Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir ilişki olduğu için ve buradaki kadınlar da kesin ayrıldı senden vs dedikleri için bi an acaba dedim. 20 gün boyunca ben onu zor duruma düşürmemek için aramadım o da benden beklediği için aramamış baya kırılmış. Benim sorduğum soru geç mi gelecek acaba ceza falan alınıyor da geç mi bırakıyorlar diye sormakti. Bence siz de dediğim gibi o tarz kadınlardansınız ki yardım değil direkt ilişkiniz kötü vs demek oldu. Yarası olan gocunurmuş. Büyük yaran var onu kapat önce hadi hadi cahil cuhelayla ugrasamam
Hayırdır yahu. Adam sana mesaj atmadan önce böyle kükreyemiyordun. Ayrılmış senden diyenlere bilmiyorum olabilir diyordun. Ne oldu şimdi asker bey trip mi yapmış yani? Döndükten sonra da mesajına cevap vermemiş sen niye havalara girdin şimdi :KK70:Ne yapmış da sanki bu kadar nazlanmış anlamadım asker bey? Elinde telefon serbest seni suçluyor aramadın diye peki o niye merak etmemiş hiç düşünmedin mi???

Hayırdır yahu. Adam sana mesaj atmadan önce böyle kükreyemiyordun. Ayrılmış senden diyenlere bilmiyorum olabilir diyordun. Ne oldu şimdi asker bey trip mi yapmış yani? Döndükten sonra da mesajına cevap vermemiş sen niye havalara girdin şimdi :KK70:Ne yapmış da sanki bu kadar nazlanmış anlamadım asker bey? Elinde telefon serbest seni suçluyor aramadın diye peki o niye merak etmemiş hiç düşünmedin mi???
Ne merakliymissiniz arkadaşım birinin ilişkisine yorum yapmaya ne bossunuz bombosssunuz. Olabilir dedim senin de kocan seni boynuzluyor olabilir mesela hersey olabilir 😂😂😂 benim ilişkim benim kararım arkadaşım biz çözdük kendi aramızda sitene acaba sen git kendi kocana sevgilinle uğraş yoksa da git yap yani burda saçma sapan negatiflikler sergilemezsin o zaman. Mutsuz insanların insanları da kendisi gibi görme problemine orneksin yani ilk sıradasın gerçekten. Ben onu sormadım üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın. Iliskime ne kadar yorum yapılmasını istiyorsam o kadarına musade ederim size ne ya derdi sana mi düştü.

Akilli telefon kullanamaz yasak ama tuslu telefon gotturduyse aksam 6dan sabah 6ya kadar istedigi gibi konusabilir istedigi kisiyle bedelli askerlik uzasa uzasa 1 hafta 10 gun uzar basit sebepler disinda birsey yaptiysa ki tum askeri personel bir an once gitsinler gozuyle baktigi icin cok buyuk bir sey yapmadiysa uzatmazlar he bu komutanlarin insiyatifinde olan birsey kimi telefon yakalatma mesela kimi uyarir kaldir telefonunu bir daha gormiyim der gecer kimi tutanak tutar ama bedellilere genel tutum uyarip gecerler sayet komutanlara diklenme uyarildigi halde tinlamama gibi seyler yapmadiysa kisaca komutanlarinin insiyatifi kisini durusu saygisiyla ilgili butun mesele buyuk bir hata yapilmadiysa...
Çok teşekkür ederim ben tamamiyle böyle cevaplar bekliyordum. Gerçekten anlayan tek siz olmuşsunuz

Ne merakliymissiniz arkadaşım birinin ilişkisine yorum yapmaya ne bossunuz bombosssunuz. Olabilir dedim senin de kocan seni boynuzluyor olabilir mesela hersey olabilir 😂😂😂 benim ilişkim benim kararım arkadaşım biz çözdük kendi aramızda sitene acaba sen git kendi kocana sevgilinle uğraş yoksa da git yap yani burda saçma sapan negatiflikler sergilemezsin o zaman. Mutsuz insanların insanları da kendisi gibi görme problemine orneksin yani ilk sıradasın gerçekten. Ben onu sormadım üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın. Iliskime ne kadar yorum yapılmasını istiyorsam o kadarına musade ederim size ne ya derdi sana mi düştü.
Ay üzgünüm ben bu seviyeye düşemem. Yalnızca hakaretlerini şikayet ediyorum. Bye. :KK47:

Hanımlar bırakın bu üyeyi.
Bu böyle
Bence siz tuhafsiniz ya benim sorduğum şey farklı sizler ilişkim hakkında yorum yapıyorsunuz. Ben ilişkime yorum yapın desem tamam da ben ilişkime sizi karıştırmak zorunda değilim.

