- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Bakayım bi ama bizimki 2015 :) iki haftasi var :)telden girdiğim icin link atamiyorum tatlım. .2014 yarenleri sayfanin ismi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım bi ama bizimki 2015 :) iki haftasi var :)telden girdiğim icin link atamiyorum tatlım. .2014 yarenleri sayfanin ismi
olsun canim yeni yarenlere kapimiz acik:)Bakayım bi ama bizimki 2015 :) iki haftasi var :)
hiççç değişen bişey olmuyo sayılı gün geliyo geçiyo.asker sevgilim benimde.Ya ne bileyim çevremdekiler çok abartıyor şöyle oluyo böyle oluyo diye. Bende ön yargıyla yaklaşıyorum galiba. Çok çekiniyorum.
Allah kavutursun hepimiziiihiççç değişen bişey olmuyo sayılı gün geliyo geçiyo.asker sevgilim benimde.
Aynen az kaldışehirlere az kalmış ohhh ne güzel![]()
bizimki uzun dönemAynen az kaldı
Allahtan kısa dönem.
Uzun dönem olanlara sabır diliyorum.![]()
Sayılı gün çabuk geçer diyoruz ama hiçte çabuk geçmiyo!bizimki uzun dönem![]()
365 gün dile kolay öyle yada böyle geçecek ama bakalımSayılı gün çabuk geçer diyoruz ama hiçte çabuk geçmiyo!
nerde asker.?bizimki uzun dönem![]()
geçer kız geçer.öyle kötü düşünmeyin.Sayılı gün çabuk geçer diyoruz ama hiçte çabuk geçmiyo!
Sağ salim gelsinlerde bekleriz sorun değil..geçer kız geçer.öyle kötü düşünmeyin.
Istanbul a gidecek acemisi orda :)nerde asker.?
Sağ salim gelsinlerde bekleriz sorun değil..![]()