- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Allahım ya bayağı üslup kullanırsanız o şekilde cevap alırsınız. Insanların hayatına istenmediği şekilde dalmaya çalışırsanız karşılığını da sizin seviyenize duserek verirler. Hukukcu olmami siz yargilayamazsiniz zira ben konumda iliskime yorum yapin derman olun demedim okursaniz anlarsiniz. Anlama kabiliyetiniz varsa .. Benim iliskimi bilmeden konumda da hiç detaylı bahsetmedim çünkü siz yorum yapamazsınız. Yaparsanız da ne kadar sıradan bir cahil olduğunuz ortaya çıkar. Çünkü bilmediğiniz birşey hakkında yorum yapmak sizin kültürünüzü belirler. Onlar veya siz benim yaram olduğunu zannederek yorum yaparsanız sizin yaranız olduğu sonucu çıkar. Çünkü ben ortaya attigim söze bu kadar kişinin üstüne alınması siz de dahil tesadüf değil yara olduğunu gösterir.
Kendi üslubumun bayağı olduğunu düşünmüyorum siz kabul ediyorsunuz gerçi bayağı üslubunuzu. Ne kadar uzattınız şu yazdıklarınızı okuyan her insan kimin yarasının ne olduğunu çok net anlar. Bir yaradır tutturmuşsunuz. Hukukçu olmanızı neden yargılayamazmışım pardon? Özel hayatınızla ilgili yorum görmeye tahammülünüz yoksa herkesin okuyabildiği hakarete varmadan yorum yazma özgürlüğünün olduğu bir sitede neden konu açıyorsunuz? İnsanlara liste verin isterseniz sizin belirlediğiniz sınırlar içinde sizin istediğiniz şekilde sizin istediğiniz yorumu yapsınlar. Biz kimiz sizin hayatınızda? Bu kadar mı önemliyiz ki açıklama yapmak için dakikalardır uğraşıyorsunuz. Doğru düşünsek ne yanlış düşünsek ne? Kendinden, ilişkisinden emin olan insanın umrunda olmaz ben neyin ne olduğunu biliyorum siz ne derseniz deyin der cevap vermeye bile zahmet etmez. Siz burda hiç tanımadığınız insanlara kendinizi kanıtlamak için uğraşıyorsunuz. Uzaktan bakın bakalım kimin yarası var?