Ama haklılar ... önce olablir falan diyordun şimdi niye çirkefleştn tabii sana döndü ya laf kondurmazsin..
Hanımlar bırakın bu üyeyi yorum yapmayın bile ne çirkef şey 🤣 çok sürmez yine aynı olur .

Hadi sana da gozunaydin diyeyim . Üslubunu değiştir yoksa bi yere varamazsın...

Hanımlar bırakın bu üyeyi.
Bu böyle

Ama haklılar ... önce olablir falan diyordun şimdi niye çirkefleştn tabii sana döndü ya laf kondurmazsin..
Hanımlar bırakın bu üyeyi yorum yapmayın bile ne çirkef şey 🤣 çok sürmez yine aynı olur .

Hadi sana da gozunaydin diyeyim . Üslubunu değiştir yoksa bi yere varamazsın...
Arkadaşım gidin saçmalamayın ya cidden psikolojik sorunlarınız var ne boş zamanınız varmış dert edindiniz ya. Sıraladığım şeylere yorum yapan sizsiniz sorduklarını cevaplayan çok az insan oldu onlar disinda hepiniz ustunuze vazife olmayan seylere burnunuzu sokan issizlersiniz. Siz duzgun cevap verseniz duzgun cevap alirsiniz. Bir de kendi lehime dönmüş adam gelmis beni seviyor ben onu seviyorum ne bozmaya merakliymissiniz ya size sorsak cogunuz dovülünce bile aman ayrilma diyecek insanlar bu iliski soyle boyle diyorsunuz. Her seye maydonoz olmayin siz de ben de karsilik vermeyim. Sıktınız

Yeni bir ilişki olduğu için ve buradaki kadınlar da kesin ayrıldı senden vs dedikleri için bi an acaba dedim. 20 gün boyunca ben onu zor duruma düşürmemek için aramadım o da benden beklediği için aramamış baya kırılmış. Benim sorduğum soru geç mi gelecek acaba ceza falan alınıyor da geç mi bırakıyorlar diye sormakti. Bence siz de dediğim gibi o tarz kadınlardansınız ki yardım değil direkt ilişkiniz kötü vs demek oldu. Yarası olan gocunurmuş. Büyük yaran var onu kapat önce hadi hadi cahil cuhelayla ugrasamam

Böylesine bayağı bir üslup kullanan birinin hukukçu olmasına hayret ettim. Sen değil siz diyeceksiniz. Başkasının yarasıyla uğraşacağınıza önce konuşmayı öğrenin. İletişim kurmayı, karşılıklı konuşmayı becermediğiniz ilişkinizi düzeltin. Sesiniz burda sanaldan çıktığı kadar gerçek hayatta sevgilinize karşı çıksaydı keşke de beğenmediğiniz kadınlardan kendinize derman aramak zorunda kalmasaydınız.

Bu aralar bir de bu çıktı konu açıp sonra kendini pohpohlamadigimiz konu sahipleri bizi aşagılmaya calisip garip tavirlar takiniyor. Illa ovgü yada duymak istediginizi mi yazalim kendinizi tatmin amacli mi konu aciyorsunuz?
Ya ego tatmini yaptıklarını düşünmüyorum da doğruyu yazıp duymak istemediklerini işitince bize sayıp sövüp konudan kovuyorlar genelde :D
Ee ne yani, erkek aramamış demek ki konuşmak istememiş, bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar garip yahu. Adam askerde araması gereken kız değil kendisi.

adam gelmis beni seviyor ben onu seviyorum ne bozmaya merakliymissiniz
Offfff hepiniz fesatsınız
Adam 20 gün bedelli yaptı zaten
Bide 20 gün trip attı resmen bedellide bedel ödedi
Siz gelmiş laf yapıyorsunuz bu adam onu seviyor sevmese 20 gün kendine işkence eder miydi yazmayarak
Kim bilir neler yaşadı belki de başka kızlarla konuşmak zorunda kaldı sırf sevdiğine kırıldı diye hemen de dönemedi askerden yollar uzun geldi
Ne kadar kıskançsınız gidin fasulyenizi ayıklayın tamam mı by.
Sdfghjk

