asker psikolojisi mi acaba :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
antidepresan çözüm değil hayatım..
sen kendini bildikten sonra zarar vermezsin merak etme..
bukadar güçsüz olmadığını düşün..ve hayat hala devam ediyor..
evet onu bekledin sevdin..onun için bütün fedakarlığı yaptın..yani sen elinden geleni yaptın..
seni bırakıp gitmesi onun güçsüzlüğü..
demek ki bukadar büyük aşkı kaldıramadı..
demekk i seni hakedemedi..
şimdi sana üzülme demiycem..
üzül..ağla..hatta sana ve çevrene zarar vermiycek şekilde birşeyleri at..kır..sinirini,üzüntünü böyle çıkar..
ama artık en başta onun olmadığını kabul et..
o seni ezemez..o kim ki? sen senin hayatını en güzel şekilde yaşamalısın..!bunu unutma..

canım bu şekilde ilişkinin bitmesine gerçekten çok üzüldüm. çok haklısın bu kadar emek verdiğin bir ilişkinin bu şekilde bitmesi gerçekten çok üzücü ve üzülmen kendini çok kötü hissetmen çok normal. insan alışkanlıklarından bile zor sıyrılıyor. senin artık yapman gereken sadece unutmaya çalışmak. acını sonuna kadar yaşa. ama sakın bu üzüntü yıkmasın seni. zaman herşeyin ilacı. zamanla toparlayacaksın kendini. herşey yoluna girecek. ona sakın bu kadar kötü olduğunu hissettirme. madem sevgisi bitmiş zaten bundan sonra yolu açık olsun. sevgilin yanında zaten senin zorunla kalacaksa hiç kalmasın. acını yaşa ama kendini sakın bırakma. antidepresanları falanda kullanmayı unut. onlar seni iyi etmez. ancak sen kendini iyi edersin. sana senden başka hiçbişey hiçkimse yardım edemez.

Yok efendim askere gitti diye bekle Psikolojisi bozuldu diye bekle
Gelsin yine yeniden psikolojisi bozuldu diye bekle
Bekle bekle nereye kadar ?
Sende biraz rahat ver , tamam zor bir durum
Seviyorsun ve bu davranışları seni incitiyor ama
İnan sabırlı ol , sende bu arada düşün
Bu adamı bir ömür boyu beklemek istiyormusun , o kadar sabırlımısın diye ?

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim dün akşam görüştük eşyalarını vermek için çağırdım kırmadı geldi vermem gerekn herşeyi geri verdim almak istemedi ama gözümün önünde durması beni daha çok üzdüğü için verdim nasıl sarılıyor görmelisiniz ben uzak durdukca kızdıkca o sokuluyor elimi tutuyo fln ne git diyor ne de kal diyor ama ben gittim söylemek istediklerimi söyledim ve gittim ben mesaj atmadıkca mesaj atmayan adam bu sabah günaydın mesajı attı:26: ona dün açık kapı bıraktım gerçekten sevdiğini hissedersen gel eğer kalbimde ki sevgin aynıysa ve sevdiğine inandırabilirsen beni sana kapılarım açık eğer herşey için çok geçse bunu sana dürüstce söylerim diye mesaj attım çok çok çok mutlu olmuş teşekkür ediyor hayır niye mutlu oluyosun ki neyse kızlar ağırdan alıcam kendimi ben elimden geleni yaptım seviyosa birazda o uğraşsın dimi ama:19:

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim dün akşam görüştük eşyalarını vermek için çağırdım kırmadı geldi vermem gerekn herşeyi geri verdim almak istemedi ama gözümün önünde durması beni daha çok üzdüğü için verdim nasıl sarılıyor görmelisiniz ben uzak durdukca kızdıkca o sokuluyor elimi tutuyo fln ne git diyor ne de kal diyor ama ben gittim söylemek istediklerimi söyledim ve gittim ben mesaj atmadıkca mesaj atmayan adam bu sabah günaydın mesajı attı:26: ona dün açık kapı bıraktım gerçekten sevdiğini hissedersen gel eğer kalbimde ki sevgin aynıysa ve sevdiğine inandırabilirsen beni sana kapılarım açık eğer herşey için çok geçse bunu sana dürüstce söylerim diye mesaj attım çok çok çok mutlu olmuş teşekkür ediyor hayır niye mutlu oluyosun ki neyse kızlar ağırdan alıcam kendimi ben elimden geleni yaptım seviyosa birazda o uğraşsın dimi ama:19:

bravooo basaricaksin cnm :23: aferim iyi yapmissin.. SEVIYORSA KAYBETTIGINI ANLAR VE CABALAR, biraak bosveeer, hatta simdi hayatini yasa kudursunn..... SEVIYORSA kudurrr gelir :34:
SABRIN SONU SELAMETTIR

Son düzenleme:
Back
X