıda atanmak kapıda felan. Neye uğradığımı şaştım.

Niye cahillik olsun ben ne anneler tanıyorum çocuğunu ne güzel yetistiren cevrenizde gördügunuz şeylerden ibaret değil hayat
Canı sıkıldığı için doğurmayı düşünmeniz dışında sorun yok
Ha bide korku vardı ama onunda önemi yok
Atanmamanız çocuklar açısından şans olmuş ne diyeyim

Evet onu diyorum işte
Bende çok dolu dolu yaşadım hem bekarlığımı hem evliliğin ilk yılını
O yüzden çocuklu hayata alışmak beni biraz zorladı
Şun bir aydınlanma yaşiyorum. Ben fikrimi değiştirdim galiba 🤪, konu sahibi sen hemen yap birtana. Rahatlığa alışmadan doğur, mantıklı gerçekten. Korku morkuda kalmaz hem.
Konu sahibi %200 Lohusa depresyonu yaşar. Ama olsu çocuk güzeldir :D nimettir. Mutluluktan 3 /4 e kadar uyuyamıyoz :D

Konu sahibi %200 Lohusa depresyonu yaşar. Ama olsu çocuk güzeldir :KK70: nimettir. Mutluluktan 3 /4 e kadar uyuyamıyoz :KK70:
Ama siz de altın top hikayesinden hiç birşey çıkarmadınız. Eşinizle birbirine atın,tutun hep birlikte eğlenin. Hemde atmanın sarsıntısıyla uykusu gelir daha erken uyur belki 😅

Hadi hamile kaldın, bu adam hep görevde e senin ihtiyaçların ne olacak. Bunun hastane işlemleri var hamileliğin verdiği hormonal değişiklikler var e hadi onları da atlattın artık yumurta kapıya dayandı. Adam evde yok, kimse de yok ne yapacaksın tek başına tek başına sürüne sürüne doğuma gitmeyi göze alabilecek misin? Hemen ilk zamandan adamı daha tanıma fırsatın olmadan bebek bebek diye tutturmak evcilik oyununa benzemez. Bir şeyi isterken kırk kere tartmak lazım. Git etkinliklere katıl arkadaş edin ne bileyim el işlerine başla kendine meşgale bul.

Daha tek başınıza uyuyamıyorken 4 aylık evliliğin 3 ayını çocuk bekleyerek geçirmeniz enteresan değil mi?
Hamilelik, çocuğunun doğumu tek başınıza bir yerlere gidip gelebilecek misiniz? Yoksa herşeyde eşinizi mi bekleyeceksiniz?
Konunuzdan, yorumlarınızdan eşinize bağlı olacakmışsınız gibi geldi bana 🤷
Evliliğe, yaşadığınız yere bi alışın ilk önce, sonrasına bakarsınız çocuk için. Canınız sıkılıyorsa o sıkıntıyı giderecek başka şeyler bulun.

Hoşuna gitmiyorsa cahilce geldiyse konu hiç bakma bile ne diye tutup da uğraşıyorsun. Bu da bir işsizlik olmalı konumuz işsizlik ve cahillik ya ne de olsa
Cahil ve işsiz kim o belli ama biliyon mu :D bak mesela aramızda kalsın 4 aylık evlilkte 3 aydır bebeğim olmuyor diyip, ağlayanlar varmış. İşsizlerde sabah akşam goccam diye ağlıyormuş . Hak ettin bebek sorry :D

Evet hayatı dolu dolu yaşadım şükür . Ama onunda bir dezavantajı var o hayatı bilince bu çok zor geliyor.
Yapmayın anam çocuk falan hxbdhd
Bence de rahat isteyenler yapmasin, mesela ben :)
Nasilsa daha 20li yaslarin basinda, ya da yeni evli, ya da meslek bile yokken ikiser ucer dogurmak isteyenler oldugu icin dunyanin sonu gelmez, biz yapmasak da dunya eksilmez .
Ama buna hak veren nedense az kisi oluyor, ozellikle cocuklu kadinlar kesinlikle yapilmali diyor, bence cogu kadin herkes kendisi gibi rahatsiz olsun, kendisi cile cekerken kimse ozgur olmasin diye ikna etmeye calisiyorlar diye dusunuyorum artik :))

Nasilsa daha 20li yaslarin basinda, ya da yeni evli, ya da meslek bile yokken ikiser ucer dogurmak isteyenler oldugu icin dunyanin sonu gelmez, biz yapmasak da dunya eksilmez .
Ama buna hak veren nedense az kisi oluyor, ozellikle cocuklu kadinlar kesinlikle yapilmali diyor, bence cogu kadin herkes kendisi gibi rahatsiz olsun, kendisi cile cekerken kimse ozgur olmasin diye ikna etmeye calisiyorlar diye dusunuyorum artik :))
Ben herkese yapın diyorum cjshjdjddhh
Çünkü basit görüyorlar :D ama arkadaşlarım bana pek güvenmiyor sanırım yapmıolar :D
Ben artık şunu diyorum götünü yana çevirmeye bile üşenenler yapmasın :D ben öyleydim ve şu an oturamıyorum :Dmesela bu mesajı zıplarkene yazıyorum 🥲

Eee yani
Benden daha iyi olmaya sizin ne hakkınız var
Pardon
Çocuk çok güzel, hayat kaynağı hemen yapın mutlaka 😜

Hepiniz mukemmelsiniz tamam
Canım benim, sen tek başıma korkuyorum sıkılıyorum vakit geçmiyor, yoldaş olur diye bebek istiyorum yazınca herkes ona tepki gösterdi. İnan akşam eşim işten gelse de kucağına versem diye kapıya bakıyorum resmen. Tek başına bebek bakmak çook zor. Hele bir de hiç bilmediğin bir şehirde yalnızsan. Altında araba falan da yoktur senin. Depresyondan depresyona sürüklenirsin. Allah hayırlı zamanda versin ama önce evine, şehre alış az da olsa bir çevre yap. Düzenini iyice kur sonra düşün derim. Öğretmenmişsin, atanmayı deneyecek misin mesela? Önce onu mu yapsan? Bak çok rahat edersin hem maddi hem manevi.

Back
X