- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiğinden beri hiç aramadı mı sizi eper öyleyse konuşmak istemiyodurKızlar sevgilim bedelli askerlik yapıyor fakat onun döneminde gidenler dün yemin töreninden sonra evlerine geldi. Sevgilimden hala haber yok. Ona en son giderken attigim whatsap mesajı da iletilmedi ki benimle konusmadigindan vs deyim. Kendisi de ticaretle uğraşan biri illaki interneti vs açıp maillerini mesajlarını kontrol etmek isteyecektir. Bir sorun olmuş olabilir mi? Aranızda dün askerden gelen tanıdıklarınız var mı? Sorun belki hastalık vs dır ama arayıp soramıyorum da askerliği felan uzadıysa telefonla aramak sıkıntı olur diye.
Sen arasaydın sen aramadın diye oda seni aramadı belki deTelefon götürdü fakat hiç aramadı. Arayamadı sanırım bilmiyorum.
Ohooo yalnizz sen beni baya yanlış anladın. Önyargı falan yok görüneni söylüyorum ben, muhtemelen konuşmak istemiyor çünkü haberleşmek için bir şekilde sana ulasirdi. Dalga geçmek maksadıyla söylemedim ki, hukukçu arkadaşım olarak hitap etmek istedim hepsi bu. Önyargı değil canım benim, sadece fikir yürütüyoruz hepimiz burda onu söylüyoruz. Inşallah ben yanılirim bir şekilde sana ulasir, ve sağlam bir açıklama yapar. Canını sıkma... Bu arada aynen benden hukukçu olmaz olamadı mühendis oldum ama memnun değilim :)Ben niye aramiyor bu adam dedigimi sanmıyorum niye oraya takıldınız acaba ben acaba neden gelmemiş olabilir dedim. Konudan sapmayın ayrıca hukukçu olmaktan gurur duyuyorum canım sizin gibi önyargılı değilim evet kendi bile isteye imkanları varken aramadıysa büyük sorun ama bunu size sormadım ve böyle bir suçu üzerine yıkmak için önce bir savunma almak gerek ki her sonuç başka aynı nedene bağlı olmayabilir. Benim baktigim yer toz pembe gözlük değil fakat siz tanımıyorken nasıl böyle itham edebiliyorsunuz anlamıyorum. Hukukçu hanım diye dalga geçiyorsanız ama sizden hukukçu olmazmış zaten bu onyargilarinizla..
Hanımefendi önyargı birseyi karşınızdakinin açıklamasını dinlemeden karar vermektir. Siz de bunu yaptınız. Görünen herşey görünmediği gibi olabilir insan ilişkilerinde ve hayatta aklınıza gelmeyen nedenlerden aklınıza gelmeyecek şeyler ortaya çıkabilir. Belki sizin söylediğiniz doğrudur ama şuan ona sormadan siz de ben de bilemeyiz öyle değil mi? 60 yaşındaki hakimle konuştuğumda inanın öyle şaşırdığımız olaylar anlattı ki davanin seyrini degistiren aklimiza gelmeyen seyler sonradan ortaya cikiyor inanin hepimiz agzimiz acik dinledik.Bu kadar emin konuşulması özellikle bu platformda bana çok garip geliyor özellikle tanimadiklari insanları olaylar hakkında..Ohooo yalnizz sen beni baya yanlış anladın. Önyargı falan yok görüneni söylüyorum ben, muhtemelen konuşmak istemiyor çünkü haberleşmek için bir şekilde sana ulasirdi. Dalga geçmek maksadıyla söylemedim ki, hukukçu arkadaşım olarak hitap etmek istedim hepsi bu. Önyargı değil canım benim, sadece fikir yürütüyoruz hepimiz burda onu söylüyoruz. Inşallah ben yanılirim bir şekilde sana ulasir, ve sağlam bir açıklama yapar. Canını sıkma... Bu arada aynen benden hukukçu olmaz olamadı mühendis oldum ama memnun değilim :)
Şuan onu konuşuyoruz acayip üzülüp kırılmış aramadın herkes aradı sen aramadın diye instagramda beni silince sordum niye sildin diye aramadın dedi ben de senin araman gerekiyordu dedim. Bilmiyorum tekrar kalbini nasil kazanicamSen arasaydın sen aramadın diye oda seni aramadı belki de
gelmiş yani. e WhatsApp a neden girmiyomuşŞuan onu konuşuyoruz acayip üzülüp kırılmış aramadın herkes aradı sen aramadın diye instagramda beni silince sordum niye sildin diye aramadın dedi ben de senin araman gerekiyordu dedim. Bilmiyorum tekrar kalbini nasil kazanicam
engellemiş demekkig
gelmiş yani. e WhatsApp a neden girmiyomuş
Geldi ben whatsaptan gördüm neden aramadın neden geç geldin diye hatta görüldü attın neden cevap yazmadın dedim. Kendisi de bana sen aramadin asil kac gundur askerdeyim aramadin merak etmedin herkes aradi sen aramadin bi kez bile dediengellemiş demekki
Geldi ben whatsaptan gördüm neden aramadın neden geç geldin diye hatta görüldü attın neden cevap yazmadın dedim. Kendisi de bana sen aramadin asil kac gundur askerdeyim aramadin merak etmedin herkes aradi sen aramadin bi kez bile dedi
Evet seviyoruz biz trip atmayı birbirimize!Trip atmayı seven bir tip galiba, eşim de askere telefonsuz gitti giderken numaramı ezberledi ve oraya vardıklarında ailesine ulaşamayan var mı diye soruyorlarmış varsa aratıyorlarmış eşim de o şekilde aradı beni.. ondan sonra da ben askeriyeyi aradım o kadar insan arasında (1200 bedelli varmış) eşimi bulup telefona getirdiler sağolsunlar..
