Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Kızlar sevgilim bedelli askerlik yapıyor fakat onun döneminde gidenler dün yemin töreninden sonra evlerine geldi. Sevgilimden hala haber yok. Ona en son giderken attigim whatsap mesajı da iletilmedi ki benimle konusmadigindan vs deyim. Kendisi de ticaretle uğraşan biri illaki interneti vs açıp maillerini mesajlarını kontrol etmek isteyecektir. Bir sorun olmuş olabilir mi? Aranızda dün askerden gelen tanıdıklarınız var mı? Sorun belki hastalık vs dır ama arayıp soramıyorum da askerliği felan uzadıysa telefonla aramak sıkıntı olur diye.

Akıllı telefon götürmek yasak. Telefonu yakalattıysa ceza almıştır, uzamıştır askerliği.
Sevgilim gittiğinde akıllı telefonu olan birkaç kişi yakalanmış, haklarında tutanak tutulmuş. "Onlar bizden geç çıkacak" demişti.
Gerçekten geç mi çıktılar bilmiyorum ama böyle bir durum olabilir.

Niye aramıyorsunuz arayın öğrenin bedellide bi kısıtlama yada uzatılma yok
Bilmem yukarda bi arkadaş bilerek aramıyordur normalde herkes konuşuyor demiş gurursuz gibi olur öyleyse ama bence telefonu f3lan arızalı olabilir çünkü mesaj atılınca boş mesaj çıkıyordu yeni aldı telefonu gitmeden tuşlu telefon. Arada kaldım bilmiyorum

Akıllı telefon götürmek yasak. Telefonu yakalattıysa ceza almıştır, uzamıştır askerliği.
Sevgilim gittiğinde akıllı telefonu olan birkaç kişi yakalanmış, haklarında tutanak tutulmuş. "Onlar bizden geç çıkacak" demişti.
Gerçekten geç mi çıktılar bilmiyorum ama böyle bir durum olabilir.
Akilli telefon götürmem yakalanıyorlar demişti ama başka şeyden de uzamış olabilir bilemedim

Bazen çok küçük cezalar alıp bir iki gün geç çıkıyorlar.Sorun etmeyin.

Şimdi askerde o kadar ciddi bir iletişim kısıtlaması yok. Geçtiğimiz Nisan'da ben de erkek arkadaşımı gönderdim bedelli asker olarak ilk gün de dahil hemen her gün az da olsa haberlestik. Koca 20 günde hiç mi haberleşme olmadı?

Ayrıca benim bildiğim cuma günü yemin töreni olur ve askerler son işlemlerini yapar kışladan ayrılır, bir ceza vs durumu yoksa. E bu adam telefon bile kullanmamış ceza aldığını pek sanmam, ama seni bu şekilde habersiz bırakması büyük bir sorumsuzluk bunu net söyleyebilirim

Eşim gittiğinde eski telefonlardan götürdü gunde 4 5 kez konuşuyorduk.
Bilemedim..

Kızlar sevgilim bedelli askerlik yapıyor fakat onun döneminde gidenler dün yemin töreninden sonra evlerine geldi. Sevgilimden hala haber yok. Ona en son giderken attigim whatsap mesajı da iletilmedi ki benimle konusmadigindan vs deyim. Kendisi de ticaretle uğraşan biri illaki interneti vs açıp maillerini mesajlarını kontrol etmek isteyecektir. Bir sorun olmuş olabilir mi? Aranızda dün askerden gelen tanıdıklarınız var mı? Sorun belki hastalık vs dır ama arayıp soramıyorum da askerliği felan uzadıysa telefonla aramak sıkıntı olur diye.
Canım askerlik eskisi gibi değil. Hepsi telefon götürüyo. Uygun olduklarında da görüşmek istediklerini arıyorlar. Ayrıca zaten sizinle bağı sağlam olsa her yaptığından haberdar olursunuz emin olun

Telefon götürdü fakat hiç aramadı. Arayamadı sanırım bilmiyorum.
Kuzum benim geçen sene asker hemde uzun dönem yapan görüştüğüm biri vardı. Hergün arıyordu fırsat buldukça akıllı telefon bile götürmüştü Gizli gizli whatsapda konusuyordu benimle görüntülü falan konuşuyorduk. Çok zor değil yani iletişim kurmak askerler açısından onu demek istiyorum.
Nasil arayamadi seni anlamadım. Telefonu bozulsa bile numaranızı bilmiyormuydu bir arkadaşımdan 2 dk arayip haber veremezmiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X