asker psikolojisi. Tecrübeli kızlar yardıımm :(

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.403
498
iki hafta sonra sevgilim askere gidiyor. Beni neler bekliyor nasıl davranmam gerekiyor? Hangi yönden değişimler bekliyor beni?

Kadınların hamileliği, erkeklerin de askerliği trajik hale getirmelerini hiç anlamam.. Askerdeyken nişanlanan biri olarak söylüyorum extra hiç bir şey yapmana gerek yok.. sayılı zaman pat diye geçer.. sen ona "asker psikolojisi" etiketini yapıştırırsan atarlarının- triplerinin altından kalkamazsın.. :)

Kadınların hamileliği, erkeklerin de askerliği trajik hale getirmelerini hiç anlamam.. Askerdeyken nişanlanan biri olarak söylüyorum extra hiç bir şey yapmana gerek yok.. sayılı zaman pat diye geçer.. sen ona "asker psikolojisi" etiketini yapıştırırsan atarlarının- triplerinin altından kalkamazsın.. :)
Ya ne bileyim çevremdekiler çok abartıyor şöyle oluyo böyle oluyo diye. Bende ön yargıyla yaklaşıyorum galiba. Çok çekiniyorum.

Ya ne bileyim çevremdekiler çok abartıyor şöyle oluyo böyle oluyo diye. Bende ön yargıyla yaklaşıyorum galiba. Çok çekiniyorum.

yok yok bizim millet abartır hep bilmez misin :) onlar öyle dedikçe sen normalleştir, o zaman çok rahat edersin.

yok yok bizim millet abartır hep bilmez misin :) onlar öyle dedikçe sen normalleştir, o zaman çok rahat edersin.
Doğru söylüyorsun valla :) ne bilim yinede garip hissediyorum biliyorum bir kavga olsa vicdanen rahat olmak için hep alttan alacağım

Yok kız sakın ol nişanlıylen askere gitmişti eşim.onları o psikolojıye biz sokarız yoksa garıplerim giderrr gelir. Allah hayırlı tezkere verain

Hiçbir şey olmuyor. daha çok özlem sadece...
Eşimi 1 sene bekledim...
bol bol kk asker topiklerine takılırsın.

atar, trip kavga sorun , sıkıntı çok olacak diyolar kime söylesem Allah yardım etsin diyo. O mu yapacak ben mi anlamadım stresliyim

normal zaman da kavganız olmuyor mu ?

yine olucak tek fark göremiyeceksiniz o kadar

haftasonları izninde netcafeler de görüntülü konuşursunuz onuda bu şekilde atlatırsınız.

yani abartmaya gerek yok

normal zaman da kavganız olmuyor mu ?

yine olucak tek fark göremiyeceksiniz o kadar

haftasonları izninde netcafeler de görüntülü konuşursunuz onuda bu şekilde atlatırsınız.

yani abartmaya gerek yok
çok olmuyor artık. eskiden oluyordu. su gibi geçsin istiyorrum şuan sadece

Back
X