Bence önce erkek arkadaşın aramalıydı.. ankesörlü telefondan konuşuyoruz biz daha sonra ilk fırsatta ankesörlü telefon kartı aldı
Evet seviyoruz biz trip atmayı birbirimize!
Ben sorumda sadece onun neden geç gelmiş olabileceğini sordum size niye 20 gün aramadı demedim bunu kendi ilişkimde birbirimizle çözmeyi yeğliyorum. Sıraladığım soru cevaplanıyor hep o beni şaşırtıyor. Belki siz diğer kadınların söylediklerinden etkilenip konuştunuz ama bu forumdaki kadınlar ciddi anlamda ya soruyu anlamıyorlar ya da kendi ilişkilerinin ne kadar mükemmel başkalarının kötü olduğunu göstermek için (bence kendilerini kandırmak için) yer arıyorlar. Başka açıklaması yok bununE iyi mutluluklar o zaman problem ne kardeşim, ikiniz de 21 gün boyunca birbirinizi aramamışsınız işte ben de sana hak verdim bence önce o aramalıydı giden o kalan sensin
Kızlar sevgilim bedelli askerlik yapıyor fakat onun döneminde gidenler dün yemin töreninden sonra evlerine geldi. Sevgilimden hala haber yok. Ona en son giderken attigim whatsap mesajı da iletilmedi ki benimle konusmadigindan vs deyim. Kendisi de ticaretle uğraşan biri illaki interneti vs açıp maillerini mesajlarını kontrol etmek isteyecektir. Bir sorun olmuş olabilir mi? Aranızda dün askerden gelen tanıdıklarınız var mı? Sorun belki hastalık vs dır ama arayıp soramıyorum da askerliği felan uzadıysa telefonla aramak sıkıntı olur diye.
Ben sorumda sadece onun neden geç gelmiş olabileceğini sordum size niye 20 gün aramadı demedim bunu kendi ilişkimde birbirimizle çözmeyi yeğliyorum. Sıraladığım soru cevaplanıyor hep o beni şaşırtıyor. Belki siz diğer kadınların söylediklerinden etkilenip konuştunuz ama bu forumdaki kadınlar ciddi anlamda ya soruyu anlamıyorlar ya da kendi ilişkilerinin ne kadar mükemmel başkalarının kötü olduğunu göstermek için (bence kendilerini kandırmak için) yer arıyorlar. Başka açıklaması yok bunun
Bu konuyla netleşti fikrim çünkü üzerinize düşen bir vazife değildi ben onu sormamıştım. Saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Yarası olan gocunurmus hadi canım hadiForumdaki kadınlardan bu kadar şikayetçiyseniz neden konu açıyorsunuz ki?
20 gün boyunca haberleşilmeyen ilişki normal, biz anormaliz![]()
Yeni bir ilişki olduğu için ve buradaki kadınlar da kesin ayrıldı senden vs dedikleri için bi an acaba dedim. 20 gün boyunca ben onu zor duruma düşürmemek için aramadım o da benden beklediği için aramamış baya kırılmış. Benim sorduğum soru geç mi gelecek acaba ceza falan alınıyor da geç mi bırakıyorlar diye sormakti. Bence siz de dediğim gibi o tarz kadınlardansınız ki yardım değil direkt ilişkiniz kötü vs demek oldu. Yarası olan gocunurmuş. Büyük yaran var onu kapat önce hadi hadi cahil cuhelayla ugrasamamCiddi ciddi sevgilinizi aradığınızda gurursuz olacağınıza mı inanıyorsunuz? Kendinizi kandırmayın eğer çekinceniz başına bir şey mi geldi acaba neden geç geldi şeklinde olsaydı askeriyeyi arar en olmadı ortalığı yakar yıkar ulaşırdınız. Cevaplar üyelerin istemediği şekilde gelince hemen forum eleştiriliyor.