Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

AS_ATES

nişanlım askerdeee...
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
186
0
96
37
Isparta
benim nişanlım askerde çok zor zamanlar geçiyorum onsuz. varmı aranızda benle aynı duyguları yaşayan gelin dertleşelim....turkbayragi

selam kızlar.
benimde kasımda gitcek bitanem askere bende şimdiden çok üzülüroum:(
onsuz zaman hiç geçmicek.

benim sözlümde nişandan sonra gidecek:(

ayy bu konu vardı zaten...sevgilisini özlyenler die...ama olsun...benim de bitanecim asker kıslarr daha acemi brliin de oda 13 gn sonra yemin törenimiz var:asigim:

bu arada benim adım zübeyde kızlar sizin isimlerniz?zor oluyo öbr trlü...hem...canım sizin nişan ne zman:1rolleyes:

herhalde bana soruyorsun canım:)
benim bugün belli oluyor nişan tarihim bugün konuşulacak bakalım...
bayramdan sonra bulabileceğimiz en erken tarih olacak..

hejar12 hayırlısı olsun canım
bizimde askerden sonra olucak inşallah.
allah tez zamanda bitirip kavuşturmak nasip etsin hepimize.

amin canım cümlemizi inşallah
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun..

kızlar allah hepimize sabırlar versin. bizim 5 ay oldu. o gittiğinden beri kendimi çok yanlız hissediyorum. hergün dua ediyorum zaman çabuk geçsinde kavuşalım diye 2 hafta önce ziyaretine gittim çok sevindi. çok mutlu 2 gün geçirdik ama nasıl geçtiğini anlayamadık. başkaları ooo 5 ay bitmiş işte ne çabuk diyo gelinde bana sorun nasıl geçti o günler. ahh ahh.. allah hepsini korusun sağsağlim kavuştursun bize inşallah..

kızlar allah hepimize sabırlar versin. bizim 5 ay oldu. o gittiğinden beri kendimi çok yanlız hissediyorum. hergün dua ediyorum zaman çabuk geçsinde kavuşalım diye 2 hafta önce ziyaretine gittim çok sevindi. çok mutlu 2 gün geçirdik ama nasıl geçtiğini anlayamadık. başkaları ooo 5 ay bitmiş işte ne çabuk diyo gelinde bana sorun nasıl geçti o günler. ahh ahh.. allah hepsini korusun sağsağlim kavuştursun bize inşallah..

haklısın canım çeken bilir nasıl geçtiğini.millete konuşması kolay tabi.
bizimde başlıcak zor günler kasımda.
sağ sağlim gelmesini nasip etsin allah tüm askerlerimize.

slm kızlar benimde nisanım ins askerdn sonra...bitanemin 15 gün sonra yemin töreni var sonra 14 ay yok :çok üzgünüm:
Allah ım hepimize dayanma gücü versin :Saruboceq:

slm kızlar benimde nisanım ins askerdn sonra...bitanemin 15 gün sonra yemin töreni var sonra 14 ay yok :çok üzgünüm:
Allah ım hepimize dayanma gücü versin :Saruboceq:

papatya benimde nişan askerden sonra.
nerde askerlik yapıyor.
bizimde kasımda başlıcak askerlik.

memnun oldum canım bende ilknur.
yok canım daha belli değil kasımda gidicek.

Allah ım şimdiden sabırlar versin cnm sana göndermek o kadar zorki o halimi anlatamam günlerce ağladım...
ama gittkten 2 3 gün sonra biraz alışıosun çünkü mecbursun artık hep aramasnı bekliosun :asigim:

amin canım hepimize.biliyorum çok zor olcak
ben şimdiden aklıma geldikçe ağlıyorum zaten.
nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Back
X