Asker için, hasret için, mesafeler için..

Sizce nasıl olmuş ?

• Çok beğendim, gayet güzel.

OY: 15 93,8%
  • Hiç beğenmedim, boşuna uğraşma.

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
Canım çok güzel olmuş ama sen nerdeydin bakıyım Mayıstan önce falanRabbim tüm asker yarenlerini askerlerine kavuştursun biran önce inşallah

Samsunda var iskele, yarim gitti askere..
Kurban olayım yüzbaşı, ver yarime tezkere

Canım çok güzel olmuş ama sen nerdeydin bakıyım Mayıstan önce falanRabbim tüm asker yarenlerini askerlerine kavuştursun biran önce inşallah

Şubat'tan beri burdaydım tatlım Ama yeni aklıma geldi böyle topik açmak
Amiin amin sen aldın yarini, sıra bizlerde

Şubat'tan beri burdaydım tatlım Ama yeni aklıma geldi böyle topik açmak
Amiin amin sen aldın yarini, sıra bizlerde

Darısı bütün hasret çekenlere canım benim biliyorum tanıyorum seni birkaç kez konuşmuştuk güzel bir topik olmuş çok yararlı bence arada böyle güzel kelimeler gerek

Darısı bütün hasret çekenlere canım benim biliyorum tanıyorum seni birkaç kez konuşmuştuk güzel bir topik olmuş çok yararlı bence arada böyle güzel kelimeler gerek

Aynen öyle insan ihtiyaç duyuyor şaka bi yana, bazen ufak bi gülümsemeye. Bazen kendini anlatacak bi iki kelimeye..

Biliyorum tatlım o yüzden konuşuyorum Sırada ki şafak düğün şafağı mıı

Nasipse söz şafağımız canım inşallahDüğün ondan sonraki şafağımız bizde şafak bitmez sırayla bebiş diye giderizDiş tellerim var düğün için onların çıkması şart

Nasipse söz şafağımız canım inşallahDüğün ondan sonraki şafağımız bizde şafak bitmez sırayla bebiş diye giderizDiş tellerim var düğün için onların çıkması şart

Ayy çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsun Şafak bitmesin yaa, askerlik bitsinde diğer şafaklar güzel şafaklar
Telleri sök at aaa önce düğün düğünden sonra takarsın

Üşüdüğünüzde ellerinizi cebinize sokun !!
# MALUM BEYLER ASKERDE

Tezkere şafağın degil , hasretin bittiği gündür.

Ayy çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsun Şafak bitmesin yaa, askerlik bitsinde diğer şafaklar güzel şafaklar
Telleri sök at aaa önce düğün düğünden sonra takarsın

Onlar çıktıktan sonra daha güzel olacak herşey inşallah canımcım bakalım kısmet dedigin gibi digerleri güzel heyecanlı şafaklar Rabbim sizede nice güzel şafaklar saymayı nasip etsin inşallah

Koşarak gelsen, sarılsan boynuma. Bi kere de mutluluktan ağlatsan

Onlar çıktıktan sonra daha güzel olacak herşey inşallah canımcım bakalım kısmet dedigin gibi digerleri güzel heyecanlı şafaklar Rabbim sizede nice güzel şafaklar saymayı nasip etsin inşallah

Amiiin amiiiin ah bu dua'ya can kurban

Benide götür yanında komutanların sorarsa başımın tatlı belası dersin.

Sabrımın sonu, aklımın yolusun askeriiiiim

Keşke bir gece yarısı uyanıpta "oh be rüyaymış" diye bilseydim gidişine..

Vatan için gitti benim için gelecek. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…