Asker eşleri bakabilir mi?

Ha bir de rahatsızlığınızdan bahsetmişsiniz o kısmı atladım yalnız kalmanız ciddi bir problem yaratacaksa tabiki ailenizin yanına gidin

Öncelikle tayin yeriniz hayırlı olsun umarım orada güzel dostluklarınız olur size zor gelmez. Her yerin bir zorluğu var maalesef benimde erkek arkadaşım ırakta görevde arada çok fazla kilometre olması üzüyor. Bide ha deyince gidilecek yer olamayınca daha çok üzüyor insanı ama umarım kafanıza göre bir ev bulur ve eşinizden ayrı kalmazsınız çocuğunuzla beraber. Şu Ferhans mı ne zıkkımsa ona gelince sen bir kere bir haddini asla aşma. Burda senin kadar seks meraklısı biri görmedim ve asla sevilmeyeceksin zaten. Ben ki asla bir adama bel bağlamayın diyen biri olarak bunu söylüyorum. Sen bu ülkede rahat uyuyorsan rahatça gezebiliyorsan askerlerimiz sayesinde bu kadar rahatsın. Ki asker olanların %80 i belki daha fazlası evlenip düzenli bir hayatı olmasını isterler. Senin kafa anca oraya çalıştığı için böyle hadsiz sevimsiz bir varlıksın. Sana insan vasfını asla yakıştırmıyorum hayvan desem o güzel yüreklilerede hakaret olur sadece varlıksın diyorum. He bunları hayatımda böyle biri olduğu için demiyorum olmasada derim çünkü ben bu ülkede bu kadar refah içinde yaşıyorsam Türk askeri sayesinde yaşıyorum. Sen acaba onların ne çektiğini biliyor musun be zekasız seni. Bende bu kadar detaylı bilmezdim ta ki hayatıma böyle biri girene kadar onlar bizleri korumak için küçücük sığınağa sürünerek girip cam ışık olmayan o hamam gibi sıcak yerde saatlerce durup ülkemizi koruyorlar. Ama işte senin gibi varlıkları alıcaksın atacaksın orda düşmanın önüne yem olarak. Saygısız hadsiz vasıfsız vizyonsuz birisin biliyor musun. Yazık senin gibi böyle Türk askerini yeren insanlara yazıklar olsun diyorum başkada bir şey demiyorum. He engelin açılınca beni banlatabilirsin umurumda değil içimdekileri döktüm ya o bana yeter.

Tamam da aynı şey değil ki.baştan evlenilmeyebilir, askerlerin evli ve çocuklu olması çok saçma.askerler evli olmak zorunda değil.evet anlayamıyorum çok mantıksız işler.
Bana görede senin gibi gereksiz vizyonsuz birinin dünyaya gelmesi çok mantıksız biliyor musun

Biz esimin isinden dolayi 2-3 senede bir tasindigimiz icin, birkac sene oturmak icin ev tasimak bana cok mantiksiz gelmiyor. Esinjz gelene kadar evinizi ailenizin oldugu sehre tasiyin bence. En iyisi oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…