• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşi olmak?

grimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
104
3
26
Bolu
Merhaba;

Aranıza yeni katıldım ,iyi ki de katıldım..En azından artık aklı danışacağım bir sürüüü arkadaşım var.Ne güzelllll....!!!

Ben 32 yaşındayım ve 6 aydır çok güzel giden bir beraberliğim var,kendisi askeri personel ve yıldırım aşkı bizimkisi:)) 38 yaşında, Çok tatlı,çok bitane,çok aşık,çok aşığım ,çok yakışıklı,çok romantik ,çok düşünceli..tabi benim bildiğim kadarıyla:) Her konuda o kadar iyi anlaşıyoruz o kadar çok ortak noktamız var ki rüyada gibiydim..ta ki bugüne kadar..

Biz ilk 3 ay sürekli beraberdik ama 3 aydır telefon ve internet yoluyla görüşebiliyoruz.Bugün bana bikaç ay sonra söz kesmek istediğini söyledi,yaklaşımımı sordu.Ben de olumlu baktığımı söyledim.Zaten 15 gün sonra yanımda tekrar:))

Ama laf arasında asker eşi olmanın çok zor olduğunu,benim gibi açık sözlü ve olduğu gibi davranan bir kadının bundan bıkabileceğinden korktuğunu söyledi.Sebebini sordum hiyerarşi dedi,askeri sistemi bilmiyorsun aşkım,söylesem de şimdi inanmazsın dedi. Fazla konuşmayı sevmiyor bu konuda,seni bu hayata sürüklemek bana haksızlık gibi geliyor dedi..Şark görevi bitti..Çok düşündüm ama tanıdığım hiç asker eşi-sevgilisi yok..Acaba bazen işteyken telefonla konuşamıyoruz bunu mu kastediyor,ya da internet yasak orda?Bazen de geç saate kadar çalışıyor,müdürü bişeyler istediği zaman eğitim için vs..sadece bunlar mı?yoksa başka şeyler de mi var?

Asker eşlerinden yardım istiyorum,eminim asker sevgilisi olan bir çok arkadaş da bu topıcden faydalanır..

Canım öncelikle aramıza hoş geldin :) benim de eşim asker.. Genel olarak anlatayım.. En doğrusu pek konuşmamaktır. Eşler de kocalarının rütbesini alır. o nedenle ast-üst ilişkisinin biraz daha yumuşamış halini yaşarsın. resmi ve sıkıcı ilişkilerdir.. Çok konuşmak gereksiz pot kırmana neden olabilir.. Özellikle eşinin işiyle ilgili konuşmak sakıncalıdır,hele hele eleştirmek, olumsuz yorum çok sıkıntı yaşatabilir..

Her şey güzel, memnunuz gülücükleri saçtığın ortamlarda oluyorsun..Bayramlarda belli astlar ve üstler ziyaret edilir. Çaylar vardır kadınların katıldığı nefret ederim,çok şükür şimdi bizde bitti.. Çaylarda en rütbeli hanım oynayın der oynarsın,oturun der oturusun, o yemeden yemezsin.. vs. Tabi bizde böyleydi kişinin mantığına göre değişir ama genelde böyle.. :ssz:

Ama eşini seviyorsan sorun yaşamazsın, aile bütünlüğüne saygı sonsuzdur.

Her şey bir yana bir birinizi seviyorsanız, samanlık seyran olur. Allah hayırlısını nasip etsin.. :34:

Son düzenleme:
slm canım yazını okuduğum gibi vala aklıma kötü şey geldi asker eşi değilim ama acaba evlimi diye düşündüm ne bileyim konuşamıyor int yok ama söz kesmek istediğini söylemiş bu biraz beni yanıltıyor yoksa kesin evlidr derim senide şüpheye düşürmk istemem arkadaşımın sevgilisi hazırlan nişana gelcez demişti meğer evliymiş bazen 24 saat bazen bi hafta konuşamazlardı inş doğru insandr

slm canım yazını okuduğum gibi vala aklıma kötü şey geldi asker eşi değilim ama acaba evlimi diye düşündüm ne bileyim konuşamıyor int yok ama söz kesmek istediğini söylemiş bu biraz beni yanıltıyor yoksa kesin evlidr derim senide şüpheye düşürmk istemem arkadaşımın sevgilisi hazırlan nişana gelcez demişti meğer evliymiş bazen 24 saat bazen bi hafta konuşamazlardı inş doğru insandr

:))) bitanem benim,nasıl da düşünürmüş beni:)) yok evli değil,ailelerimiz tanıyor birbirini uzaktan da olsa,daha doğrusu teyzesini tanıyor teyzem,daha önce hiç evlenmemiş:))

Canım askeri yerlerde int. yok. onların kendi içinde iletişim kanalı var int. benzeri..O nedenledir. Çoğu yerde tel bile yasak olabiliyor(özellikle doğuda) ama herkes bir yolunu buluyor... Eğer evliyse ve böyle bir pislik yaparsa hayatı kayar.. ama sanmam..

