Asker eşleri bakabilir mi?

Ben de diyorum ki ne gerek var 3 günlük dünyada.neden böyle şeyler yaşamak zorunda bırakayım kendimi.onlar da evlenmeyiversin.her insan evlenmemeli zaten.
Kimse zorlamıyor siz, gidince askerle evlenin diye demi,adamlar neden evlenmesin şimdi diyecemde gene anlamaama durumunuz olacak.
Oksijen israfisin yemin ederim.
Gereken yapıldı.

Madem asker eşisiniz evde tek kalmaya alışmanız, bir yerden başlamanız gerekiyor diye düşünüyorum. Çalışmıyorsunuz sanırım. Konu komşu, lojman yok mu?

Kimse zorlamıyor siz, gidince askerle evlenin diye demi,adamlar neden evlenmesin şimdi diyecemde gene anlamaama durumunuz olacak.

Gereken yapıldı.
Hepimiz trollemiyorsa, cidden sıkıntılı bir insan. Aklında cinsellikten başka bir şey yok. Çevresindekilere sabır diliyorum.

Ben olsam tek kalırdım. Bulunduğunuz şehirde hiç güvenilir arkadaşınız yok mu anksiyete atağı geldiğinde arayabileceğiniz? Eğer varsa sadece bu sebeple başka bir yerde kalmayı düşünmeyin derim. İnsanın en rahat ettiği yer evi bana kalırsa.

Ailenize yakın 1+1 ev tutun. Sonuçta eşiniz izne falan gelecek herkesin kendi evi. Arkadaşım ikizlerini öyle tek büyüttü kendi evinde ama hem kaynanası hem annesi aynı şehirdeydi. Ben olsam kalamam tek başka şehir de. Hem eşinin de aklı sizde kalır

Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.
Asker yaranız var sizin anlaşılan.

Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin 😢
Bende asker eşiyim benimde sürekli yalnız kaldığım durumlar oldu halada devam ediyor.Ben çalıştığım için evimi kapatıp gitmedim aileme yakın tayin istemiştim 2 yıl.Şimdi yine görev durumu var çocuğumla kalıyorum.Zor oluyor ama araba kullanıyorum idare ediyorum.Hersey eşinizde biriyor idare edip söz söyletmeyecek olan o maalesef.Rahatsızlığınız varmış bir süre ailenize gidip kalabilirsiniz baktınız görev uzuyor biraz evinize geçip tekrar ailenize gidebilirsiniz arada aileniz gelebilir dolaşmaya aklıma gelen şimdilik bu.Allah kolaylık versin

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Gelelim senin kşm olduğuna sitenin mutlu evliliği olan çocukları olan kadınları kıskanan o meşhur @Ferhans sensin ev hanımlarına gıcık oluyordun sana laf atınca verecek cevabın yoktu.

Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin 😢
Bence kendi evinde otur. Hiç kimseye de bulaşma. Kocanın maaşı gelecek eline zaten. Emin ol başına bir şey de gelmez. Devlet seni takip ediyordur telefon sinyalinden. Olası bı problemin olursa eşinin de olur. Hiç korkma kendi keyfine bak.

Suriye gorevi bir sene oluyor fazlasi basvuru yaparsa olur. Esim bir sene kaldi. Ben kendi ailemin yaninda kaldim arada kayinvalideleri gormeye gittim baska sehirdeler bir kac gun kaldim geldim bayramlarda kandillerde hal hatir sordum.bana kalirsa kesinlikle kendi evimde kalirdim bebegimin duzenini bozmazdim ama ailem izin vermezdi buna tek cocugum ordada yerim rahat yani. Ama siz rahatsiz olursaniz kizkardes kuzen arkadas vs. Araliklarla gelip gidebilir. Hani gel arkadas ol sohbet edelim guleriz ederiz benim arkadaslarmla filan muhabbetim bu tarzda oldugu icin herkes esimin dortgozle geri gitmesini bekliyor😆 komsu falan varsa oturdugunuz ev saglamsa kalin birsey olmaz Allahin iziniyle.sadece dillendirmeyin o bolgede esinizin olmadigini. Kapida hep degisik degisik ayakabilari olsun. Kadesi indirin.

Evinizde neden kalmıyorsunuz?

Gelelim senin kşm olduğuna sitenin mutlu evliliği olan çocukları olan kadınları kıskanan o meşhur @Ferhans sensin ev hanımlarına gıcık oluyordun sana laf atınca verecek cevabın yoktu.
Aaa abla bu o muydu😂Devamlı kin kusan haset arkadaş çevresinde dışlanan ferhancık :KK59:

Belki bir sure ailenizin yanina gidip anksiyete ataklarinizi kendi kendinize sakinlestirebilmek icin tedavi gorup sonrasinda kendi evinize gecebilirsiniz? 1-3 sene cok uzun bir zaman cunku.

Benim de eşim yılın 8 ayı göreve giderdi Ben de çok hasta doğmuş sürekli hastalanan 4 aylık bir bebekle tek başıma evde kaldım işman değilim İyi ki memlekete gitmemişim veya eşimin ailesine gitmemişim zorluk Çeksem de kafam rahattı En azından kendi evimde yaşıyordum

Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Pardon da adamlar kurbanlık kuzu mu yada robot mu evlenmesin baba olmasın. Analarınin da isi gücü yok evlatlarını millete feda etmek için mi doğuruyor. Millet g.tunu yaya yaya rahat otursun diye onlar o fedakarlığı yapıyor herkes yapamaz ve anlayamaz bunu. Herşey seks değil, evlilik sevmek de böyle bsy değil, kalpten bağlı olmak gerekir fedakarlık gerekir.

Pardon da adamlar kurbanlık kuzu mu yada robot mu evlenmesin baba olmasın. Analarınin da isi gücü yok evlatlarını millete feda etmek için mi doğuruyor. Millet g.tunu yaya yaya rahat otursun diye onlar o fedakarlığı yapıyor herkes yapamaz ve anlayamaz bunu. Herşey seks değil, evlilik sevmek de böyle bsy değil, kalpten bağlı olmak gerekir fedakarlık gerekir.
Boşuna yazmayın artık,kendisi aşırı kıskançdır,kadın düşmanıdır resmen.

Back
X