Asker eşleri bakabilir mi?

Anksiyete ataklarınız için psikiyatriste gidin ve iilaç alın. Ne zamana kadar böyle sürecek belli olmayan bir süreç için neden hem kendinizi hem çevrenizi strese sokasınız. Çok şükür çaresi var. Doktora gidin ilaçlarınızı kullanın. Çaresizlik bu değil. Emzirseniz dahi süte geçmeyen ilaçlar vardır. Gidin doktora ilaçlarınızı alın. Sonrada bebeğinizle geçirdiğiniz günlern keyfini çıkarın. Eşiniz de sık sık izne gelecektir tahminim. Bu kadar karamsar olmayın

Ya evinde kalacaksın ya ailenin yanına gideceksin.Aileni istemiyorsan evinde kal.Beenim eşim de askeri personel.İki yıl ayrı yerde çalıştığımız için ben yalnız kaldım kızımla.Diger zamanlarda da uzun görevleri vardı 6 ay 3 aylık sürekli.Bazisinda ailemde kaldım hamileydim.Diger zamanlarda hep evimde kaldim.

Ben de diyorum ki ne gerek var 3 günlük dünyada.neden böyle şeyler yaşamak zorunda bırakayım kendimi.onlar da evlenmeyiversin.her insan evlenmemeli zaten.
Kiz ayse sen bildiğini yap baskasini ne edecen. ne sen bu tercihi yapan insanları nede senin tercihini ben biz anlamayız. insanlar nasil mutlu ise onu tercih eder.

Sen istenmeyen gelinsen belliki kocanda istenmeyen damat. Evinde otur bebegini buyut en rahat kendi evindir, goruncen kardeşin varsa yanina davet et kalsınlar senle.

Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.
Bunu mesleğe bağlamanız saçma.O zaman sürekli vardiyalı sürekli nöbetli olan işlerdeki kisilerle evlenenleri de saçma.En baba Aşkın ömrü 2 ay ise askerle evliysen bu süre hiç bitmiyor.10 seneyi geçti benim evliliğimde ama git gide artıyor duygumda azalma yok.Her buluşmada ilk günkü heyecanı yaşıyorsun.Birliktelik konusunda da herkesin önceliği farklıdır.Surekli aklına bunun gelmesi 2 gün bile dayanamayacak olunması hayatını buna adaman,bunun için yaşaman demektir.

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Çünkü senin aklın sadece şeyinde.

Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin 😢
Kendiniz yaşayın tabiki arada aileniz gelsin yanınıza tabi ama asker eşi olarak hep bunu cekeceksiniz yalnızlığa bir şekilde alışmanız gerekiyor malesef. Önerim şu cocugunuz biraz büyüdükten sonra kreşe falan verirsiniz. Hemde eğer lojmanda kalıyorsanız lojman arkadaşlıkları da güzel oluyor sizin gibi insanlar olacağından onlarla yakın olursanız seversiniz bile.

Bunu mesleğe bağlamanız saçma.O zaman sürekli vardiyalı sürekli nöbetli olan işlerdeki kisilerle evlenenleri de saçma.En baba Aşkın ömrü 2 ay ise askerle evliysen bu süre hiç bitmiyor.10 seneyi geçti benim evliliğimde ama git gide artıyor duygumda azalma yok.Her buluşmada ilk günkü heyecanı yaşıyorsun.Birliktelik konusunda da herkesin önceliği farklıdır.Surekli aklına bunun gelmesi 2 gün bile dayanamayacak olunması hayatını buna adaman,bunun için yaşaman demektir.
Ahh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.

Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Neden askerler insan değil mi ? Hayat kurmaya aile kurmaya hakları yok mu sırf bir mesleği tercih ettikleri için hayatın geri kalanından uzak mı olmaları gerekiyor? Milletin mesleğine de karıştınız bir o kalmıştı. Hayatınız tek bir şeyden ibaret olmuş o da ortada

Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin 😢
Kendi evinizde kalın. Arkadaşınız yok mu arada yatili davet edersiniz kızkardesiniz falan ya da

Neden askerler insan değil mi ? Hayat kurmaya aile kurmaya hakları yok mu sırf bir mesleği tercih ettikleri için hayatın geri kalanından uzak mı olmaları gerekiyor? Milletin mesleğine de karıştınız bir o kalmıştı. Hayatınız tek bir şeyden ibaret olmuş o da ortada
Kabul edenin aklına şaşıyorum.her insan evlenmek zorunda değil diyoruz, bence deaskerler evlenmese daha hayırlı olacak.gitsin sevgili gibi görüşsün geldiğinde birileriyle.

Kabul edenin aklına şaşıyorum.her insan evlenmek zorunda değil diyoruz, bence deaskerler evlenmese daha hayırlı olacak.gitsin sevgili gibi görüşsün geldiğinde birileriyle.
Valla inanın askerlerin ve eşlerinin evliliği sizinkinden çok daha iyidir. Çok dert etmeyin o yüzden siz. Sizin kadar kafa yormuyorlar gayet mutlu olan burda çok kişi var. Herşey kabullenmek ve mesleği benimsemekle alakalı. Siz yapamazsınız kaldı ki kabulde ediyorsunuz başkaları adına konuşmayın.

Valla inanın askerlerin ve eşlerinin evliliği sizinkinden çok daha iyidir. Çok dert etmeyin o yüzden siz. Sizin kadar kafa yormuyorlar gayet mutlu olan burda çok kişi var. Herşey kabullenmek ve mesleği benimsemekle alakalı. Siz yapamazsınız kaldı ki kabulde ediyorsunuz başkaları adına konuşmayın.
Onun derdi mutlu evlilikleri kıskanması hele çocuklu kadınları hiç çekemiyor .

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Senin ıslah edilmen lazım.

Eşiniz görevden dönünce şu an bulunduğunuz yerde mi devam edecek yoksa belirsiz mi?
Ben olsam ailemin yanına giderdim. Eşimin ailesiyle iyi de geçinsem kötü de geçinsem ne işim var ki orada.
Ayrıca annesinin dolmasına gelen adamdan da çocuk yapmazdım.

Back
X