Böylesine bayağı bir üslup kullanan birinin hukukçu olmasına hayret ettim. Sen değil siz diyeceksiniz. Başkasının yarasıyla uğraşacağınıza önce konuşmayı öğrenin. İletişim kurmayı, karşılıklı konuşmayı becermediğiniz ilişkinizi düzeltin. Sesiniz burda sanaldan çıktığı kadar gerçek hayatta sevgilinize karşı çıksaydı keşke de beğenmediğiniz kadınlardan kendinize derman aramak zorunda kalmasaydınız.
Allahım ya bayağı üslup kullanırsanız o şekilde cevap alırsınız. Insanların hayatına istenmediği şekilde dalmaya çalışırsanız karşılığını da sizin seviyenize duserek verirler. Hukukcu olmami siz yargilayamazsiniz zira ben konumda iliskime yorum yapin derman olun demedim okursaniz anlarsiniz. Anlama kabiliyetiniz varsa .. Benim iliskimi bilmeden konumda da hiç detaylı bahsetmedim çünkü siz yorum yapamazsınız. Yaparsanız da ne kadar sıradan bir cahil olduğunuz ortaya çıkar. Çünkü bilmediğiniz birşey hakkında yorum yapmak sizin kültürünüzü belirler. Onlar veya siz benim yaram olduğunu zannederek yorum yaparsanız sizin yaranız olduğu sonucu çıkar. Çünkü ben ortaya attigim söze bu kadar kişinin üstüne alınması siz de dahil tesadüf değil yara olduğunu gösterir.

Offfff hepiniz fesatsınız
Adam 20 gün bedelli yaptı zaten
Bide 20 gün trip attı resmen bedellide bedel ödedi
Siz gelmiş laf yapıyorsunuz bu adam onu seviyor sevmese 20 gün kendine işkence eder miydi yazmayarak
Kim bilir neler yaşadı belki de başka kızlarla konuşmak zorunda kaldı sırf sevdiğine kırıldı diye hemen de dönemedi askerden yollar uzun geldi
Ne kadar kıskançsınız gidin fasulyenizi ayıklayın tamam mı by.
Sdfghjk
Allahım yarabbim akıl fikir ver su insanlara da konuma yorum yapsınlar ya ilişkime değil. Ne kadar boş beleş maydonozsunuz cidden. Demek ki siz sevgililerinizden bu tarz boynuzlar yemissiniz ki benim sevgilimi itham ediyorsunuz. Okuduklarinizi algilamaya calisin ben ilişkime yorum yapmayın ilgilendirmez sizi diyorum hala gelmiş saçma sapan konuşuyorsunuz. Ben ilişkime yorum yapın desem anlarım da konum ilişkimin dışında ne kadar olay yaratmaya meraklı bir işsiz cahilsiniz

Bu aralar bir de bu çıktı konu açıp sonra kendini pohpohlamadigimiz konu sahipleri bizi aşagılmaya calisip garip tavirlar takiniyor. Illa ovgü yada duymak istediginizi mi yazalim kendinizi tatmin amacli mi konu aciyorsunuz?
Arkadaşım ben beni övün demedim konumda genel olarak askere giden birisi ceza alabilir mi veya başka bir sorun olabilir mi diye sordum. Iliskimden ve benden uzak bir durum ama burdaki kadınlar herşeyi kadın erkek ilişkisine çevirip insanların ilişkilerine burnunu sokmayı sevdikleri için karsi çıkıyorum. Ben ilişkim hakkında soru SORMADIM. Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum.

Arkadaşım ben beni övün demedim konumda genel olarak askere giden birisi ceza alabilir mi veya başka bir sorun olabilir mi diye sordum. Iliskimden ve benden uzak bir durum ama burdaki kadınlar herşeyi kadın erkek ilişkisine çevirip insanların ilişkilerine burnunu sokmayı sevdikleri için karsi çıkıyorum. Ben ilişkim hakkında soru SORMADIM. Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum.
Ben sizin arkadasiniz degilim. Uslubunuza ve konusmaniza dikkat edin. Papatya cayi yada rezene tavsiye ederim size zira ruh haliniz hic iyi gozukmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X