Asker eşleri bakabilir mi?

Allah yardımcınız olsun.Doldurusa gelmeyin sizde.Kucuk bebekle tek başınıza idare edemezsiniz.

Bnde asker eşiyim hakkarideyiz bence iki ailedende uzak ol bnde öyleyim burda Allah'tan başka kimsem yok eşim üç ay gider bir ay gider bbgmle tekim kafan rahat olur bnden demesi

İstersen özelden de konuşalım seni en iyi bn anlarm

diğer hesabın yazdıklarına o kadar üzüldüm ki kendimi sıkıyorum ağlamamak için... sonra sizin bu yazdığınızı gördüm, biraz da olsa rahatlattınız beni. benim abim askerdi, 2 yıl önce 37 yaşında şehit düştü, ardında eşiyle beraber bi 8 yaşında bi de 3 aylık çocuklarını bıraktı...kızcağız da bu yaşında tek başına kaldı. ama şansları ki onlar 25 yıldır beraberlerdi; çocukluk aşkları birbirlerinin. evet çok fazla görüşemediler ama dediğiniz gibi şerefi libidosundan hep öndeydi. hala der, bi daha dünyaya gelsem, aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem yine abinle evlenirim die... bazı insanlarda aşk, sevgi, edep, sadakat, bağlılık gibi kavramlar olmayınca ya da farklı yorumlanınca böyle cümleler kurabiliyorlar... çok üzgünüm çok gerçekten...

Başınız sağ olsun.. size ve ailenize sabır diliyorum, abiniz hepimizin abisi, hepimizin kahramanı.

Böyle dangalakların abukluklarına lütfen canınızı sıkmayın. Öyle ki, seviyeniz arasında bile uçurum var, sesinizi duyurup anlatamazsınız.

çok sağ olun, Rabbim razı olsun sizden.

Sadakat aşk sevgi duyguları yok galiba sizde
Var ama kâr zarar dengesinde bu erkeği unutmayı tercih ederim.yüzü astarını karşılamıyor derler.öyle abartılı duygulara inansam da çabuk bir şekilde yitip gittiklerini de düşünüyorum.kısaca değmez diyorum.aşkımdan ilk günler öleceğim sandığım adamı 2 haftada unuttum.şimdi 2 hafta sıkıntı çekmemek için bir ömür neredeyse yalnız bir kadın olup, çocuğunu tek başına büyüttğüne değecek mi ? Üstelik kocasız kalma korkusu, saçma sapan dağbaşlarında falan yaşama zorunluluğu.bir tek bu erkeği sevecek değilsin ya.kısaca ne gerek var ?

Kız kardeşimin eşi de askeri personel. Doğu'da yaşıyorlar. Eşi göreve gittiğinde evinde kalıyor. Arkadaş, komşu baya çevre edindi. Arada da memlekete geliyor. Birkac gün eş ailesinde çoğu zaman da annemlerde kalıyor. Ama genellikle evinde çocuğuyla yalnız kalmayi tercih ediyor. 4 sene oldu alıştı yalnızlığa. İnsanın evi gibisi yok diyor

Sizin düşüncenizde ki insanlar için çok güzel iş imkanları var. Her gün hem çalışıp hemde para kazanmış olursunuz. Bu şekilde belki rahatlayabilirsiniz.

Ayrıca insanlarda sadakat , sevgi , aşk duyguları (normal olan insanlarda) her şeyden önce geliyor. Yaşamadığınız için bilmiyorsunuz

Çok ayıp.

Haddini cidden aşıyorsun artık,senin saçma sapan dediğin dağ başında sen ve sevgililerin rahat uyuyun diye insanlar bu ülkede canlarını veriyorlar bunada şehit olmak deniyor.
Şimdi buna cevap verde göreyim seni cesaretin varsa tabi.

Onu düşün bunu düşün seni kim düşünsün?
Ailenin yanına git eşin de dolduruşa falan gelecek biriyse gelir zaten. Erkeklerin psikolojisi de bozulmaz. Onlar o kadar ince düşünmezler

Ailenizin yaşadığı şehirden ev tutma imkanınız yok mu?Hem ihtiyacınız olduğunda bir telefon uzaklığında olurlar hem de kendi evinizde kalırsınız.Siz hasta olabilirsiniz,kızınız hasta olabilir.Birilerinin yardıma gelebilecek olması sizi de rahatlatır.

asker eşiyim kendi evimde kalıyorum , kafam rahat miss gibi . sürekli göreve gidecek , çocukların okulu olacak alışmanız lazım

Evinizde neden kalamıyorsunuz ki onu anlayamadım? Evinizde kalabilmeniz için illaki ailenizle aynı şehirde mi olmak zorundasınız. Ben nasıl rahat ediceksem ailemle yada evimde kalırım yada biraz evimde biraz ailemde kalırım aileniz uzaktaymis ama hiç gidemeyeceğiniz bir uzakliktami. Ayrıca aileniz de kalmak istiyorsanız eşiniz buna anlayış gosterebilecek birisi değil mi sonuçta sizin rahat ettiğiniz yer önemli ne alaka herkes kendi ailesiyle rahat eder sonuçta Şahsen karşı taraf bunun lafını edicek olursa ben hiç takmazdim bile çocuk değilim benim hayatım istediğim gibide yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…