• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşi olmak?

Jandarma daha katı bu konularda meslekte bile birbirlerini ezme derdindeler fakat karacıların muhabbeti abi kardeş gibi... Şehirden şehire de lojmandaki davranışlar değişiyordur.

kız sen yinemi burdasın :3:
nerde asker topiği açılmış ordasın :1:
evlenseydiniz artıkın biran önce :123:

kız sen yinemi burdasın :3:
nerde asker topiği açılmış ordasın :1:
evlenseydiniz artıkın biran önce :123:

Selamm kuzumm :16: vallahi okuyorum dertleri hazır olmak için neler neler varmış sayelerinde öğrendim çoğu şeyi :1: ahhh ahhh inşallah canım yaaaa :17: zaten allahın izniyle önümüzdeki haftasonuna tanışmaya geliyorlar nişan tarihi konuşulacak artık kavuşayımm :54:

Son düzenleme:

Selamm kuzumm :16: vallahi okuyorum dertleri hazır olmak için neler neler varmış sayelerinde öğrendim çoğu şeyi :1: ahhh ahhh inşallah canım yaaaa :17: zaten allahın izniyle önümüzdeki haftasonuna tanışmaya geliyorlar nişan tarihi konuşulacak artık kavuşayımm :54:

çok şükür biran önce nişan olsun peşinden düğün çabuk gelir fazla açmazlar arayı :21:
sende biran önce kavuşursun asker kocişine :48:
sonrada buraya girip konu açarsın ben böyle hayal etmemiştim kocamın yüzüne hasret kaldım yüzünü bile göremiyorum diye:1:
asker karısı olmak böyledir sürekli ayrılık var görevleri bitmez devamlı telde görüşemezler eğitime giderler günlüğüne eğitime gidiyorum derdi zır zır helikopterler tepede nerdesin diye arardım kuzey ıraktaym uzadı derdi :9:
alışırsın ama ya hoş şeyler bunlar :79:

çok şükür biran önce nişan olsun peşinden düğün çabuk gelir fazla açmazlar arayı :21:
sende biran önce kavuşursun asker kocişine :48:
sonrada buraya girip konu açarsın ben böyle hayal etmemiştim kocamın yüzüne hasret kaldım yüzünü bile göremiyorum diye:1:
asker karısı olmak böyledir sürekli ayrılık var görevleri bitmez devamlı telde görüşemezler eğitime giderler günlüğüne eğitime gidiyorum derdi zır zır helikopterler tepede nerdesin diye arardım kuzey ıraktaym uzadı derdi :9:
alışırsın ama ya hoş şeyler bunlar :79:
Aminnnn canııımmm benimmm:16: hiç sorma daha şimdiden oluyor bile mayısta bunlar. 12 günlüğüne bir yere gittiler arazide kaldılar atış yapıyorlardı her yıl bu şey olurmuş adını unuttum :17::1: ağustos ayında da bunlar birinci oldular diye denetim görevini mi ne yapacaklarmış pek anlamam o işlerden. Denetimdi galiba:1: ayyyy birde devir teslim varmış 12 ağustosta daha şimdiden başladılar. Tören hazırlıklarına amma erken başlıyorlar her işe :1:

Son düzenleme:
Surekli memleket degistirmek,çocuklarınızın her birinin dogum yerinin farkli olmasi, kocası sizden rütbeli diye kuaforde siranizi alan kadin, gidilmesi zorunlu olan caylar, nobet aksamlari cocugunuzla ayni yatakta yatmanin keyfini cikarmak, uzun sureli tatbikat zamanlari her aksam birinde toplanıp onda yemek,bir digerinde cay icmek, bazen nayramin birinci gununu bile essiz gecirmek, 20 gunluk yaz izninde hangimizin ailesinde ne kadar kalinacak kavgasi etmek, uzaktaysaniz kis izninde yollar karli diye memleketinize gelememek, eger lojmanda oturuyorsaniz bayramlari cok canli,iki dakika oturmadan gecirmek, mesai bitiminde camda beklerken servis lojmana girdiginde icinden uniformalilar teker teker indiginde hangisi benim kocam diye gözleri kisarak bakmak,cocugunuzun en buyuk eglencesinin babasinin donusunde onu karsilamak olmasi, gelen babasi botlarini cozerken onun sapkasini alip sokaga kacmasi, sokakta oynarken servis saati geldiginde kosa kosa nizamiye kapısına gidip babasinin kucagina atlamasi,yazlari bomboş bir lojman,bolca hasret,ozlem ve gurur demek. bir asker kizi olarak yazdim size, annemin de fikirlerini alarak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar herkes çaylardan şikayet etmiş neden negatif süşünüyosunız bana göre çaylar cok güzel geçiyor zaten herkes bi koşuşturmacanın içünde arkadaşlarımızla dostlarımızla sohbet edip güzel bir gün geçirme fırsatımız oluyor. Bi yandan da güzel kıyafetlerimizi giyiyoruz kendimize özeniyoruz monoton hayatımızda bi değişiklik oluyor. Bir yıllık evliyim 3 sefer yemek daveti oldu 3ü de güzel gecti. Komutan salona girince ayaga kalkıyoruz evet ama bunda sorun yapcak bişey yok cünkü düşününce o adam yıllarını türk ordusuna vermiş belki de anlattığınız gibi tehlikeli yerlerde görev yapmış o kadar çalışmış komutan olmuş birazcık saygı gösteriyo olmak sorun olmamalı. Evlendigimzde komutan ve eşi benimle tanışmaya geldiler akşam çay içmeye gercekten güZel bi akşamdı zaten sizden yaşça büyük oldukları için ister istemez bi saygı duyuyosunuz çiçek ve ev hediyesiyle geldiler cok mutlu oldum evet onlar yemeye başlamadan ben de yemedim ama alt tarafı iki saat idare edebilirim yani cok mu önemli ha beş dk önce ha beş dk snra ikramlar için cok teşekkür ettiler iltifatlar ettiler hatta komutan cok uğraşmışsınız kendinizi bu kadar yormasaydınız sadece çay içmeye sizi tanımaya geldik dediler gyet sıcak bir ortam vardı eşi de cok hanım efendi bi insandı olaylara biraz ayak uydurmaya calışmak lazım tabi ki ben de istemezdim böyle ciddi ve resmi ortamlarda bulunmak ama eşime ayak uydurabilmek ve onun meslegini taşıyabilmek için bazı fedakarlıklar yapmalıyım ve bu fedakarlıkları yaparken şikayet etmemeliyimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X