Asker eşleri bakabilir mi?

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Sizin hayatınız sadece seks üzerine kurulu sanırım 🤦

Ahh ahh siz bendeki durumu bir bilseniz siz de dayanamazsiniz.ben hayattan kopuyorum, yaşayacak gücü bulamıyorum resmen seksten uzak kalınca.şımarıklı değil yaptığım inanın.cinsel organım resmen sancıyor, acıyor, yanıyor, şişiyor, zonkluyor, kaşıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum.yürüyemiyorum bile sürtündükçe.yataklar falan sırılsıklam okuyor ilişki yaşarken de.hastalık falan yok, kaç defa gittim. sırf aşırı istekten. ben resmen klinik vakayım sanırım.başka bu durumda olan varsa yazsın.ben şimdi nasıp senelerce durayim.
Ay ayrıntılara bak, kimse merak etmiyor bunları,kendine sakla.

Aman Allahım ben neler okudum böyle. Markette otobüste hastanede kimlerle bir araya geliyoruz kimlerle muhatap oluyoruz nerden turuyor bu gizli psikopatlar. Bazı insanların acilen toplumdan soyutlanması lazım 🤦

Söyledi aslında doktor bişi bulamamış,tıpta çareler tükenmez tabi varmış tedavisi bunun,klinik vakayım ben dedi.
Hormonal değilse psikolojiktir biseydir. Sürekli düz duvara tırmanıyorum diyenin vardır elbet bi tanısı. Doğru doktoru bulamamış o

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.

Ferhans kafayı seksle bozdun iyice. Asker eşine söylediğine bak. Terbiyesizlik yapma

Back
X