Canım öncelikle aramıza hoş geldin :) benim de eşim asker.. Genel olarak anlatayım.. En doğrusu pek konuşmamaktır. Eşler de kocalarının rütbesini alır. o nedenle ast-üst ilişkisinin biraz daha yumuşamış halini yaşarsın. resmi ve sıkıcı ilişkilerdir.. Çok konuşmak gereksiz pot kırmana neden olabilir.. Özellikle eşinin işiyle ilgili konuşmak sakıncalıdır,hele hele eleştirmek, olumsuz yorum çok sıkıntı yaşatabilir..

Her şey güzel, memnunuz gülücükleri saçtığın ortamlarda oluyorsun..Bayramlarda belli astlar ve üstler ziyaret edilir. Çaylar vardır kadınların katıldığı nefret ederim,çok şükür şimdi bizde bitti.. Çaylarda en rütbeli hanım oynayın der oynarsın,oturun der oturusun, o yemeden yemezsin.. vs. Tabi bizde böyleydi kişinin mantığına göre değişir ama genelde böyle.. :ssz:

Ama eşini seviyorsan sorun yaşamazsın, aile bütünlüğüne saygı sonsuzdur.

Her şey bir yana bir birinizi seviyorsanız, samanlık seyran olur. Allah hayırlısını nasip etsin.. :34:

Ben yanlış mı anladım?Çaylar dediğin günler mi?Neden katılmak zorundayım ki?Oynamak zorunda mıyım gerçekten?Bayan komutanlar niye geliyor mi?Hem ben asker değilim?

:))) bitanem benim,nasıl da düşünürmüş beni:)) yok evli değil,ailelerimiz tanıyor birbirini uzaktan da olsa,daha doğrusu teyzesini tanıyor teyzem,daha önce hiç evlenmemiş:))

onuda yazsaydın ya bende böyle kötü düşünmezdim öyleyse canım sorun yok hiç birseyden şüphelenme inş.dilediğin istediğin kalbini çalan insanla herşeyin hayırlısı olur en güzel şekilde günahınıda aldım onun

Ben yanlış mı anladım?Çaylar dediğin günler mi?Neden katılmak zorundayım ki?Oynamak zorunda mıyım gerçekten?Bayan komutanlar niye geliyor mi?Hem ben asker değilim?

Evet canım günler. Şimdi kişi sayısına göre katılım ayarlanır ve evet gel denirse gidersin,zorunlu.. Sen asker değilsin ama orada grimmm olmuyorsun,eşini temsil ediyorsun, yani şık özenli olmak da lazım.. Bayan komutan eşleri onlar ve aynen en rütbelisi yemeden yemiyorsunuz,oynatıyorlar ama bir kalkar el çırpar kalabalıkta kaybolursun :9: yolu bulunuyor.. :9: :9:

Evet canım günler. Şimdi kişi sayısına göre katılım ayarlanır ve evet gel denirse gidersin,zorunlu.. Sen asker değilsin ama orada grimmm olmuyorsun,eşini temsil ediyorsun, yani şık özenli olmak da lazım.. Bayan komutan eşleri onlar ve aynen en rütbelisi yemeden yemiyorsunuz,oynatıyorlar ama bir kalkar el çırpar kalabalıkta kaybolursun :9: yolu bulunuyor.. :9: :9:

ne güzel tam benlikmiş baylırım oynamaya :37: :1:

peki ben oynamam,ben kalkmam deme şansın gerçekten yok mu?Böyle anne ördek ve yavruları gibi mi gezicez hep?

:))) hehehe,kuzenim noktayı koydu zaten,kocayı aldın da oynamasam mı oynasam mı derdi kaldı,seni alsın hele nası kalkıp oynarsın ben görürüm diyo:)))

eskiden bizim memleketteki düğünlerde eli sopalı kadınlar olurdu, zorla oynamaya kaldırırlardı, o geldi aklıma:)

peki ben oynamam,ben kalkmam deme şansın gerçekten yok mu?Böyle anne ördek ve yavruları gibi mi gezicez hep?

:9: hiç böyle düşünmemiştim.. Yok canım ya, hanım oturur,herkes oynar.. Yani hiç oynamayanlara ters ters bakılabilir.. Bir kere bizim masa hiç kalkmamıştı, yardımcısını gönderdi sessizce "oynamaya kalkmıyor musunuz?" dedi..Biz de "tabi kalkıyoruz" dedik :9: :9: :9:

Dediğim gibi mantık farkı şimdi ki komutan eşi gün bile yapmıyor.. Evdeyim hep, yakın komşularla ilişkim var. Bayram ziyaretleri vardır,ertesi gün iade-i ziyaret hemen olur o nedenle evde pasta börek çörek hazır olmalıdır.. Rezil olmamak için..

Kaynana derdini düşünemeden komutan karısı derdine düştük,ama bacım komutan eşleri demiş,sanırım bitane de değiller,bir de şimdi nette araştırma yapıyordum,komutanların evine gidip davetlerde hizmet ediyomuşuz,böyle bişey derse ben yolarım o kadını ama:((((((

hmm ayda bir se sorun değil yahu,idare edilir nolucak,fazla abartmış yiğidim benim o zaman,onbeş dakika uğrar çıkarım nolcak

Herkes aynı saatte gider aynı saatte gelir evine :) en rütbeli hanım çıkmadan nereye gidiyorsun?! Mümkün değil..

Back
X