Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne bileyim çevremdekiler çok abartıyor şöyle oluyo böyle oluyo diye. Bende ön yargıyla yaklaşıyorum galiba. Çok çekiniyorum.Kadınların hamileliği, erkeklerin de askerliği trajik hale getirmelerini hiç anlamam.. Askerdeyken nişanlanan biri olarak söylüyorum extra hiç bir şey yapmana gerek yok.. sayılı zaman pat diye geçer.. sen ona "asker psikolojisi" etiketini yapıştırırsan atarlarının- triplerinin altından kalkamazsın.. :)
Ya ne bileyim çevremdekiler çok abartıyor şöyle oluyo böyle oluyo diye. Bende ön yargıyla yaklaşıyorum galiba. Çok çekiniyorum.
atar, trip kavga sorun , sıkıntı çok olacak diyolar kime söylesem Allah yardım etsin diyo. O mu yapacak ben mi anlamadım stresliyimhayırlısyla git hemen gel de gönder.sevinçle mutlulukla daha neyin psikoloji olucak
Doğru söylüyorsun valla :) ne bilim yinede garip hissediyorum biliyorum bir kavga olsa vicdanen rahat olmak için hep alttan alacağımyok yok bizim millet abartır hep bilmez misin :) onlar öyle dedikçe sen normalleştir, o zaman çok rahat edersin.
çok teşekkür ederim aminYok kız sakın ol nişanlıylen askere gitmişti eşim.onları o psikolojıye biz sokarız yoksa garıplerim giderrr gelir. Allah hayırlı tezkere verain
ben 21 yaşındayım o 22 yaşındaYaşlar kaç canım?
1 sene nasıl geçecek bilmiyorum. Huzursuzlanıyo şimdiden yani yansıtmamaya çalışıyo ama ne bileyimHiçbir şey olmuyor. daha çok özlem sadece...
Eşimi 1 sene bekledim...
bol bol kk asker topiklerine takılırsın.
atar, trip kavga sorun , sıkıntı çok olacak diyolar kime söylesem Allah yardım etsin diyo. O mu yapacak ben mi anlamadım stresliyim
herşey gayet normalmiş gibi davranayım o zaman :) geldiğinde değişmiş olur mu acabasu 'asker psikolojisinin' cok abartildigini ve erkeklerin cogunun da sartlandigindan o triplere girdigini dusunuyorum![]()
herşey gayet normalmiş gibi davranayım o zaman :) geldiğinde değişmiş olur mu acaba
çok olmuyor artık. eskiden oluyordu. su gibi geçsin istiyorrum şuan sadecenormal zaman da kavganız olmuyor mu ?
yine olucak tek fark göremiyeceksiniz o kadar
haftasonları izninde netcafeler de görüntülü konuşursunuz onuda bu şekilde atlatırsınız.
yani abartmaya gerek yok
izin vermemeye çalışacağım. Başarılı olabilirim inşallah :)Asker psikolojisi sacmaliginin arkasina saklanmasina izin verme.