Asker eşi olan var mı acep??

Ama siz de altın top hikayesinden hiç birşey çıkarmadınız. Eşinizle birbirine atın,tutun hep birlikte eğlenin. Hemde atmanın sarsıntısıyla uykusu gelir daha erken uyur belki 😅
Altın top çocuk muymuş ben onu başka şey sanmıştım :D

Öff ergen ergen cevaplarda başladı
Birazdan kadının düşmanı yine kadın
Başınıza gelsinde görün da gelirse tam olur.

aman daha bir ay önce "eşim bana yalan söyledi alkol kırmızı çizgim arada alkol içiyormuş inanamıyorum, tüm güvenim yerle bir oldu artık ona güvenmiyorum" diye konu açmış.
Yok kırmızı çizgim yok bana ihanet etti yok güvenim kalmadının ertesine "ovülasyon testime bakaaar mısınııızzzzz" diye konu açmış insandan bahsediyoruz.

Kadında ne kırmızı çizgi var, ne bir öngörü var, ne plan ne program
gelişine yaşıyor işte.
Bir de kırmızı çizgimmiş bilmem neymiş...
Senin hayatta bir hayat doğrun yok ki, çizgisi olsun, rengi de kırmızı olsun...

aman daha bir ay önce "eşim bana yalan söyledi alkol kırmızı çizgim arada alkol içiyormuş inanamıyorum, tüm güvenim yerle bir oldu artık ona güvenmiyorum" diye konu açmış.
Yok kırmızı çizgim yok bana ihanet etti yok güvenim kalmadının ertesine "ovülasyon testime bakaaar mısınııızzzzz" diye konu açmış insandan bahsediyoruz.

Kadında ne kırmızı çizgi var, ne bir öngörü var, ne plan ne program
gelişine yaşıyor işte.
Bir de kırmızı çizgimmiş bilmem neymiş...
Senin hayatta bir hayat doğrun yok ki, çizgisi olsun, rengi de kırmızı olsun...
İyide bunların hiç biri bebeğe engel değilki çünkü canı sıkılıyor, lütfen ama kendisi nekadar bilinçli birisi. Durup duruken linçledik, yazıklar olsun bize.

Vizyon başka bir şey. Bu bizim söylememizle olacak iş değil hanımlar. Söylenenlerin doğruluğuyla ilgili zerre şüpheye düşmemiş konu sahibi. Bazen ne yaparsan yap değişmez. Nato kafa nato mermer. 😐

yok bee bi de alkollü konuda da bir ton atar yapmış millet de birbirine girmiş, ideolojiler beyin fırtınaları dönmüş.
Kadın asla istemiyorum derken bir yandan da "testim pozitif mi çizgi var mı" diye konu açıyor halbuki arkadan :D

20 yıllık asker eşiyim , ben yalnızlığı sevdiğim için iyi geldi bana. kayınvalide görümceler onlardan uzak olmak çok iyi. herşeyi kendim yaptım yapıyorumda. çocuklarımada kendim baktım. ilk doğumumu annemde yaptım , kayınvalidem hergün geldi. ikinciyi evimde tek doğurdum :))) can güvenliğ olduğunda sıkıntılı oluyor sadece.

Zaten burda bebeğin nasıl olduğunun önemi yok
Anne sıkılmasın yeter
İnanın 70 yaşına yakın kv demin düşüncesi nin tıpkısının aynısı
Bi hikaye varmış, 1379471 kez anlatmıştır. Çocuk altın topmuş, evde çocuk varsa hiç neşe eksik olmazmış, topu anne-baba birbirine atar çok eğlenirlermiş 🤦🏻‍♀️
Allahımm bu hikayeyi kayınvalidemden milyon kere dinledim şimdi de 2. Çocuk için anlatıyor 🤦🏻‍♀️ Neyse konu sahibi konu patlamış. Zaten sürekli sürekli sizin adınızı görüyordum bir yerde böyle patlayacağı belliydi. Dinlemeyeceksin ama tekrar söyleyeyim çocuğa tek başına bakmak çok, çok ama çok zor. Biri gelse de lavaboya gitsem diye dua ediyorsun öyle diyeyim. Bu daha hiçbir şey değil en önemlisi şu an da sana basit gelen hiçbir şeyi yapamayacaksın. Yaşın küçük belliki ya hu hiç mi korkmuyorsun yaşayacağın pişmanlıklardan. Gez dolaş çalış , oku, kendine bir şeyler kat. Hiçbir şey yapamıyorsan kendinle zaman geçir kafanı dinle . Bir dur bir sakinleş bak evlilikte gözüm görmedi diyorsun şu anda da mı görmüyor ? En güzel yaşlarında neden çocuk ? Başkalarını örnek vermişsin, asıl örneklere bakarsan yapmaman gerektiğini anlarsın. Senin rahatça yapabildiğin hangi şeyi yapıyorlar? Lütfen bizlere kulak ver ve evliliğin oturana kadar, hayallerini yaşayana kadar çocuk yapma. Turlara katıl, arkadaş edin, şehirler gez, çalış ama bir şeyler yap lütfen. En güzel yaşlarını göz göre göre heba etme 🤲🏻🤲🏻

Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye

Yahu ne yoldaşı zaman geçsin diye çocuk mu yapılır? Daha yeni evlisiniz, evliliğiniz oturmamış, bulunduğunuz ile, evlilik hayatına alışamamışsınız bu karmaşanın ortasında bebeğin işi ne? Bu sefer de kocam yok bebekle bir başıma ilgileniyorum diye dertleneceksiniz

Back
X